Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Nepremi?nina pa ?e nenormalno veliko not te?e za tole podhranjenost. Res samo za ljubitelje, ki avto od zuni gledajo.

33112_1.png

Napisano

?e zdej ma gor gume srednjega razreda, k ga bo pa kak taprav kupu, bo pa takoj na nexenu prstal :) hahaha...je sicer lep tale ameri?an, ampak znotraj pa plastik fantastik da te groza!

Meni se je noter zdel soliden, res pa da nisem ob?utljiv na razne spoje kot kaki Audija?i. Sploh pa dobi? zraven to, kar presti?ne znamke ponujajo kot dodatno ekskluzivno opremo (npr. vzvratna kamera, HUD itd.).

Letnik 2010, pa ga ?e drugi lastnik prodaja... Gotovo ne zato, ker je nadpovpre?no zadovoljen, pa bi rad osre?il ?e druge...

Ja, pomoje je ?e rabljenega kupil v ZDA pa je upal, da ga bo tu lahko naprej prodal ^_^ Sicer sem vozil enega z ro?nim menjalnikom in je avto res ultra udoben (proti pri?akovanjem) in fajn za vozit, zamerim mu pa porabo in prostor za noge pri zadaj sede?ih.

Ta EVO edi?n je pa rahlo preve? na?i?kan; ne more? met rde?ega avta pa roza dodatkov v notranjosti :aaaaa: Druga?e pa bi brez likalne deske zadaj izgledal prav kul.

Napisano

Ta EVO edi?n je pa rahlo preve? na?i?kan; ne more? met rde?ega avta pa roza dodatkov v notranjosti :aaaaa: Druga?e pa bi brez likalne deske zadaj izgledal prav kul.

To je ?ank, da ga imajo strastni pivci vedno sabo. :harhar:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ja, pri nas je res dosti takih, ki si vizualno predelajo svoje konji?ke, da izgledajo bolj spo?tovanja vredni. En kolega si je na Polota nalimal (oziroma so mu na uradnem servisu morali to naredit) TDI znak z dvema rde?ima ?rkama. Dejansko je pa bil 60 konjski :wacko: Spet enega drugega poznam, ki si je Golfa predelal skoraj v VR6 varianto, ni pa zmogel niti 100 konjev. Neko podalj?evanje falusa brez potrebe. Potem ta denar raje vlo?im v en dober tuning pa da avto izgleda popolnoma nedol?no. Ne pa da potegne? iz semaforja kot samokolnica, plastike se pa vle?ejo po tleh...

Napisano

Hehe... isto razmi?lja?. Avto mora biti sleeper, da ni nikomur pol ni? jasno k te odnese z mesta. Kak?ni kranceljni neki to je vse nepotrebna ?ara, ki samo te?o avta pove?uje in manj?a aerodinami?nost.

33112_1.png

Napisano

Hehe... isto razmi?lja?. Avto mora biti sleeper, da ni nikomur pol ni? jasno k te odnese z mesta. Kak?ni kranceljni neki to je vse nepotrebna ?ara, ki samo te?o avta pove?uje in manj?a aerodinami?nost.

Zakaj je saker na zunaj ?isto serijski? :harhar:

Napisano

Zakaj je saker na zunaj ?isto serijski? :harhar:

Ja to so pa tej Volkswagni Passati :hohoho: Lej novga golfa R...300 konjev, a na zunaj zgleda ?ist obi?na ljudska kola :D

Napisano

Ajvar je itak za dizla :) hahaha.

Druga?e sta pa to ?isto razli?na avta....da ne govorimo o tem celjkem prodajalcu....ni enga dobrega glasu o njem :)

Napisano

Kre kdo zraven grem js ?e eno kupit,pa da vidim kaj se prodaja :D

Napisano

Kre kdo zraven grem js ?e eno kupit,pa da vidim kaj se prodaja :D

Kok ma? ti kilometrov na svoji, oziroma ?e je 200k velik za tak avto al ni problema ?e za kakih 100k?

Napisano

Ko se ti usuje menjalnik na A6 pride stro?ek okol 7k. :mi pijemoo:

Za sloves Kekota si pa mal poglej. :hohoho:

keko je pa ja fejst dec :D on ja nikol ne su?e ?tevcov nazaj pa ttake.... hahahah ja to je en sroljo ?ivi

.....:::::Red Devil:::::.....

