Skoči na vsebino

Zaščita senčniki/pred soncem


Priporočeno sporočilo

Pozdravljeni,

počasi bo treba že na poletje in morje mislit :) PA me zanima, kaj uporabljate na zadnjih stranskih oknih za zaščito pred soncem? Ok, saj imaš tiste poceni varjante, ki jih dobiš zraven čipsa, ampak tam ti itak še vedno sveti , ker ne zakrijejo celega okna.

Mal sem gledal tole , sam ni šans, da dam 120€ .

WWW.WITHCAR.SI

<p><strong>Tipski senčniki za avtomobile</strong> so najnovejši izum, ki bistveno izboljša potovalne razmere potnikov v avtu. Nameščeni na vsa bočna in na zadnje vetrobransko steklo, znižujejo temperaturo v...

 

 

Nekaj takega, je pomojem še najboljš?

WWW.CENEJE.SI

 

Popravljeno od Freak
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jaz imam te withcar-jeve na svoji 6ki. Včasih imajo kakšno akcijo in jih dobiš ceneje, jaz mislim da sem dal okoli 100€. Vzel sem čisto zato, ker sem potreboval na hitro zaradi majhnega otroka, temnenje pa takrat ni bila opcija, ker je prejšnji lastnik zgubil homolog. karton in bi si mogel dati delati novega, kar pa nisem nikoli uredil. Meni so ti senčniki vredu, edino kar me je od začetka motilo je da sta zraven sam dva kavlja (zgoraj/spodaj) na senčnik in zna včasih pasti dol, če nimaš ok naštimano, problem sem imel samo na zadnjih stranskih potniških. Trenutno mi drži vredu in jih imam vseskozi gor. Je pa tak, da temnenje ti bo nudilo večjo zaščito, pri teh senčnikih sonce še vedno pride v neki meri not, plus da zadnji potniki ne vidijo tako dobro ven kot bi to pri recimo temnjenem steklu (moje mnenje), so pa boljši kot netipski senčniki to pa definitivno. 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jaz jih imam v kombinaciji z original zatemnjenimi šipami. Od poletja 2022, takrat do bili cca. 105€. In do sedaj sem zelo zadovoljen (jeseni in pozimi jih odmontiram)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.