Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 6 minutami je Mraušk Mčk napisal:

51ka je za kratke rokave, 47 pa za dolge. Ni hec.

Ja, to sem že bral na reviewih. In je sicer res. Ampak sej toliko razlike med tema modeloma spet ni?

Napisano
pred 1 minuto je g.Wankel napisal:

Ja, to sem že bral na reviewih. In je sicer res. Ampak sej toliko razlike med tema modeloma spet ni?

Kaj vem, pri 47 je pašček ožji kot bi morala imeti ura tega premera. Mogoče zaradi tega deluje še manjša.

• Všeč 1
  • Ljubim 1

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je g.Wankel napisal:

Odvisno kaki "lakl" si.

Če razumeš kaj štajersko. Mogoče je tu sinonim hrust.

Meni je 47 genau, 51 pa širša kot zapestje.

Popravljeno od godlike
  • Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 2 minutama je godlike napisal:

Odvisno kako "lakl" si.

Če razumeš kaj štajersko. Mogoče je tu sinonim hrust.

Meni je 47 genau, 51 pa širša kot zapestje.

Enako. 47mm je prava zame. 51 je za večje, pojačane  roke.

• Všeč 2
  • Ljubim 1

Napisano

Jaz ti bi dal Forerunner 570 za probat.

Samo menda ne boš do mene hodil na pir, ti bo daleč.

• Haha 1
  • Ljubim 1
Napisano

Sam resno, premer mojega zapestja je 70mm, tako da mi ni jasno, kako je lahko 51mm ura preko zapestja. Pa sej niste paličnjaki. :nevem:

Jaz sem vedno mislil, da so 47mm za dekleta, 51 pa za dedce.

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 31 minutami je Boss napisal:

Sam resno, premer mojega zapestja je 70mm, tako da mi ni jasno, kako je lahko 51mm ura preko zapestja. Pa sej niste paličnjaki. :nevem:

Ne, Boss, ure so unisex. Samo razlika je, da imamo nekateri vitka zapestja, drugi pač ne. Baje, da so velikost 51 mm začeli izdelovati pozneje. Najprej za ameriški trg. Predstavljaj si,da bi imel Domen Prevc velikost  51 mm na roki. 😉

Popravljeno od Alex

Napisano

Sej Domen Prevc je sam izjavil, da so paličnjaki, ko se je primerjal s hokejisti.

33112_1.png

Napisano
pred 7 urami je Boss napisal:

20260310_062100.jpg

Napisano (urejeno)
pred 9 urami je Boss napisal:

Jaz isto, tanko zapestje,.. že 7 let nosim 50mm, brez problema. Nič ne sega čez zapestje, nobenih težav z oblekami/dolgimi rokavi pozimi v hribih ali na zimskem teku. Aja pa športno uro(če maš tracking česa čez dan, oz. med vadbo), se pravilno nosi en prst nad kostjo na zapestju.

Popravljeno od Tilen5

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Napisano

p.s: sem zdej šel gledat, da ma garmin kar šutasto narejene nosilčke za pašček in zgleda, da res segajo čez zapestje pri 51mm. 

• Všeč 1
  • Haha 1

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Napisano
Garmin Fēnix 8 ponuja ekran z 47 mm in 51 mm.Enake  lastnosti, vendar se razlikujejo po velikosti, teži in življenjski dobi baterije
47-milimetrski model je bolj primeren za udobje, vsakodnevno nošenje in ožja zapestja, saj ponuja tanjši okvir. 51-milimetrski model se odlikuje po večji bateriji in stabilnosti na zapestju, saj ima 26-milimetrski pašček v primerjavi z 22-milimetrskim pri 47-milimetrskem modelu. 

Primerjava ure Garmin Fēnix 8
  • Življenjska doba baterije : 
  • 51-milimetrska različica ponuja bistveno daljšo dobo baterije, kar je idealno za dolge odprave.
  • 47-milimetrska različica ima krajšo dobo baterije, vendar je še vedno precejšnja za običajno uporabo.
  • Zaslon in velikost : 
  • Oba modela AMOLED imata podobne velikosti zaslona, vendar ima 51 mm debelejši okvir.
  • Teža in udobje :
  •  47-milimetrska ura je 22 g lažja od 51-milimetrske (v primerjavi s safirno-titanovo urajo in jeklom), zaradi česar je udobnejša za nošenje 24 ur na dan, 7 dni v tednu.
  • Prileganje zapestju in trakovi : Model 51 mm uporablja 26 mm trakove za boljšo stabilnost, model 47 mm pa 22 mm. Model 51 mm je boljši za večja zapestja, medtem ko model 47 mm ustreza večini, vključno z manjšimi. 
    nullKljučni zaključek
  • Izberite 47 mm za večje udobje, vsakodnevno nošenje in nižji profil, še posebej, če imate ožje zapestje. Izberite 51 mm , če dajete prednost najdaljši življenjski dobi baterije, jo uporabljate za dolgotrajne aktivnosti z GPS-om ali imate raje večjo, bolj robustno uro. 
null

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Izberite 51 mm , če dajete prednost najdaljši življenjski dobi baterije, jo uporabljate za dolgotrajne aktivnosti z GPS-om ali imate raje večjo, bolj robustno uro.

Jaz rečem, samo check, check, check in bi kupil večjo. Ampak to so moje preference, tvoje so lahko precej drugačne.

pred 3 urami je godlike napisal:

20260310_062100.jpg

Jebemu, moj zapestje zgleda proti tvojem, kot da je od medveda. Zdaj razumem 47mm, še celo 43mm mi je logična.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.