Pralni stroj
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Tako kot je takozvani "demokratičen" zahod takoj vedel, da so plinovod razstrelili Rusi. Ali pa primer, ko je en butast Ukrajinec napačno nastavil "to" in "from" na prastarem brezpilotnem izvidniku iz 70ih, in je letel za 180 stopinj v napačno smer pa napolnjen z razstrelivom "pristal" pri Zagrebu. Tudi takrat so bili krivi Rusi, s tem da se je zagrebška televizija zelo potrudila, da je v poročilih izrezala vse uporabne posnetke in je bilo videt samo neko opletanje s kamero po vejah. Pa saj je tud Šveglca enkrat zajebala ker je bila v Buči pred ostalimi in so bila njena poročila ob 6ih popoldne čist drugačna kot ob 10ih zvečer, ko so ji že povedali kaj mora poročat. oz kaj je "videla". V vojni je vse dovoljeno. In ker vonderlajdra trdi da smo v vojni, je očitno dovoljen tudi mehanizem obveščanja javnosti podoben mehanizmu našega sovražnika. -
Recimo , Miele ima zelo dobro prakso kulanco (Kulanz). Kako deluje v praksi? Če se pralni stroj pokvari kmalu po poteku garancije (npr. v 3. ali 4. letu starosti)- kaj krijejo (najpogosteje): Če gre za znano tovarniško napako ali odpoved ključnega, dragega sestavnega dela (npr. motor, elektronika, ležaji) ob normalni uporabi, Miele zelo pogosto zastonj zagotovi nadomestni del. Kaj morate običajno plačati sami? Delo serviserja in njegov potni strošek. V nekaterih izjemnih primerih (če je stroj skoraj nov ali gre za napako na njihovi strani) pa lahko krijejo tudi delo. Recimo moja bivša direktorica ima Miele od vedno. Na 12 let starem pralnem stroju se je nekaj pokvarilo. Prišli so serviserji in ji to popravili brezplačno. Plačala je samo potne stroške.
-
Smo se sinoči lotili z dvema sinovoma in odprli to čudo. V glavnem - ni mu pomoči. Ležaji in osovina so brezhibni. Težava je ... ... Saj niti ne vem, kako bi opisal. V glavnem, nekako tako, da je aluminij prerjavel - čeprav vem, da aluminij ne rjavi... Sicer pa, poglejte slike, bo bolj jasno:
-
Bemtiš, jaz pri teh oglasih vedno odpadem ko zrela hruška... Velika večina jih napiše"Samo resni kupci". Glede na to, v kateri temi sem na forumu najbolj aktiven - nekako ne sodim v skupino "resnih" kupcev...
-
Nisem se še prisilil v nakup, cena je kar višja. Moj midrange Bosch je delal 11 let.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.