Skoči na vsebino

Formula 1

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Najbolj, da F1 avte zamenjajo za WRC pa je to to.

Bernie se je resni?no postaral in je ratal en otro?ji star?ek, ?al :(

33112_1.png

Napisano

Jz pa ?e kumi ?akam, da vidm ?umadinca (kako se osramoti) na stezi! :danzoman::harhar::hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Formulo bom za?el spremljat ?ele ko bo Mazda notr! Pa brez zamer, lp U

Enkrat sem nekje prebral: ?e nima? Japonca je bol?, da si bos

Napisano

Formulo bom za?el spremljat ?ele ko bo Mazda notr! Pa brez zamer, lp U

dvomim, da bomo kdaj do?ivel Mazdo u F1, bi pa z wanklom trgal asfalt od podna :P itak jim pa ziher nebi wankla dovolil

Napisano

?edalje ve? firm se umika iz F1, tko da dvomim, da bi lohk v prihodnjih 10 letih vidl Mazdojklo tle notr! :blush::P

Napisano

Bomo vidl kdo bo ?ef po par dirkah! :D

Napisano

Bomo vidl kdo bo ?ef po par dirkah! :D

Kolk se bo? ti v jezik ugriznu :harhar:

A ti misli?, da se bo ?umi vrnu ne da bi bil prepri?an, da ima kak?ne ?anse oziroma, da bo ?pilal neko tretjo vijolino. Preve? je kompatitiven in zagret, da bi se samo okrog vozu in ?e bi samo zaslutil, da bo bil outsider ga ziher ne bi bilo.

To je bil tudi glavni razlog, da se ni ?e lani vrnil in zamenjal Maso. Ni bil dovolj pripavljen, brez ustreznih treningov in prevo?enih testnih krogov ni hotel reskirati bruke in se osme?iti tako, da je izgovor z bole?im vratom bil kot naro?en.

V?asih je stvari treba prebirati med vrsticami oz. gledati sliko kot celoto in ne zgolj sklepati po nekih detaljih ali pa osebnih ?eljah. Sicer bomo pa itak videli in to ?e kar kmalu :danzoman:

33112_1.png

Napisano

http://en.espnf1.com/f1/motorsport/story/7035.html

Tamalega ?e u?i kdo je ?ef....

Ma nej gre u piz..., ?e na cesto se ni spravu pa ?e nekaj palamudi in spremija.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Kolk se bo? ti v jezik ugriznu :harhar:

A ti misli?, da se bo ?umi vrnu ne da bi bil prepri?an, da ima kak?ne ?anse oziroma, da bo ?pilal neko tretjo vijolino. Preve? je kompatitiven in zagret, da bi se samo okrog vozu in ?e bi samo zaslutil, da bo bil outsider ga ziher ne bi bilo.

To je bil tudi glavni razlog, da se ni ?e lani vrnil in zamenjal Maso. Ni bil dovolj pripavljen, brez ustreznih treningov in prevo?enih testnih krogov ni hotel reskirati bruke in se osme?iti tako, da je izgovor z bole?im vratom bil kot naro?en.

V?asih je stvari treba prebirati med vrsticami oz. gledati sliko kot celoto in ne zgolj sklepati po nekih detaljih ali pa osebnih ?eljah. Sicer bomo pa itak videli in to ?e kar kmalu :danzoman:

Ja pa pomoje je tudi videl, da Ferrari ni glih tisto kar je bil, ko je od?el...

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

Ma nej gere u piz..., ?e na cesto se ni spravu pa ?e nekaj palamudi in spremija.

Ja kaj probal je pa je vpra?al. ?e fia ne bo dovolila bo pa? moral imeti ?tirko in konec besedi, ni? ne bo izsilil, brez skrbi. Druga? so pa take stvari najve?krat zato, da se okol F1 dviga prah tudi izven sezone. :jupiii:

33112_1.png

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Vsekako je zame lep? vidt Alonsa v Ferrariju kokr ?umla v Me?ki! <_<:harhar::P

Napisano

?zmeden?

