Slivka Napisano 19. november, 2025 Prijavi Napisano 19. november, 2025 Mi tu v službi sodelavec razlaga, da je Slovenija plačala 1 miljon evrov za Palestinske upokojence. Iščem malo po internetu, pa nič ne najdem na to temo... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 19. november, 2025 Prijavi Napisano 19. november, 2025 Sem se spomnil na @Bossa, pa šel gledat še na NoraTV... Attention Required! | Cloudflare NOVA24TV.SI 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Mraušk Mčk Napisano 19. november, 2025 Prijavi Napisano 19. november, 2025 pred 2 urama je Slivka napisal: Mi tu v službi sodelavec razlaga, da je Slovenija plačala 1 miljon evrov za Palestinske upokojence. Iščem malo po internetu, pa nič ne najdem na to temo... Glede na pričakovano življenjsko dobo okoli 50let, bo teh upokojencev precej veliko. Slivka, jest bi popizdu. Zardi tega bosta ti in tvoja imela nizko penzijo. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 19. november, 2025 Prijavi Napisano 19. november, 2025 pred 1 minuto je Mraušk Mčk napisal: Glede na pričakovano življenjsko dobo okoli 50let, bo teh upokojencev precej veliko. Slivka, jest bi popizdu. Zardi tega bosta ti in tvoja imela nizko penzijo. Nizko penzijo bova imela tako ali tako. Bolj me pi**i, da se ljudje nekaj pogovarjajo, jaz pa pojma nimam, o čem govorijo... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 19. november, 2025 Prijavi Napisano 19. november, 2025 pred 1 uro je Slivka napisal: Sem se spomnil na @Bossa, pa šel gledat še na NoraTV... Attention Required! | Cloudflare NOVA24TV.SI Pa ta članek sploh ima avrorja tega članka 🤔 Citiraj
Boss Napisano 19. november, 2025 Prijavi Napisano 19. november, 2025 Kolk financiramo Ukrajino in njihovo korupcijo.... je tole dobesedno pičkin dim. Imamo pa problem zaradi EU, ki se obnaša kot naddržava in z oblastjo v obliki evropske komisije - naša vlada samostojno skoraj ne odloča več o ničemer in samo še sprejemamo direktive iz Bruslja. To nam je mlinski kamen okoli vratu, ki nas bo potegnil v globino. 3 Citiraj
Alex Napisano 19. november, 2025 Prijavi Napisano 19. november, 2025 pred 45 minutami je Boss napisal: Kolk financiramo Ukrajino in njihovo korupcijo.... je tole dobesedno pičkin dim. Imamo pa problem zaradi EU, ki se obnaša kot naddržava in z oblastjo v obliki evropske komisije - naša vlada samostojno skoraj ne odloča več o ničemer in samo še sprejemamo direktive iz Bruslja. To nam je mlinski kamen okoli vratu, ki nas bo potegnil v globino. Hvala bogu, da je tako. 😉 Ker če bi tejle naši slo Kekci sami kaj odločali bi bilo knalu hudo. Še tako je v delih, kjer naši sami odločajo (davek na plače...) polom in smo prvi na lestvici. V slabšalnem pomenu, seveda 😉 Citiraj
Slivka Napisano 9. december, 2025 Prijavi Napisano 9. december, 2025 Se pripravljam na nočno izmeno, pa če še koga zanima... "Prihaja" meteorski roj Geminidi. V noči s četrtka na petek se pričakuje povprečno en utrinek na minuto (seveda odvisno od pozicije opazovanja oz. svetlobnega onesnaževanja - kako šibke utrinke se še vidi). Malo pred Božičem pridejo pa še Ursidi, so pa bolj redki, kakšnih 10 na uro... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 10. december, 2025 Prijavi Napisano 10. december, 2025 Eeem, ... Torej, ... ... ..., Hočem reči,... ... ..., Se pravi... ... ..., Eeeee, mislim, da bo bolje, če bom kar tiho... Se vrača picasso? Citroen napoveduje želje po enoprostornemu vozilu. #foto SIOL.NET Se Citroen pripravlja na povratek znamenita picassa, ki je bil z enoprostorskim konceptom zelo priljubljen predvsem pri družinah? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 10. december, 2025 Prijavi Napisano 10. december, 2025 Ne glej konceptov prosim... to se sam mal izživljajo, ker nič od tega ne pride v serijsko proizvodnjo. Citiraj
