g.Wankel Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april pred 1 minuto je godlike napisal: Iz vsega srca upam, da imaš gasilni aparat v šibični škatli. Ker če kaj gori, pa BMW. Pa ko ti BMW, da pri 2.5 leta starem predračun za 3.500€, raje vozim Forda. Ne vem, kaj se ti tok s tem obremenjuješ Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
sportman333 Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april pred 3 urami je NevLado napisal: Škoda, jaz sem prepričan da bo moj naslednji avto passat karavan DIZEL Nov superb dizel od šefice je po rednem servisu čez 14 dni javil da rabi doliti 1l olja, zdaj ali so ji ga premalo dolili ali ji kje pušča ali pa je nekaj hudo narobe...so dali na servis... 2 2 1 Citiraj
NevLado Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april pred 46 minutami je sportman333 napisal: Nov superb dizel od šefice je po rednem servisu čez 14 dni javil da rabi doliti 1l olja, zdaj ali so ji ga premalo dolili ali ji kje pušča ali pa je nekaj hudo narobe...so dali na servis... ja zakaj pa ni dolila litra olja? sej za to ne rabiš hodit na servis te novi 2.0 tdi itak pijejo k žoune to olje ker točjo not 5-30w LL, motorje delajo slabo in s slabimi materiali + ljudje neznajo več utekat motorjev Citiraj
sportman333 Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april pred 8 minutami je NevLado napisal: ja zakaj pa ni dolila litra olja? sej za to ne rabiš hodit na servis te novi 2.0 tdi itak pijejo k žoune to olje ker točjo not 5-30w LL, motorje delajo slabo in s slabimi materiali + ljudje neznajo več utekat motorjev Ga je😉🤣 in zdaj se je opomnik ponovil po cca 3eh tednih🤓🤔 3 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april pred 20 minutami je NevLado napisal: ja zakaj pa ni dolila litra olja? sej za to ne rabiš hodit na servis te novi 2.0 tdi itak pijejo k žoune to olje ker točjo not 5-30w LL, motorje delajo slabo in s slabimi materiali + ljudje neznajo več utekat motorjev S tako gostim oljem štarter najbrž motorja niti ne obrne... Če je to Škodin dvolitrski turbo dizel, kot je tudi v našem Fordu in nekaterih VW, potem je notri "olje" 0W20... Liter olja na 6.000 km? Nekaj povsem normalnega. Preberi knjigo z naslovom Navodila za uporabo, tam to gotovo piše. Vsaj našemu FucksWagnu piše... 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
NevLado Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april pred 54 minutami je Slivka napisal: S tako gostim oljem štarter najbrž motorja niti ne obrne... Če je to Škodin dvolitrski turbo dizel, kot je tudi v našem Fordu in nekaterih VW, potem je notri "olje" 0W20... Liter olja na 6.000 km? Nekaj povsem normalnega. Preberi knjigo z naslovom Navodila za uporabo, tam to gotovo piše. Vsaj našemu FucksWagnu piše... glej, če bi jaz dolil liter na 6kkm, in potem naredil servis pri 15kkm, in potem spet liter pri 21kkm, in servis na 30kkm, pa da bi se potem začelo ustavlat, se ne bi sekiral problem bi bil, če bi tak avto uvozil iz tuje države, ki je bil na lizing hiši, ker verjamem da tam noben ne gleda olja med servisi, ki so za 2.0 tdi predpisani na 30kkm Citiraj
Bini Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april Mi na firmi ga delamo pri 15kkm na Passatu TDI 150, popije pa pol litra in nič ne dolijemo.Na 30kkm je veliko predolgi rok za menjavo Imamo 2 enaka in na obeh po 340 do 350kkm pa lepo predeta brez defektov....😉 1 Citiraj
Slivka Napisano 21. april Prijavi Napisano 21. april pred 7 urami je NevLado napisal: ... ... ... ... ...visi, ki so za 2.0 tdi predpisani na 30kkm To niso Mazdini motorji. Za 2.0 TDI iz VAGinalne skupine je servisni interval na 15.000 km. In tudi, če je iz lizing hiše, se ne bat vzet Forda - ker itak ne zdrži več kot 5.000 km brez obiska servisa... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 21. april Prijavi Napisano 21. april pred 3 urami je Shrek napisal: Penzija pa firma... 😋😁 Kaj hočeš rečt? Citiraj
Shrek Napisano 21. april Prijavi Napisano 21. april (urejeno) "Pr nas na firmi..." ti pa u penziji... 😆 Popravljeno 21. april od Shrek 1 Citiraj
Bini Napisano 21. april Prijavi Napisano 21. april (urejeno) pred 6 urami je Shrek napisal: "Pr nas na firmi..." ti pa u penziji... 😆 Ja tako je bilo,kako bo pa zdaj me pa boli briga.... Popravljeno 21. april od Bini 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.