Skoči na vsebino

Formula 1

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 5k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano
pred 10 urami je Tilen5 napisal:

Nevem kdo si sploh hotel gledati F1 pardon reklame na slovenskem programu.

Ne vem, kdo bi sploh še hotel gledat F1. 😉

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Ne vem, kdo bi sploh še hotel gledat F1. 😉

Jaz + še ene 826 milijonov ljudi letno 😀

Drugače pa, če misli POP TV delati na isto foro, kot pred leti, pol se jim ne bo splačal. Da boš pariral F1TV, moraš naresti oddaje in reportaže na nivoju SkyF1, za to rabiš pa pare. POP TV pa definitivno ne bo metal denarja v to :)

Smešno ali ne, je danes logično zakaj je Ališič vztrajal pri temu, da ekipa hodi na dirke.

Podpis.png

Napisano
pred 2 urama je Tilen5 napisal:

Zato sem jaz že toliko časa na f1tv

F1TV je majka. Sem mislu, da bom na F1TV gledu Sky, pa je F1 prenos ratal tok dober, da tudi Brundla ne pogrešam več :)

Podpis.png

Napisano

Ja jaz sem tudi na f1TV prenosu in ne na smotanem brundlo, njegov sin mi je ljubši :) mava pa s kolegom deljen račun in sva letos vzela Premium za 4k prenos.

jajcadizlska.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Predlagam ti, da se postaviš v vrsto na oni strani luže. Boš prvi v vrsti ker tam tam ni na kaj čakat.
    • Levi, desni, vsi nesposobni z enim samim ciljem, kako se bodo v mandatu čimbolj okoristili, da bi kdo izpolnil volilne obljube pa nikomur na pamet na pade.
    • Prvo vprašanje - zakaj sploh rabijo USB ključke. Je ogromno drugih varnih načinov izmenjave podatkov.   Drugo vprašanje je pa ogledalo oziroma duh časa. Če ne bi vzeli najcenejših, ampak dražje priznanih proizvajalcev, bi prletela Erika s Tarčo in bi eno uro poslušali kako zapravljajo davkoplačevalski denar.    Kitajce smo opremili z znanjem in začetno tehnologijo zdaj se pa čudimo, da jo uporabljajo proti nam, mi pa še svoje alternative nimamo kako se znebiti Kitajskega vpiva. Lakomnost kapitalizma nas je ruknila čez v neznano. Ko bomo dajali na prvi plan varnost, odličnost namesto, da gledamo vse skozi denar, bomo jebali ježa. Mogoče precej hudo pa še tega ne vemo.   Do takrat se pa veselo postavte v vrsto za kitajske avte in bodite zadovoljni, ker ste prihranili.  s/off
    • Če je vozilo nevozno in še v napoto, potem imaš silno slabe karte v rokah in temu primerno slabo pogajalsko izhodišče. Jaz bi verjetno kar izkoristil dano ponudbo, preden si premisli.
    • Ne, to je uspeh te vlade v zdravstvu-zmanjšanje čakalnih vrst. Odlično jim je spelo. Kot vse drugo. 😉
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.