Skoči na vsebino

Mazda RX-7, 2025

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Če bo res takšna potem začnem redno igrati loto....  ali pa se bo moja boljša polovica začela prodajati, HE HE HE

Napisano

Tole so različni renderji verjetno celo narejeni z AI. Zakaj bi se o tem pogovarjali, ker tole je pač zgolj nabijanje kaj bi bilo, če bi bilo. :nevem:

33112_1.png

Napisano (urejeno)

Razen raznih renderjev ni nič novega od mazde. Mazda trenutno nima nič novega v planu. Zadnji zdelki nisi najbolj posrečeni, saj so cenovno večini

folka nezanimivi ali nedosegljivi. Še najbolje gre v promet cx30. 

Popravljeno od Alex

Napisano

Upam, da bo naslednica ali nova cx-30 špica, če ne, bom pa tole vzel.... 🤗😉

IMG_20250617_085242.jpg

• Začuden 1
  • Ljubim 1
Napisano
Pred eno uro je etcho napisal:

Ja, tudi jaz sem že gledal v smeri Lexusa, predvsem verzijo Morizo😁

Jaz bi verjetno tudi kupil kakega lexusa. Samo ne vem, kakšne motorje imajo. 

In menjalnike. 🤔

Napisano
pred 5 urami je Alex napisal:

Še najbolje gre v promet cx30. 

Drži v SLO,k pod ptičevo vlado folk nima cvenka.

Globalno je CX-5 z veliiikio prednostjo pred CX-30 (več kot 47,3%) še vedno kralj med prodanimi  Mazdami.

WWW.BEST-SELLING-CARS.COM

In full-year 2024, global sales of Mazda cars were up 2.6% with the CX-5 and CX-30 the best-selling models...

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Samo ne vem, kakšne motorje imajo. 

In menjalnike.

Lexusi so kot znamka med najbolj zanesljivimi. Minimalno število napak. Sosed ima LBX, hibrid-bencin, pije 5/100.

Napisano
pred 45 minutami je skritikrt napisal:

Drži v SLO,k pod ptičevo vlado folk nima cvenka.

Globalno je CX-5 z veliiikio prednostjo pred CX-30 (več kot 47,3%) še vedno kralj med prodanimi  Mazdami.

WWW.BEST-SELLING-CARS.COM

In full-year 2024, global sales of Mazda cars were up 2.6% with the CX-5 and CX-30 the best-selling models...

Ker v tujini ne vejo ker avto je premium

Napisano
pred 3 minutami je Matick napisal:

Ker v tujini ne vejo ker avto je premium

Saj ne rečem-vic je odličen😂😃..že dolgo nisem slišal tako dobrega👍...

Samo pol spet moram administratorju težit,da naj prestavi...pa tud on ima že poln qurac dela z tem forumom😬...pol sem pa na koncu itak jaz vse kriv...dajte malo paziti,kam vice pišete...tukaj so resne teme😆😉

Napisano
pred 25 minutami je Shrek napisal:

Pa infiniti tudi...

Zelo kvalitetno izdelano vozilo. 

Samo je sedaj problem,kaj bo z Nissanom...k so čist "v riti"...tam pa-saj veste..."tam je tema,ni luči,in so duhovi,ki jih videti ni..."

Napisano

Zdaj raje q70 infiniti, kot mazdo 6...če bi vzel diesel varjanto. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Volan na desni. 
    • Pri nekje 240.000 bi mogli svečke že v drugo menjat. Veriga bi znala imet interval 200-250.000 predviden pregled, ampak načeloma se pomeri kako zelo raztegnjena je že, ima nekaj tolerance in, če je odstopanje preveliko se potem menja. 
    • https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21142225&display=Mazda MX-5
    • Eko subvencije so eno navadno sr.. že od kar so se pojavile. Že pred par desetletji, ko sem sam montiral sončne kolektorje za sanitarno vodo, me je prišlo ceneje, kot bratca ki mu je uradni mojster montiral za normalno ceno + znesek eko subvencije in jo vtaknil v svoj žep.   Enako butasto je sedaj. Prijatelj je kupil Donfengovo škatlo.  Prišla ga je 17 jurjev. OK, a je gajba vredna toliko ali ne bo pokazal čas. Problem ki ga vidim jaz, je ta, da smo morali pri tem nakupu mi, davkoplačevalci, vsi še ene 6 al 7 jurjev šenkat Kitajcem. In potem se čudimo kako lahko evropska avtomobilska industrija propada.   Tako neverjetno nesposobnih voditeljev kot jih ima EU zadnje desetletje ali dve, jih ni imela nikoli.
    • Po moji pameti rajši svečke menjaj, veriga pa bo morda šla še 100000km
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.