Skoči na vsebino

Snemanje kadrov za nov CX-5 v Radovljici pred bazenom

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni,

Danes grem plavat in vse zaprto okoli bazena v Radovljici :) Vprašam prvega in mi odgovori, da se snemajo kadri za reklamo na novo CX-5 Mazdo. Bodimo pozorni, ko pride reklama ven ;)

Lep nedeljski večer še naprej.

20251012_112955.jpg

20251012_104102.jpg

• Všeč 6
  • Ljubim 2
Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

Upam, da bo všečna kot CX-5.... 👍😉

Sej je CX-5 🥴

Napisano

Haha, ampak kaj te bk za reklamo... avto ti mora biti všeč in to je edino kar šteje. 

Pol resno vprašanje za vse... a je kdo dejansko šel kupit avto, ker je bla dobra reklama zanj. Govorim tudi o tem, da ga je zaradi dobre reklame vleklo v salon z avti. Oziroma obratno, a je kdo zaradi slabe reklame v medijih se odrekel nakupa določenega modela? Osebno, reklame z avte preskočim in izbiro gradim na čisto drugih temeljih. Je pa res, da danes je to lažje, včasih smo pa po avtosalonih hodili, kupovali avto revije in tako zbirali podatke. 

Se spomnim, da sem pri izboru, kjer sem izbral prvo Mazdo 6 imel narejeno celo Excel tabelco, kjer je bilo notri nekaj modelov avtov in primerjava od tehničnih podatkih, do opreme, rangirane po pomembnosti. Pa seveda cene, stroški vzdrževanja in druge zadeve. Pa so bli notri Škoda Octavija II, KIA Cerato, Hyundai Elantra, Peugeot 407 in Mazda 6. Kljub temu, da je bila Mazda 6 najdražja oziroma v rangu P407 je mela tolk drugih prednosti, da cena ni bila več dilema in na dolgi rok res dobra odločitev.

Ko bi tudi država gledala na razpise s tako logiko bi na koncu prišli ceneje skozi na dolgi rok, ampak to je pa že druga tema.

33112_1.png

Napisano

Jaz kupujem bolj z očmi, ampak zanesljivost tudi preverim.

Pri meni je vrstni red sledeči:

1. videz

2. zanesljivost

3. kakovost izdelave

4. uporabnost

5. ekonomičnost (poraba in servisi)

6. bombončki

Napisano (urejeno)
pred 59 minutami je Boss napisal:

Haha, ampak kaj te bk za reklamo... avto ti mora biti všeč in to je edino kar šteje. 

Pol resno vprašanje za vse... a je kdo dejansko šel kupit avto, ker je bla dobra reklama zanj. Govorim tudi o tem, da ga je zaradi dobre reklame vleklo v salon z avti. Oziroma obratno, a je kdo zaradi slabe reklame v medijih se odrekel nakupa določenega modela? Osebno, reklame z avte preskočim in izbiro gradim na čisto drugih temeljih. Je pa res, da danes je to lažje, včasih smo pa po avtosalonih hodili, kupovali avto revije in tako zbirali podatke. 

Se spomnim, da sem pri izboru, kjer sem izbral prvo Mazdo 6 imel narejeno celo Excel tabelco, kjer je bilo notri nekaj modelov avtov in primerjava od tehničnih podatkih, do opreme, rangirane po pomembnosti. Pa seveda cene, stroški vzdrževanja in druge zadeve. Pa so bli notri Škoda Octavija II, KIA Cerato, Hyundai Elantra, Peugeot 407 in Mazda 6. Kljub temu, da je bila Mazda 6 najdražja oziroma v rangu P407 je mela tolk drugih prednosti, da cena ni bila več dilema in na dolgi rok res dobra odločitev.

Ko bi tudi država gledala na razpise s tako logiko bi na koncu prišli ceneje skozi na dolgi rok, ampak to je pa že druga tema.

Uf, to pa je bila huda konkurenca mazdi. 😄

Pri meni je vrstni red :

1. Barva

2.Znamka

2.Videz

3.Zabesljivost

3.Moč motorja 

4.Oprema 

5 Da ga ne vozi vsak popoldanski obrtnik

Popravljeno od Alex
  • Haha 1
  • Zmeden 1

Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Prav imaš BOSS, brezveze so reklame za avte, samo denar zapravljajo.... :nevem:

Napisano
pred 3 urami je Boss napisal:

Inel sem Giulietto.

Ko sem jo vplačal, se je prodajala 1 leto in je praktično ni bilo na cesti. Tudi reklame ni bilo nobene nikjer.

Imel sem leta 2011 v ožjem izboru: Leon FR, Mazda3, Focus MK3.

Focusa sem zaradi notranjosti hitro odpisal, Leona zaradi slabih izkušenj s koncernom.

In potem sem na furi s kolesom, kjer sem umiral v hrib, zagledal pri eni hiši Giulietto.

Pa sem šel še to gledat.

Če je ne bi videl, ne bi sploh bil pozoren, da obstaja. In tako so stricu skočle oči iz jamic, ko sem z R4 zaaral polno opremljeno Giulietto.

Napisano (urejeno)

Osnovne cene v avstriji.........pred bombončki, a ni to avto ki je bil včasih od 20k?

Moj kriterij:

1. na zalogi (ta prvi kriterij so me dobr zajebal pri toyoti....:) )

2. čim večji servisni interval (kakorkol mam vsaj 2 na leto :) )

3. avtomatik, klima ACC

4. dizel oz bencinar ki podpira LPG (atmosferc)

5. webasto predgretjre

6. katerakol farba, pa da ma 4 gume

null

image.png

Popravljeno od jures

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 4 minutami je g.Wankel napisal:

Moj kriterij:

1. roadster

2. Trda ali mehka?

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Prav imaš BOSS, brezveze so reklame za avte, samo denar zapravljajo.... :nevem:

Dober izdelek sam sebe prodaja. Jaz za prvo šestko nisem rabil reklame, ker je bila impresivna ža takrat, ko sem jo videl na cesti. Aja pa ker je bila odličen izdelek je bila tud avto leta. 😜

33112_1.png

Napisano

Reklame so davcne olajsave in so zgolj psiholoska stvar ki pravi še smo tu, pa vse je ceneje.

Ne vem zakaj se jamra saj reklame stalno govorijo o neverjetnih prihrankih in o popustih....mogoce jih pa res moramo gledati.

Na to temo mi je prodajalec lepo razlozil kako 'ceniki' in popust delujejo...

• Všeč 1
  • Ljubim 1

Napisano
pred 8 urami je Alex napisal:

Uf, to pa je bila huda konkurenca mazdi. 😄

Pri meni je vrstni red :

1. Barva

2.Znamka

2.Videz

3.Zabesljivost

3.Moč motorja 

4.Oprema 

5 Da ga ne vozi vsak popoldanski obrtnik

Tole me je pa malo zaskrbelo. Takšen je tipično ženski vrstni red. Alex, a si nam ti kej skrivala? 😜

p.s. nisem spregledal, da je 2x točka 2 in 2x točka 3.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.