Formula 1
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Placebo efekt je tud neki vreden. Logično, da moraš 15k al pa 20k€ razlike z nečem opravičit. OK bom zapeljal malo drugače, da ne bo kakšnih fršlokov in podobno. V 80 in 90 ih so Mercedes, BMW, Porsche, do neke mere tudi Audi bili res razred zase. Ostali recimo ljudski avti, ki si jih je raja sploh lahko privoščila, so mogoče dosegali le kakih 30% kvalitete omenjenih al pa še to ne. Danes je drugače, danes dejansko težko najdeš avto, ki bi res izstopal in bil nekaj svojega pa da je še vedno na dosegu financ. Govorimo o omenjenih Premium znamk. Ampak ostali so se zelo zelo približali in večina dosega 80-90% kvalitete, voznih občutkov (govorimo ob normalni uporabi) kot premijci. Razlika je bistveno manjša kot pred 30-40 leti, ampak v glavah je pa še vedno ostalo da premijci so nekaj posebnega ostalo je pa ščiš. Ne pač ni, je pa res, da perfekcionist bo iskal tudi tistih 10% in dal 40% več denarja zraven, da bo rekel "ej, jaz mam pa Audija, ti pa skret od VW-ja al pa Škode". Pa da ne bo kdo tukaj mislil, da si taki kej več mislijo o Mazdi al pa Hyundaiu, Fordu in podobno. Za njih so to vse skreti pa četud gor piše premium CX-30 crystal soul red Skyactiv-X al pa Hyundai i20n.
-
Ne😄 Ta senica. Domov – SENICA okna, vrata in senčila SENICA.EU Dobrodošli na spletni strani SENICA, kjer najdete vrhunska okna, vrata in senčila za vaš dom ali poslovni...
-
Tako kot večina mularije danes. Danes se bolj kot tunerji prodajajo replike oziroma igra na karto nostalgije. Lep primer tega je Fiat 500 ter ostali modeli kateri pa žal igrajo na elektrifikacijo (Ford Mustang, ipd...)
-
Moram priznati, da večina novih izrazov, ki sem se jih naučil - sem pobral od tebe
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.