Skoči na vsebino

Chat is back ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 15 minutami je Boss napisal:

Velja za obe strani, da ne boš samo enih videl.

Niti ne. Na drugi strani bolj rafinerije lepo in dolgo gorijo. Zelo malo civilistov nastrada. 

Napisano
pred 22 minutami je Alex napisal:

Niti ne. Na drugi strani bolj rafinerije lepo in dolgo gorijo. Zelo malo civilistov nastrada. 

Če samo Ukro in zahodno propagando poslušaš je tako. Ne vem še kolikokrat moram to ponovit, da se zgodovina ni začela konec februarja 2022. V Ukrajini je pred tem trajala državljanska vojna že 8 let in tarče ukrajinske vojske so bili civilni objekti. Še enkrat, najdi članke zahodnih medijev pred letom 2022 pa se je takrat govorilo čisto drugače kot danes. Ne glej tako ozko s plašnicami na glavi. 

Pravilno je, da se ne naslanjaš ne na rusko in ne na ukrajinsko/zahodno propagando. Znano je da v vojni je prva žrtev resnica. Ja tudi leta 1991 je Jelko Kacin natrosil toliko laži v propagandne namene. Pa ne moreš zdaj temu rečt, da je to bila resnica. Še bolj drastično je bila naci propaganda in to v takem obsegu, da večino časa skoraj do konca vojne je večina Nemcev verjela, da delajo dobro in da je to vse v dobrobit svobodne Evrope.

Tko, da je treba je glavo potegnit iz guzice pa vidit svet kakšen je v resnici. Če kdo ne verjame, zahodni svet se sami sebe podpihujemo in hypamo in mislimo, da je le naša "resnica" zvelična in edina pravilna, a praktično večina ostalega sveta se s tem ne strinja in nas majo že polhn k. V naši aroganci in občutku večvrednosti in poniževanju ostalih nas bo najbolj same udarilo.

Sem že rekel pa bom še enkrat: iščimo si partnerje in ne sovražnikov a trenutno delamo ravno obratno.

33112_1.png

Napisano
pred 29 minutami je Boss napisal:

Če samo Ukro in zahodno propagando poslušaš je tako. Ne vem še kolikokrat moram to ponovit, da se zgodovina ni začela konec februarja 2022. V Ukrajini je pred tem trajala državljanska vojna že 8 let in tarče ukrajinske vojske so bili civilni objekti. Še enkrat, najdi članke zahodnih medijev pred letom 2022 pa se je takrat govorilo čisto drugače kot danes. Ne glej tako ozko s plašnicami na glavi. 

Pravilno je, da se ne naslanjaš ne na rusko in ne na ukrajinsko/zahodno propagando. Znano je da v vojni je prva žrtev resnica. Ja tudi leta 1991 je Jelko Kacin natrosil toliko laži v propagandne namene. Pa ne moreš zdaj temu rečt, da je to bila resnica. Še bolj drastično je bila naci propaganda in to v takem obsegu, da večino časa skoraj do konca vojne je večina Nemcev verjela, da delajo dobro in da je to vse v dobrobit svobodne Evrope.

Tko, da je treba je glavo potegnit iz guzice pa vidit svet kakšen je v resnici. Če kdo ne verjame, zahodni svet se sami sebe podpihujemo in hypamo in mislimo, da je le naša "resnica" zvelična in edina pravilna, a praktično večina ostalega sveta se s tem ne strinja in nas majo že polhn k. V naši aroganci in občutku večvrednosti in poniževanju ostalih nas bo najbolj same udarilo.

Sem že rekel pa bom še enkrat: iščimo si partnerje in ne sovražnikov a trenutno delamo ravno obratno.

Zgodovina se bo najbrž ponovila tudi v Moldaviji. So že začeli. Enak scenarij. 

Napisano
pred 35 minutami je Alex napisal:

Zgodovina se bo najbrž ponovila tudi v Moldaviji. So že začeli. Enak scenarij. 

Seveda se bo, dokler bo Moldavija manipulirala in prirejala volitve s pomočjo EU. Scenarij enak Romunskemu. 

Samo manipulacije z volilnimi okraji in volišči, da bi se izničilo moč volilnega telesa tistih na vzhodnem delu Moldavije je nedemokratično delovanje. Pač novodobni fašizem.

