Tilen5 Napisano 5. junij Prijavi Napisano 5. junij Nevem kdo si sploh hotel gledati F1 pardon reklame na slovenskem programu. 2 Citiraj
Alex Napisano 6. junij Prijavi Napisano 6. junij dne 5. 6. 2025 ob 17:11 je Tilen5 napisal: Nevem kdo si sploh hotel gledati F1 pardon reklame na slovenskem programu. Razširi Ne vem, kdo bi sploh še hotel gledat F1. 😉 Citiraj
g.Wankel Napisano 6. junij Prijavi Napisano 6. junij dne 6. 6. 2025 ob 3:45 je Alex napisal: Ne vem, kdo bi sploh še hotel gledat F1. 😉 Razširi Jaz + še ene 826 milijonov ljudi letno 😀 Drugače pa, če misli POP TV delati na isto foro, kot pred leti, pol se jim ne bo splačal. Da boš pariral F1TV, moraš naresti oddaje in reportaže na nivoju SkyF1, za to rabiš pa pare. POP TV pa definitivno ne bo metal denarja v to Smešno ali ne, je danes logično zakaj je Ališič vztrajal pri temu, da ekipa hodi na dirke. 3 Citiraj
g.Wankel Napisano 6. junij Prijavi Napisano 6. junij dne 6. 6. 2025 ob 6:38 je Tilen5 napisal: Zato sem jaz že toliko časa na f1tv Razširi F1TV je majka. Sem mislu, da bom na F1TV gledu Sky, pa je F1 prenos ratal tok dober, da tudi Brundla ne pogrešam več Citiraj
Tilen5 Napisano 6. junij Prijavi Napisano 6. junij Ja jaz sem tudi na f1TV prenosu in ne na smotanem brundlo, njegov sin mi je ljubši mava pa s kolegom deljen račun in sva letos vzela Premium za 4k prenos. Citiraj
Z M A J Napisano nedelja ob 10:27 Prijavi Napisano nedelja ob 10:27 Russell na najboljšem štartnem mestu. Držim pesti za tega fanta Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano nedelja ob 10:33 Prijavi Napisano nedelja ob 10:33 Jaz upam da ga Max zbije na štartu 1 1 Citiraj
g.Wankel Napisano nedelja ob 12:54 Prijavi Napisano nedelja ob 12:54 Upam, da bo v vsakem primeru zanimivo. Temperature bodo še toplejše, te soft gume delujejo kot radirke, medium zgledajo hitrejše. Will see. 1 Citiraj
Z M A J Napisano nedelja ob 19:34 Prijavi Napisano nedelja ob 19:34 Eh Lando Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano nedelja ob 19:36 Prijavi Napisano nedelja ob 19:36 Škoda, sem upal da zgubi ta angleška primadona od Rusla Citiraj
g.Wankel Napisano nedelja ob 19:46 Prijavi Napisano nedelja ob 19:46 (urejeno) Moj jao se je nanašal na to rookie napako Norrisa Sem vesel za Kimija Popravljeno nedelja ob 19:46 od g.Wankel 1 Citiraj
Tilen5 Napisano nedelja ob 19:47 Prijavi Napisano nedelja ob 19:47 dne 15. 6. 2025 ob 19:46 je g.Wankel napisal: Moj jao se je nanašal na to rookie napako Norrisa Sem vesel za Kimija Razširi Vem, smo večkrat omenili da je Lando žal še mlečen. Preveč napak je že naredil letos. Citiraj
Slivka Napisano nedelja ob 20:04 Prijavi Napisano nedelja ob 20:04 Na prvih štirih mestih trije Ferrariji. Me je kar presenetilo, da niso zafurali s taktiko... Citiraj
Tilen5 Napisano nedelja ob 20:54 Prijavi Napisano nedelja ob 20:54 (urejeno) dne 15. 6. 2025 ob 20:04 je Slivka napisal: Na prvih štirih mestih trije Ferrariji. Me je kar presenetilo, da niso zafurali s taktiko... Razširi LeMans ? Popravljeno nedelja ob 20:55 od Tilen5 Citiraj
etcho Napisano ponedeljek ob 05:21 Prijavi Napisano ponedeljek ob 05:21 Bravo Kimi in bravo Kubica! Citiraj
Z M A J Napisano ponedeljek ob 05:52 Prijavi Napisano ponedeljek ob 05:52 Leclerc je včeraj kar parkrat izrazil začudenje nad strategijo, heh Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.