godlike Napisano 26. september Prijavi Napisano 26. september Autodoc je za Passat imel krepko cenejše električne amortizerje kot uradne. Obojni so dejansko Stabilus. Menjali smo sami. 1 Citiraj
godlike Napisano 26. september Prijavi Napisano 26. september (urejeno) Samo še za info. Menjlal se je seveda par. Popravljeno 26. september od godlike 1 Citiraj
porko-d Napisano 1. oktober Prijavi Napisano 1. oktober On 9/18/2025 at 2:27 PM, Gelipter said: Lp imaš njegov gsm na zs 😉😁 Kaj bi lahko še meni posredovali? Hvala in lep pozdrav Citiraj
Gelipter Napisano 1. oktober Prijavi Napisano 1. oktober pred 2 minutama je porko-d napisal: Kaj bi lahko še meni posredovali? Hvala in lep pozdrav Pozdravljeni...ti rabiš kontakt od mojstra za Mazdo na obali kp😉 Citiraj
porko-d Napisano 1. oktober Prijavi Napisano 1. oktober 23 minutes ago, Gelipter said: Pozdravljeni...ti rabiš kontakt od mojstra za Mazdo na obali kp😉 Res je Citiraj
Gelipter Napisano 1. oktober Prijavi Napisano 1. oktober pred 37 minutami je porko-d napisal: Res je Ok...ti pošljem na zs 😉👍😄 1 Citiraj
Davidn Napisano 3. oktober Prijavi Napisano 3. oktober dne 1. 10. 2025 ob 14:18 je Gelipter napisal: Ok...ti pošljem na zs 😉👍😄 Živjo, a lahko prosim še meni. hvala Citiraj
Gelipter Napisano 3. oktober Prijavi Napisano 3. oktober pred 2 urama je Davidn napisal: Živjo, a lahko prosim še meni. hvala Lp...ti rabiš tudi gsm od mojstra za mazde obala? 😉 Citiraj
Davidn Napisano 3. oktober Prijavi Napisano 3. oktober pred 30 minutami je Gelipter napisal: Lp...ti rabiš tudi gsm od mojstra za mazde obala? 😉 😅ja, prosim 1 Citiraj
Bini Napisano 4. oktober Prijavi Napisano 4. oktober (urejeno) @Gelipter, boš moral pisarno odpret.... 😂 Popravljeno 4. oktober od Bini 2 Citiraj
Gelipter Napisano 4. oktober Prijavi Napisano 4. oktober pred 1 uro je Bini napisal: @Gelipter, boš moral pisarno odpret.... 😂 Ja ma res ...😉😉😁😁 pred 13 urami je Davidn napisal: 😅ja, prosim Ti pošljem na zs 😁 Citiraj
Mazda6 Top Revolution Napisano 7. oktober Avtor Prijavi Napisano 7. oktober dne 1. 9. 2024 ob 12:41 je Gelipter napisal: Lp..obstaja tudi na obali mojster za Mazde . Je delal prej na Mazda servis kp. če rabiš imam kontakt lp Pozdravljeni, Lahko dobim kontakt tega mojstra iz obale, ki je prej delal na Mazdi na avto plus v Kopru ? Hvala v naprej. 1 Citiraj
Gelipter Napisano 8. oktober Prijavi Napisano 8. oktober pred 56 minutami je Bini napisal: Gužva bo..... Res bo imel mojstr gužvooo👍😁😉😉 Citiraj
Janez007 Napisano 21. oktober Prijavi Napisano 21. oktober (urejeno) V BTC so pri BTG naredili redni servis na mazdi 3. Nimam pripomb in fino, ko spet srečaš nekaj znanih obrazov ... Popravljeno 21. oktober od Janez007 5 Citiraj
padalec Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama @Gelipter Jaz bi tudi potreboval kontakt od mehanika, ki dela Mazde na obali! Hvala Citiraj
Alex Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Gelipter je postal manager za našega mehanika. 😊 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.