Slivka Napisano 16. december, 2025 Prijavi Napisano 16. december, 2025 Ko se tisti slavni komet 3I/Atlas končno pricinga najbližje Zemlji, se pa vreme skisa, da se ga ne bo dalo opazovati... Vseeno, če koga zanima, se bo dalo nekaj videti tukaj: 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 17. december, 2025 Prijavi Napisano 17. december, 2025 Iz Albanije v Črno Goro. Iz Črne Gore v Bosno in Hercegovino. Iz Bosne in Hercegovine pa na Hrvaško - tam je sploh poostren nadzor, saj gre za zunanjo mejo Schengenskega območja. In nato ga po 950 km dolgi vožnji ustavi Italijanska policija (za katero mnogi naši politiki trdijo, da ni potrebna, ker naša policija vrhunsko opravlja svoje delo in ni potrebe po njihovem nadzoru meje) in najdejo torbo pušk in metkov... S KOVČKOM KALAŠNIKOV PUŠK V PRTLJAŽNIKU: Slovenijo so prevozili, zapletlo se je na meji v Gorici (FOTO) WWW.REGIONALGORISKA.SI Na mejnem prehodu Sveti Andrej v Novi Gorici so italijanski finančni policisti iz Trsta in Tržiča... 2 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 17. december, 2025 Prijavi Napisano 17. december, 2025 Ne moreš kriviti no naših... so čisto preobremenjeni in cel dan v zasedi z lovljenjem za 10km/h prehitrih voznikov. To je full time job... ni časa se s takimi banalnimi zadevami ukvarjat, kot je šverc orožja in migrantov. Citiraj
etcho Napisano 17. december, 2025 Prijavi Napisano 17. december, 2025 Tle so bolj krivi Hrvati, ki (ne) ščitijo Schengen. 4 Citiraj
Slivka Napisano 18. december, 2025 Prijavi Napisano 18. december, 2025 Nekoč so govorili: kjer je dim - je tudi ogenj. Zdaj pravijo: kjer je proračunski denar - so tudi nekulturni posli... Novogoriški mestni svet: revizijo poslovanja javnega zavoda GO!2025 naj izvede tudi računsko sodišče - Robin WWW.ROBIN.SI Novogoriški mestni svet se je včeraj sestal na izredni seji, sklicani na pobudo dvanajstih svetnikov iz vrst Goriška.si, SDS, Demokrati in ZZP. Razpravljali so Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano 25. december, 2025 Prijavi Napisano 25. december, 2025 Božički po “prekrokani” noči… 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 29. december, 2025 Prijavi Napisano 29. december, 2025 DeSUS mladenič na Ratitovcu :)) 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 29. december, 2025 Prijavi Napisano 29. december, 2025 Sem pozabil dopisat, da je tole moj planinski kamerat, ki vedno poudari; "danes ne bomo pretiravali s hitrostjo, raje predlagam DeSUS tempo", tako da je to kar pravi naziv Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano ponedeljek ob 12:27 Prijavi Napisano ponedeljek ob 12:27 Pri vsem tem globalnem segrevanju smo po veliko letih zopet dočakali nekaj snežink na obali.😄 Otroci so vsi navdušeni, kričijo in se valjajo po mokrem asfaltu. Lepo. 4 1 Citiraj
Boss Napisano ponedeljek ob 15:19 Prijavi Napisano ponedeljek ob 15:19 Kacin bi rekel naj uživajo dokler lahko. Potem spet vklopimo globalno segrevanje nazaj. 1 1 Citiraj
g.Wankel Napisano ponedeljek ob 15:26 Prijavi Napisano ponedeljek ob 15:26 Nikoli ne bom pozabil te cvetke. Sicer še najbolj me začudi ''črni panter, simbol Karantanije'' 😬 Branko Grims: Govorjenje o segrevanju Zemlje je velika laž | 24ur.com WWW.24UR.COM Poslanec SDS Branko Grims je na okrogli mizi dejal, da je "govorjenje o segrevanju Zemlje velika laž. Sem geolog in vem, da temu ni tako. Zemlja se v resnici ohlaja. Črni panter, simbol Karantanije, je izumrl... 1 Citiraj
Jest Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Mal ga je pa namedlo ... 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Mraušk Mčk Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami (urejeno) Cel večer sem ga metal na roke. Potem pa mi moja najdražja reče, da se to naredil slabo in da bo vse leden na dvorišču. Popravljeno pred 9 urami od Mraušk Mčk 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.