Skoči na vsebino

Formula 1

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Po moje bo ferrari kmalu Schumija zacel vabiti...Massa itak gre v Reno :)

Nop,po moje bo Vettel uletu namesto Masse... :harhar:
Napisano

Dost zanimiva dirka, ?al dost malo prehitevanj (matr lih ko je Hemi uletu u zavetrje Webbra, je pa zmankal ravnine), pol so ga pa ?e u boksu za?u?tral, tko da kon?ni izid je kr pravi?en. Me je pa presenetu Knofek, ki je ?edalje bolj agresiven! :danzoman::bravo::hudicek:

@Tut ?e je dejansko deljena krivda v crashu, ne vem pa ?e so Vettlove kretnje (parkrat ponovljene pred kamero) upravi?ene, v kolikor so letele na ra?un Webbra - vrjetno veste kaj mislim! :angry2:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

@Tut ?e je dejansko deljena krivda v crashu, ne vem pa ?e so Vettlove kretnje (parkrat ponovljene pred kamero) upravi?ene, v kolikor so letele na ra?un Webbra - vrjetno veste kaj mislim! :angry2:

Glej ga no... on je to vidu s svojimi o?mi in se mu je zdelo ustrezno... v navalu adrenalina je pa to ?e tolk bolj razumljivo, da je vidu vso napako le pri Webbru. Sej k se je skuliral mu je blo jasno, da je tudi on odgovorn za to nesre?o.

33112_1.png

Napisano

Dobr da ste gledal js sem po 2 krogu zaspal. :blush:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano
<_< rosberg pa shumi bi bla hitra samo nimata hitrih avtov mercedes enostavno ni hiter avto naj dajo sumiji redbula pa da vidimo

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Res je... mislim, da izvle?eta maksimum iz trenutnega Mercedesa. Sta izredno motivirana ampak ?al imata hendikep v materialu.

33112_1.png

Napisano

V tujih medijih se je ?e pojavil nov slogan Red Bulla:

Red Bull gives you win (gs) :hudicek:

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Sezona gre zmer bolj po mojih ?eljah; ?e 2. dvojna zmaga Meka, Vettel ni na stopni?kah, ?umadinac pa dale? zadaj! :danzoman::bravo:

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Nisem gledal... dej Jure mal razlo?i kaj se je dogajalo.

33112_1.png

Napisano

?e dobr da nisem gledal, ker tole bi se sam spet pizdil na kretene iz FIA-e.

O?itno so se odlo?ili, da ?e samo dirkanje ni zanimivo bodo pa ?talo sami naredili.

33112_1.png

Napisano

?udna scena use skupej - je pa mi ful ?koda, da je Hemi moral ?ez bokse, ker sicer bi morda vidli ?e kak?en konkreten dvoboj med prvouvr??enima! :danzoman::blush:

Napisano

Sem zdele strokovno ugotovila, da bom jest ravno 11.7., ko je VN Velike Britanije, taaaaaam blizu :D Waaaaa, samo ene 150 km od Silverstona bom, waaaaaaa :aaaaa::ouje:

Napisano

Da mal obudimo zgodovino: Webber je v preteklosti ?e do?ivel en tak flip-over kre?...?e pomnite bizarno 24 ur le mansa leta 1999, ko so mercedesi leteli po zraku?

Napisano

Da mal obudimo zgodovino: Webber je v preteklosti ?e do?ivel en tak flip-over kre?...?e pomnite bizarno 24 ur le mansa leta 1999, ko so mercedesi leteli po zraku?

Ja tip pije preve? red bula ;)
Napisano

Ja tip pije preve? red bula ;)

Al pa premal, pa zato pol pristane na tleh, namest da bi nadaljeval! :D

• 2 tedna kasneje...
Napisano

?koda ko Massi niso pustli zmagat (jebote Ferrari in va?i triki), si jo je o?itno zaslu?il :danzoman::hudicek:

Napisano

?koda ko Massi niso pustli zmagat (jebote Ferrari in va?i triki), si jo je o?itno zaslu?il :danzoman::hudicek:

Oh ja stara tema... zadeva, ki jo po?nejo vsi sam pri Ferrariju so pa? tolk glupi, da jo ne znajo zaviti v celofan. Recimo v stilu "save fuel" al pa "engine overheating, slow down" kot to po?nejo drugi, ko ho?ejo narediti menjavo mest. Trikov je milijon, da lahko to naredi? in problem sploh ni v tem, ker F1 je konec koncev mo?tven ?port (kot kolesarstvo) samo problem je o?itno v zakulisju, kjer se odvijajo milijonske ?portne stave in take menjave lahko pomenijo dobitek ali pa pu?ijono.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.