Napisano

Kok ma? ti kilometrov na svoji, oziroma ?e je 200k velik za tak avto al ni problema ?e za kakih 100k?

Moja ima cca 130 kkm, samo na nem?kih forumih pa to, so modeli ko majo ?e tud preko 250-300 kkm pa bp, razen ?e je kdo samovoljno zamenjal verigo ali pa regulacijo variabilnih odmi?nih, ki sta malo nadle?na pri zagonu, malo zaro?lja, ker pa? olje odte?e v karter, samo v 1-2 sekundah je mir.

keko je pa ja fejst dec :D on ja nikol ne su?e ?tevcov nazaj pa ttake.... hahahah ja to je en sroljo ?ivi

Sam za info ta ?rna MPS IMA prave kilometre, ker poznam prej?njega lastnika, lahko tud on mirno potrdi.

hja, ?e bi vedel v naprej kam bodo cene ?e bi pa na?i ta dirkalnik kupu zase.... :whatever:

Ne kapira? fore, pokli?em se zmenim in pol z svojim sakerjem pridem pogledat. :hudicek:

Napisano

V svojih najstni?kih letih sem imel skuter (Yamaha Aerox), ki je na zunaj izgledal kot iz trgovine (vse original). Potem se je pa kak?en motorist/avtomobilist za?el smejat na semaforju ?e?, kak?en sesalec... Niti sanjalo se jim pa ni, da gre za eno konkretno predelavo. In vsaj preko kri?i??a sem jih navadno pu??al zadaj. Ni lep?ega kot presene?eni obrazi, ki strmijo vate :lol:

Napisano

Jaz bi tudi jedel take tablete, da bi potem manj hrane zau?il oziroma ve? pokuril. Sem nalil nekaj cajta nazaj Extreme Fuel Treatment v tank pa mi je poraba posko?ila za ve? kot liter pa ?e EGR-u ni bilo v?e?.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Deluje mi kot, da si ti edini, ki se s tem obremenjuje  
    • Bilo je mišljeno v smislu preračunljivosti do te mere,da se na koncu sam za...   Pa je takrat nakladal,kako ima ta avto vse...čisto vse... Sedaj pa izvem,da je bil oguljen,stara verzija,ki je stala dolgo na zalogi,in so se jih morali losati...on pa je špekuliral,da bo zastonj dobil nov firmware in več "opreme" po Tesla principu... VW pa je "odrezal",ker so imeli štalo pri softwre-u...in je seveda zvisel.   Ja,ja..."laž ima kratke noge"...isto kot golobi.   In še "češnja na torti"...tisto VW polnilnico,ki si jo je prej iz tujine za pol cene "zrihtal" mu sedaj ne nuca,ker ponudnik za sončnico ne pusti,in je moral kupiti njihovo,če hoče polniti avto.   "Boš ti njih nafuk..."...malo morgen.   In še nekaj sem pomislil...po moje,je čisto možno,da mu oni pustijo politi le tskrat,ko njim paše..."ne more biti bolj smešno".
    • Sam imam tudi izkušnjo, da je avto na dežju in prepihu ostal glede rjavenja veliko bolj zdrav, kot avto v topli garaži.
    • Mislim, da se gre tu bolj za neko osebo, ki skrbi za Taubijeve vole.   Priponsko obrazilo -vec namesto -lec dodamo: osnovi na samoglasnik, če je pred glagolsko pripono -l ali -lj: voliti – volivec, ponavljati – ponavljavec, razstavljati – razstavljavec; korenu na samoglasnik: briti – brivec, peti – pevec, šteti – števec. Enako velja tudi za pisanje tvorjenk in izpeljank: volivec – volivka – volivčev – volivkin; razstavljavec – razstavljavka – razstavljavčev – razstavljavkin; brivec – brivka – brivčev – brivkin – brivski; pevec – pevka – pevčev – pevkin – pevski.  
    • Doma imamo eno Mazdo 6, kje že v 21. letu starosti pa nismo nikoli špricali te svinjarije gor. Je nekaj površinske rje spodaj ampak nič kritičnega.   Sam nikoli na nobenem avtu razen na Wartburgu nisem šprical svinjarije od spodaj. Še največ sem imel težav z rjo pa prav na Wartbiju, ampak tam je bil bolj kriv rustevader, ki je očitno deloval ravno kontra kot je bilo obljubljeno.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.