• Všeč 1
  • Haha 1

33112_1.png

Napisano
pred 22 minutami je Boss napisal:

Seveda se bo, dokler bo Moldavija manipulirala in prirejala volitve s pomočjo EU. Scenarij enak Romunskemu. 

Samo manipulacije z volilnimi okraji in volišči, da bi se izničilo moč volilnega telesa tistih na vzhodnem delu Moldavije je nedemokratično delovanje. Pač novodobni fašizem.

Ha, ha, ko misliš, da ne more bit bolj smešno, prebereš tole. 😄😄

Napisano
pred 18 urami je Boss napisal:

Nekaj let nazaj si se lahko prepričal, da ni tako. Da lahko nekdo s prekomernimi nelogičnimi dejanji (ukrepi in zakoni) potepta vse tudi najbolj osnovne pravice in se pri tem še izživlja. Ne bom še 1x pogreval te župe, ampak takrat smo videli, da je korak med demokracijo in svobodo ter tiranijo lahko zelo zelo majhen.

Tisto je pa res bilo hudo, jokaj se, buhuhu. Malo si omejitev dobil, ko je bila pandemija, ko nihče ni dobro vedel kaj se bo naprej dogajalo. Moraš pač odreagirati nekako, bolje tako kakor nikakvo. Saj je vsake toliko tudi dobro sisteme za takšne primere potestirati, veliko se jih je izkazalo za nezadostne, razvajeni ljudje bodo vedno nezadovoljni, to je dejstvo.

Tisto nekaj malo izpada v gospodarstvu se pač nadoknadi, samo delati je treba, meni se nikjer nič ne pozna, tudi takrat se mi ni. Boste pač v bankah imeli malo manj dobička, pa podjetniki bodo malo stisnili pri sebi, pa kaj potem. Zdaj za nazaj biti pameten, da so ti kratili neke pravice je enostavno, se strinjam. Saj če pa zdaj to naredijo, ko ni nobenega razloga, se bo narod pač uprl, v tem ne vidim nobene težave. Verjetno je že splošno znano, da nimamo dovolj policije in vojske, da naredi red ob ta resnih izpadih. Samo organizirati se je treba. Tisti eden vodni top ne pomaga veliko. Kakor koli obrneš...

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Ljubim 1
Napisano

Samo moraš pa priznat, da je pa Janša pravi car: ni "zaprl" samo Slovenije, ampak pol Evrope. Kateri od naših politikov je še sposoben česa takega?

• Všeč 2
  • Haha 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Takrat, ko je bilo "vse zaprto" je bil v resnici pravi mir. Nonebe gneče na avtocestah, ni bilo vsiljivih turistov, vse je funkcioniralo. Tako bi moralo bit večkrat, da ta poblesavljen folk pride malo k sebi. 😉

Napisano

In kakšen mir je bil pred letali! Če jih je bilo 5 v enem dnevu, je bilo pa veliko. Zdaj jih je pa vsaj 19 v desetih urah... (mi živimo pravzaprav "tik nad" letališčem Trst, ki se nahaja med krajema Ronke in Begliano) 

Pa dobro, tisti ki pristajajo, niti ne zganjajo hrupa, ampak tisti ki vzletajo...

serviser.gif

Napisano

Pa danes, ko so letala za faktorje tišja, kot 20 let nazaj. Ko sem bil mulc, je vsako letalo bobnelo nad mojo glavo, pa so bila na max višini leta. Danes jih ravno da slišim, vsaj večino.

Glede jajčeglavca je pa tako. On je pač iz vojaških vod in onanira, ko dobi vojaško komando v roke. Saj to nam mora biti do zdaj že jasno. Spada pa v arest.

Napisano
pred 5 minutami je Agerg napisal:

Pa danes, ko so letala za faktorje tišja, kot 20 let nazaj. Ko sem bil mulc, je vsako letalo bobnelo nad mojo glavo, pa so bila na max višini leta. Danes jih ravno da slišim, vsaj večino.

Glede jajčeglavca je pa tako. On je pač iz vojaških vod in onanira, ko dobi vojaško komando v roke. Saj to nam mora biti do zdaj že jasno. Spada pa v arest.

