Skoči na vsebino

Kateri servis priporočate za Mazdo CX5 da je uradni pooblaščenec :-)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni,

že vnaprej se iskreno opravičujem, če sem zagrešil kakršnokoli napako pri moji objavi, sem popolnoma nov in novopečeni lastnik Mazde CX5 letnik 2023.

Vozilo sem uvozil iz DE, imelo je 106km, bilo je last neke avtohiše v DE letnik pa je 2023.

Mi lahko lepo, lepo prosim svetujete kaj naj naredim, da obdržim 5 letno garancijo?
Moram zdaj ko je avto v SLO peljati takoj na servis, da dobim štempelj...kakšna je procedura?

Zdaj pa še najpomembnejše vprašanje, avta ne bi rad vozil v Mazda center BTC, ali katero drugo večjo Mazdino avtohišo. Ima kdorkoli kakšen nasvet za kakšnega dobrega + poštenega serviserja ki je pooblaščenec Mazde (sem iz Ljubljane)?

Najlepša hvala za kakršnokoli pomoč, dam za pivo 🙂

L.p.

Damjan

Napisano

Najbolje, če si snameš mobilno aplikacijo MyMazda, se registriras, upariš z avtom in preveriš, če so bili vsi servisi dosedaj narejeni in zabeleženi v digitalni servisni knjižici ... Drugače boš imel pa najmanj problemov pri uveljavljanju morebitnih garancijskih zahtevkov, če boš vozilo vozil na pooblaščeni servis. Sicer se govori, da se menda da tudi na drugih nepooblaščenih servisih... vendar pa ti nimajo možnosti vpisa v DSK (digitalno servisno knjižico)... in lahko potem nastanejo problemi ... 

Sicer pa, kolikor vem, je od 1.3.2022 dalje garancija 6 let oz. 150.000 km ... kar prej pride ... 

Nemška stran >> https://www.mazda.de/mazda-besitzer/service/garantie/

Slovenska stran >> https://www.mazda.si/lastniki/storitve/garancija/

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Sam sem imel zelo dobre izkušnje z Avto Močnik. Tudi za nekaj Mazdinih težav so uspeli dobiti pokritje stroškov, čeprav avto ni bil več v garanciji (in je bil prav tako uvožen). Znesek sploh ni bil zanemarljiv.

Napisano
Pred eno uro je Jest napisal:

Najbolje, če si snameš mobilno aplikacijo MyMazda, se registriras, upariš z avtom in preveriš, če so bili vsi servisi dosedaj narejeni in zabeleženi v digitalni servisni knjižici ... Drugače boš imel pa najmanj problemov pri uveljavljanju morebitnih garancijskih zahtevkov, če boš vozilo vozil na pooblaščeni servis. Sicer se govori, da se menda da tudi na drugih nepooblaščenih servisih... vendar pa ti nimajo možnosti vpisa v DSK (digitalno servisno knjižico)... in lahko potem nastanejo problemi ... 

Sicer pa, kolikor vem, je od 1.3.2022 dalje garancija 6 let oz. 150.000 km ... kar prej pride ... 

Nemška stran >> https://www.mazda.de/mazda-besitzer/service/garantie/

Slovenska stran >> https://www.mazda.si/lastniki/storitve/garancija/

Najlepša hvala za pomoč 🙂

pred 52 minutami je kacnje napisal:

Sam sem imel zelo dobre izkušnje z Avto Močnik. Tudi za nekaj Mazdinih težav so uspeli dobiti pokritje stroškov, čeprav avto ni bil več v garanciji (in je bil prav tako uvožen). Znesek sploh ni bil zanemarljiv.

Najlepša hvala za pomoč, sem ravnokar govoril z Avto Močnik, zelo prijazni, dobil vsa nadaljna navodila...hvala, hvala 🙂

Napisano

Sicer nimam nič z njimi, ampak so se res vedno izkazali. Po servisu vedno tudi opran in posesan avto, vse zamenjani deli v košari v avtu, da pokažejo, kaj so menjali. Tudi znanje mislim, da je na nivoju, cene pa tudi nekje v okvirih pričakovanj.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.