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

Najlep? bo pa videt Alonsa v Ferrariju za Schumijem v me?ki B):danzoman::ouje::harhar:

No, ne samo Alonsa, ampak kar vse voznike... :jezicek:

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

No, da ne bote pol preve? ?alostni! :harhar::P

P.S. - Lohk bi kr Laudo iz naftalina potegnil, ?e ?e mora bit oldtajmer! :hudicek:

Napisano

No, da ne bote pol preve? ?alostni! :harhar::P

P.S. - Lohk bi kr Laudo iz naftalina potegnil, ?e ?e mora bit oldtajmer! :hudicek:

K ti glih ne grejo oldtimerji v ra?un in ker si ravno Laudo omenil. Poglej kaj se je zgodilo, ko se je v 80-ih vrnil na dirkali??e.

Al pa spomni se Mensla pri katerih letih je ratal svetovni prvak. Po moje leta niso va?na ampak je va?na ve??ina in ?elja da rata? prvak, ker v F1 se dirka?i delijo samo na tiste, ki si sr?no ?elijo postati prvaki in tiste, ki bi radi imeli denar, ker je to fejst dobr pla?ana slu?ba.

In med prve sodi recimo Michael S. med druge pa Ralph S., da se ne bo kdo spra?eval na kaj sem mislil. ;)

33112_1.png

Napisano

Hehe, ja Ralphie ga je res total zabluzu! :P

Napisano

Kar se ti?e Schumija, je fajn da ima po?lihtano v glavi podalj?al je do 2012 z mo?nostjo ?e naprej, ker je priznal, da potrebuje vsaj pol leta da se vrne nazaj, predvsem ker nih?e ne mora testirati dobesedno do dirke......

Od kje pa tebi to??!

Termini testiranj:

01.-03. februar

Valencia

10.-13. februar

Jerez

17.-20. februar

Jerez

25.-28. februar

Barcelona

Napisano

Bolj sem na tale del repliciral:

"ker nih?e ne mora testirati dobesedno do dirke......"

pa tisto o pol leta tudi nikjer ne pi?e. Prevod besed Schumija:

"Pozneje, ko bodo v teku testiranja, ko bom na?el svoj ritem in ko bom opazil, da lahko nizam hitre kroge in da vozim na limitu, potem se mi bo vrnil tisti dirka?ki u?itek. Potem bom prepri?an, da je vse v redu in da se odli?no ujemam z dirkalnikom."

Nima veze, va?no je da je nazaj :bravo:

Napisano

Po moje leta niso va?na ampak je va?na ve??ina in ?elja da rata? prvak,

Se je zadnja leta pokazalo, najbolj izrazito pa v 2009, da je va?no edino to, v kak?nem avtu sedi?. ?e je bil lani lahko prvak Button, Barichelo (ki je ena najve?jih nul v F1) pa je bil uvr??en tako visoko, bo lahko letos prvak v Brownu tudi Schumacher. To ve tudi sam, saj si v Ferrarija ni upal sesti, medtem ko za Mercedeza nima pomislekov.

I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)

Napisano

Se je zadnja leta pokazalo, najbolj izrazito pa v 2009, da je va?no edino to, v kak?nem avtu sedi?. ?e je bil lani lahko prvak Button, Barichelo (ki je ena najve?jih nul v F1) pa je bil uvr??en tako visoko, bo lahko letos prvak v Brownu tudi Schumacher. To ve tudi sam, saj si v Ferrarija ni upal sesti, medtem ko za Mercedeza nima pomislekov.

To je to! :bravo:

Napisano

Uf komi ?akam, ko bo enim zaprl usta. Seveda bodo potem spet izgovori, da Rosberg kot mo?tveni kolega ni neka huda konkurenca znotraj mo?tva, da Schumacher nima mo?nega mo?tvenega kolega itd., pa ?eprav so Rosberga nekaj let vsi kovali v zvezde.

Napisano

Mah saj je vseeno pa ?e ?umi zmaga vse dirke v sezoni se bodo vedno na?li nekateri, ki bodo trdili, da je to zaradi astrolo?kih in nebesnih pojavov ter lune v ne vem kateri dekadi in poravnavi vseh planetov v ravni vrsti in da je to FIA omogo?ila ljudem ?e zadnje trenutke zabave pred koncem sveta leta 2012. Mah, kr neki. :party0035:

33112_1.png

Napisano

Eni pa res tko pi?ete, kot da je vas ?umel ?e prvak, pa da mate vpogled v prihodnost, pa hkrati prisluhe na?ih izgovorov! <_<:hudicek::harhar:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.