Ja, samo kaj, ko nam stalno ta današnja letala nekaj spuščajo dol. Enkrat delajo bele črte na nebu, drugič nas zasipajo z točo (vsaka država mora odkljukat, kakšen fi si želi), tretjič zopet nam mažejo avte, ko nas filajo s saharskim peskom. Zadnjič so celo neke rjave pije na avtomobile spuščali. Sramota. 

Napisano

Eeeee, @Alex, a na obali sonce seka? Mogoče boljše, da greš za nekaj časa malo nekam v temen in hladen prostor, da malo mine...

serviser.gif

Napisano
pred 21 minutami je Slivka napisal:

Eeeee, @Alex, a na obali sonce seka? Mogoče boljše, da greš za nekaj časa malo nekam v temen in hladen prostor, da malo mine...

Aja. Pozabil sem dodat, da to vse pada na vedno bolj ravno zemljo. 

Napisano
pred 6 urami je Slivka napisal:

Samo moraš pa priznat, da je pa Janša pravi car: ni "zaprl" samo Slovenije, ampak pol Evrope. Kateri od naših politikov je še sposoben česa takega?

Hmmm pol mu je pa slabo tole šlo... kako da smo v evropi samo mi imeli policijsko uro pa zapiranje na občine. Dej no, kot da bi virus vedel kdaj ne sme oziroma do kje sme delovat. 

33112_1.png

Napisano
pred 6 urami je Agerg napisal:

Tisto je pa res bilo hudo, jokaj se, buhuhu. Malo si omejitev dobil, ko je bila pandemija, ko nihče ni dobro vedel kaj se bo naprej dogajalo. Moraš pač odreagirati nekako, bolje tako kakor nikakvo. Saj je vsake toliko tudi dobro sisteme za takšne primere potestirati, veliko se jih je izkazalo za nezadostne, razvajeni ljudje bodo vedno nezadovoljni, to je dejstvo.

Ej prjatu, ne vem če si našel pravega za jebat. Jaz nimam dneva bolniške, pa vse dni sem bil na delovnem mestu, da sem lahko servisiral, prestrašene, ki so se skrivali doma in cvilili, da bo konec sveta, če bo samo prst pomolil ven. Ukrepi so se pa izvajali tako na pamet brez premisleka ali analize po nekem času in vse prevečkrat kontraproduktivno. Vsa znanja iz medicine so vrgli v koš v trenutku in razlagali čisto nekaj drugega kot so bila več stoletna spoznanja. Da ne bi kdo kontriral so na začetku zamenjali strokovni vrh NIJZ-ja in gor postavile dobro plačane opice, ki niso dvomile v zastavljeno agendo. Kaj češ lepšega, še dohtarje enormno plačaš s kovid dodatki pa je mir zagotovljen in se lahko v miru dela veselica z ukrepi levo in desno brez logike.

To epidemijo so zafurali na polno, ko pa bo enkrat dejansko nekaj resnega bo pa hudič kako ljudi prepričat v to, da zdaj gre pa zares, da zadnjič smo se pa le malo šalili in testirali odziv presranega folka.

33112_1.png

Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

Hmmm pol mu je pa slabo tole šlo... kako da smo v evropi samo mi imeli policijsko uro pa zapiranje na občine. Dej no, kot da bi virus vedel kdaj ne sme oziroma do kje sme delovat. 

Po Evropi so se sami držali reda, pri nas se je pa po Balkansko tuhtalo samo, kako se ne držat predpisov - kot pri vsaki drugi stvari...

• Všeč 2
  • Haha 1

serviser.gif

Napisano
pred 44 minutami je Slivka napisal:

Po Evropi so se sami držali reda, pri nas se je pa po Balkansko tuhtalo samo, kako se ne držat predpisov - kot pri vsaki drugi stvari...

Točno tako. En kup potrčkovih oboževalcev je poslušalo njegove nebuloze in samo iskali so (po balkansko, seveda), kje bi svoje egoistične zahteve uresničevali. 

