Dnevne luči halogenke - menjava z LED?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Obujam temo 😅 Ker se nekako ne vidim na električnem kolesu, še manj pa kakem skiroju (sorry Bini), sem si omislil novo Vespo GTS Super. Itak se na forumu preferira premium modele, še bolj pa nizko porabo, ki je mimogrede 2.6l 😎 Pa jo malo predstavim... Nisem nek ultra zagnan motorist, da bi si želel na kake strašne fure hodit, želel sem nekaj urbanega, 125cc, za šviganje v službo po lokalnih cestah, da lahko skočim po okoliških vaseh in podobno. Za gušt in mal "pokruzat". In to sem našel v Vespi. Dobil bi marsikater motor za tak cvenk, cena je definitivno premium pri Vespi, italijanska toleranca pri izdelavi žal malo manj. Ima pa nek svoj čar in definitivno se na njej počutim manj hecno, kot pa na neki pomanjšani izvedbi KTM Duke-a. Barva je bianco innocenza, je pa kar žalostno, da Vespa pri vsej svoji nostalgiji, ne ponuja možnosti izbire poljubne barve. Glede na vsak paket opreme ali izvedbe, je določenih par barv in to je to. Nisem želel nekih športnih neon nalepk, mat črnih obrob, digitalnega števca... nekako mi to ne pritiče Vespi, želel sem vsaj malo tistega retro, klasičnega duha, clean look in krom... in ker sem želel GTS, ki ima večji okvir in je malenkost močnejša, sem imel na izbiro črno, belo, rdečo, zeleno, ali pa tisto poštarsko sivo-rjavo. Pa je padla bela. Mogoče dam še sedež preoblečt v rjavo, pa zadnji prtljažnik bom verjetno še dokupil. Hudič ma 150kg, kar se mi je zdelo abnormalno, za faking skuter, ampak je pa precej bolj stabilna pri brzini, vsaj napram tamalim vespicam, ki so pri 80+ kar živčne. Karoserija je cela plehnata, samonosna, vse iz enga kosa, od tu vsa ta teža, zarad jekla pa še ceno držijo očitno 😁 Za vozit je ful fajn in reees okretna, sploh za vso to težo. Tudi ustavlja se presenetljivo dobro. Ima pa ABS spredaj in zadaj in še celo ASR in start stop, ki ju lahko trajno izključiš s knofom (neprecenljivo). Keyless sistem... nič kaj retro, ključ imaš stalno v žepu, nimaš fizično nobene ključavnice, zgolj "gumb od pečice" za vrtet. Glede tega imam mešane občutke. Nasploh sem pa zelo zadovoljen. Priporočam.
-
Nobenega piskanja še ne zaznam. Magnet so pa spucali pred menjavo olja. Kaj pa pomeni to piskanje?
-
Jaz bi prodal, če je res toliko težav. Gre pa seveda za izgubo € in morebitne težave z kupcem. Za vas, ki ste že dolgo časa na tem forumu, se je že kdaj pojavil avto z toliko težavami?
-
nehaj hodit k tašči na kosilo, preklela te je 6 let za 50kkm v dizlu ni nič jaz sem v 4 letih lastništva naredil 130k z bencinarjem potrošni material + 3 seti bremz verjamem da si zaljubljen v avto, boš reskiral teh 3,5k in zrihtaj, za naslednjih 200k
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.