Jest Napisano 1. maj, 2025 Prijavi Napisano 1. maj, 2025 V 48 urah več kot 10.000 naročil! Ta Mazda bo očitno hit AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI Kljub temu, da polog ob naročilu ni bil ravno izdaten, je zanimanje za avto očitno veliko. 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 2. maj, 2025 Prijavi Napisano 2. maj, 2025 Prednaročilo pa za ceno 1,30€ ...haha to ne more biti niti od daleč relevanten podatek. Če bi rekli prednaročilo za 500€ bi bila slika mnogo bolj čista. 5 Citiraj
Alex Napisano 2. maj, 2025 Prijavi Napisano 2. maj, 2025 pred 17 minutami je Boss napisal: Prednaročilo pa za ceno 1,30€ ...haha to ne more biti niti od daleč relevanten podatek. Če bi rekli prednaročilo za 500€ bi bila slika mnogo bolj čista. To je folk za zajebancijo naročal. 3 Citiraj
etcho Napisano 2. maj, 2025 Prijavi Napisano 2. maj, 2025 UAU, to se bo prodajalo kot vroče žemljice! 👍 😉 3 Citiraj
Jest Napisano 9. september, 2025 Prijavi Napisano 9. september, 2025 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 9. september, 2025 Prijavi Napisano 9. september, 2025 Wtf? Kake gumice od kariole ima tole gor? 🤔 Citiraj
Jest Napisano 9. september, 2025 Prijavi Napisano 9. september, 2025 254/40 R21 ... Gumice od kariole 😳 ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tilen5 Napisano 9. september, 2025 Prijavi Napisano 9. september, 2025 255 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Jest Napisano 9. september, 2025 Prijavi Napisano 9. september, 2025 pred 6 minutami je Tilen5 napisal: 255 Res je… sem prej razumel, da so 245 … Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
SeekK Napisano petek ob 13:12 Prijavi Napisano petek ob 13:12 (urejeno) Če vzameš belo takumi, dobiš 6500 subvencije. Če karkoli dodajaš je pa 4500. https://www.mazda.si/vozila/mazda-cx-6e/?campaignCode=mme_wp_j90k_mu_160_0126 Popravljeno petek ob 13:14 od SeekK 1 Citiraj
Jest Napisano petek ob 13:52 Prijavi Napisano petek ob 13:52 Tole je bilo ka na hitro predstavljeno... Sicer so trenutno na YT sele samo salonske predtavitve... sledijo pa verjetno kmalu tudi testi s ceste ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano petek ob 13:58 Prijavi Napisano petek ob 13:58 pred 43 minutami je SeekK napisal: Če vzameš belo takumi, dobiš 6500 subvencije. Če karkoli dodajaš je pa 4500. https://www.mazda.si/vozila/mazda-cx-6e/?campaignCode=mme_wp_j90k_mu_160_0126 Zunanjost je pa čisto navaden kitajc. 🧐 Kmalu ne bomo več razločili znamk in modelov. 1 Citiraj
SeekK Napisano petek ob 14:01 Prijavi Napisano petek ob 14:01 (urejeno) Dobr na moji sliki ni posrečena, neka čudna prezentacijska grafika, sam na vseh posnetkih je pa dobra evolucija tega kar mazda dela. Vsaj meni prav raketa. Notranjost s temi ekrani in uporabnostjo mi je bolj vprašljiva, me zanima res kako se to navadiš in kako ti je to pol uporabno...po 5k 10k, ko si res notr že...a ti požre živce al je pač ok in ne opaziš več. Popravljeno petek ob 14:15 od SeekK Citiraj
g.Wankel Napisano petek ob 14:23 Prijavi Napisano petek ob 14:23 (urejeno) Cel TV notr. Popravljeno petek ob 14:24 od g.Wankel 1 Citiraj
Jest Napisano petek ob 15:29 Prijavi Napisano petek ob 15:29 Kot sem lahko razbral iz predstavitvenih strani in YT videov, ima tako kot Mazda 6e žal samo full LED žaromete in nima matrični LED ... ... 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano petek ob 15:54 Prijavi Napisano petek ob 15:54 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
dvorjan Napisano petek ob 18:55 Avtor Prijavi Napisano petek ob 18:55 pred 4 urami je SeekK napisal: Dobr na moji sliki ni posrečena, neka čudna prezentacijska grafika, sam na vseh posnetkih je pa dobra evolucija tega kar mazda dela. Vsaj meni prav raketa. Notranjost s temi ekrani in uporabnostjo mi je bolj vprašljiva, me zanima res kako se to navadiš in kako ti je to pol uporabno...po 5k 10k, ko si res notr že...a ti požre živce al je pač ok in ne opaziš več. Se navadiš. Klimo nastaviš na 22C in to je to, pozimi pa itak klimo zaženeš preko aplikacije še preden prideš do avta in je odtajan. Citiraj
GregorV Napisano petek ob 20:31 Prijavi Napisano petek ob 20:31 Električni SUV s kitajskim srcem in evropsko dušo WWW.AVTOMANIJA.COM Mazda na avtomobilskem salonu v Bruslju predstavlja svoj tretji popolnoma električni model... Citiraj
ignacij Napisano petek ob 20:44 Prijavi Napisano petek ob 20:44 Meni je avto vizualno vsecen ampak spet, tisti grdi ekran vse pokvari, se bistveno slabse kot pri 6e, pa zakaj bi nekdo rabil taksen ekran. 3 Citiraj
samSimon Napisano petek ob 21:35 Prijavi Napisano petek ob 21:35 Da gledaš serije, med filanjem 🙄 1 Citiraj
GregorV Napisano petek ob 21:43 Prijavi Napisano petek ob 21:43 Čuden design z nekimi luknjami... Citiraj
g.Wankel Napisano petek ob 21:46 Prijavi Napisano petek ob 21:46 pred 2 minutama je GregorV napisal: Čuden design z nekimi luknjami... @Jest te je že prehitel z objavo videa. Ta video je bil ubistvu danes že 3x objavljen na forumu. 3 Citiraj
Boss Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Ne bom komentiral SUV-a, ker sem že tako ali tako pristranski zarad oblike pol je pa še kitajc za povrh. Ehhh 😢 Ampak barva... men je tale barva noro dobra. Prav izstopa iz povprečja. Če še na soncu tako dobro zgleda kot v prostoru je ta barva vsaj zame top izbira. 1 Citiraj
Jest Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Jest tega predsodka, da je kitajc nimam... Zaenkrat še zaupam Mazdi, da ni nek poceni krš ... Predvsem je plus točka ta, da se servisira v Mazdini mreži servisov... Moti me predvsem to, da LED žarometi niso matrični ... Pa zadnja polica prtljažnega prostora ni po Mazdinem sistemu... Ampak to je itak subjektivno ... Pa to, da ni na voljo AWD opcije ... Bo pa treba it na testno vožnjo, ko pride v SLO (menda enkrat poleti) ... da probam, če paše v garažo... verjetno ja, ker je cca. 10 cm krajša kot Mazda 6e ... Je pa cenovno postavljena podobno kot Tesla Y ... ki pa ima vseeno večjo baterijo in posledično tudi večji doseg ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.