"Samo, da ni naš" varianta. Sedaj bi lahko vsi ostali telefone izklopili, ko so pošiljali SMS. Pa jih nismo. Ker nismo pacienti. 😉

pred 2 urama je Boss napisal:

Ej prjatu, ne vem če si našel pravega za jebat. Jaz nimam dneva bolniške, pa vse dni sem bil na delovnem mestu, da sem lahko servisiral, prestrašene, ki so se skrivali doma in cvilili, da bo konec sveta, če bo samo prst pomolil ven. Ukrepi so se pa izvajali tako na pamet brez premisleka ali analize po nekem času in vse prevečkrat kontraproduktivno. Vsa znanja iz medicine so vrgli v koš v trenutku in razlagali čisto nekaj drugega kot so bila več stoletna spoznanja. Da ne bi kdo kontriral so na začetku zamenjali strokovni vrh NIJZ-ja in gor postavile dobro plačane opice, ki niso dvomile v zastavljeno agendo. Kaj češ lepšega, še dohtarje enormno plačaš s kovid dodatki pa je mir zagotovljen in se lahko v miru dela veselica z ukrepi levo in desno brez logike.

To epidemijo so zafurali na polno, ko pa bo enkrat dejansko nekaj resnega bo pa hudič kako ljudi prepričat v to, da zdaj gre pa zares, da zadnjič smo se pa le malo šalili in testirali odziv presranega folka.

Odvisno, kdo bo takrat na oblasti. Če bodo na oblasti izbrani od stricev iz ozadja, jih bodo poslušali več ali manj vsi. Če bodo pa ta drugi, "samo da ni on", pa jih zopet ne bo poslušalo pol folka. Res bi bilo zanimivo videti, da pride ena orenk epidemija, taka smrtonosna, ko bi tej FB doktorji najprej pametovali, potem pa cvilili in se prerivali v prve vrste. 😊

Napisano

Saj je že ta virus bil na začetku precej hud, da je spravil dost ljudi pod rušo ampak očitno ne tapravih🥴. Tsti, ki jih pa je pa ne morejo povedat kako je blo hudo..... :nevem:

Eni v svojem življenju pač ne čutijo nobene družbene odgovornost in še druge prepričujejo v to,žalostno....:nevem:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Saj je že ta virus bil na začetku precej hud, da je spravil dost ljudi pod rušo ampak očitno ne tapravih🥴. Tsti, ki jih pa je pa ne morejo povedat kako je blo hudo.....  Eni v svojem življenju pač ne čutijo nobene družbene odgovornost in še druge prepričujejo v to,žalostno....
    • Dobro, da nisi napisal, da si šel do prvega izvoza.🤣 Ko se boš vozil vsak dan, v poletnih mesecih, po celi primorki, takrat lepi gor čase.  Sicer pa je povsod obilica slik in posnetkov, kako otroci na naših avtocestah, medtem ko kolone stojijo ure in ure, igrajo nogomet, pa badbinton, pa kitare... V bistvu, bi prej prišli do Ljubljane peš, kot pa z avtom.  Vemo, da je trenutno "vaš" direktor  darsa (ta, ki govori, kot da je na kaki drogi) in bluzi neumnosti, a dejstva so dejstva. Povprečna hitrost pa v avgustu in septembru vratomnih 45km/uro.😄
    • Vedno preverim, preden štartam, ali se splača it po avtocesti alii mogoče po regionalki. Glej ga zlomka, obe sta zabasani. Ena bolj, druga še bolj. 😊
    • Pa še, da se pokaže na njem njegova draga, bi itak ekran počil. 
    • Točno tako. En kup potrčkovih oboževalcev je poslušalo njegove nebuloze in samo iskali so (po balkansko, seveda), kje bi svoje egoistične zahteve uresničevali.  "Samo, da ni naš" varianta. Sedaj bi lahko vsi ostali telefone izklopili, ko so pošiljali SMS. Pa jih nismo. Ker nismo pacienti. 😉 Odvisno, kdo bo takrat na oblasti. Če bodo na oblasti izbrani od stricev iz ozadja, jih bodo poslušali več ali manj vsi. Če bodo pa ta drugi, "samo da ni on", pa jih zopet ne bo poslušalo pol folka. Res bi bilo zanimivo videti, da pride ena orenk epidemija, taka smrtonosna, ko bi tej FB doktorji najprej pametovali, potem pa cvilili in se prerivali v prve vrste. 😊
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.