Deeyan Napisano 16. maj, 2014 Prijavi Napisano 16. maj, 2014 Ugodna cena za tega Accorda z najvi?jo opremo; http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8286330&show=1&avto=Honda%20Accord%202.4i%20VTEC%20Executiveko bi blo vsaj 10kW manj Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 16. maj, 2014 Prijavi Napisano 16. maj, 2014 ?koda, ko ni fotke Miate, ker me zanima kak?na je dejanska ohranjenost za to ceno; http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8449630&show=1&avto=Mazda%20MX-5%201.6iSlike so se pojavle, ampak se nekak ne skladajo z letnikom, niti konjenico Aja pa ?e se prov spomnm je ta zlata ?e neki ?asa nazaj iskala lastnika 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
mazdaman Napisano 16. maj, 2014 Prijavi Napisano 16. maj, 2014 Slike so se pojavle, ampak se nekak ne skladajo z letnikom, niti konjenico Aja pa ?e se prov spomnm je ta zlata ?e neki ?asa nazaj iskala lastnika Baje jo ima ?e par let in jo je ?e posku?al prodati. Sedaj pa spet. Je pa brez airbagov in absa. 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 17. maj, 2014 Prijavi Napisano 17. maj, 2014 Kar se ti?e potro?nje olja, je verjetno kar po pravici povedal, a redko kdo si upa to navesti ?e v oglasu; http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8395284&show=1&avto=Honda%20CRX%20ED9 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tomozuki Napisano 17. maj, 2014 Prijavi Napisano 17. maj, 2014 ?e bi ga na plin predelal...? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8441241&show=1&avto=Ford%20Mondeo%20Karavan%203.0i%20V6%20ST220 1 Citiraj
Z M A J Napisano 18. maj, 2014 Prijavi Napisano 18. maj, 2014 Obvezno, vsaj kdor prevozi neko ve?je ?tevilo km-jev letno in ga ne bo imel samo za ob nedeljah. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 18. maj, 2014 Prijavi Napisano 18. maj, 2014 No, tu bi bilo spet treba narediti ra?unico tako kot pri predelavah na elektriko (v neki drugi temi). Avto je star 11 let. In ima 200.000 km. ?e ga predela? na plin, se investicija povrne po... ugibam, ker se mi ne da ra?unati in bom rekel po 75.000 km. Torej bo avto ?e proti 300.000 km. To so pa kar spodobni kilometri. Jih ti motorji zdr?ijo ali bodo prej kak?ne te?ave z ventili, batnimi obro?ki, menjalnikom,...? Kdor dela ve?je ?tevilo km, gotovo ne bo ?el kupovat vozila z 200.000, ker ga bo po najve? dveh letih spet menjal - ?e bo sploh zdr?al toliko ?asa... Kdor pa na leto naredi kak?nih 15.000 km, ga bo pa moral imeti vsaj 5 let, da bo naredil tistih 75.000 km in se bo investicija predelave povrnila... Se bo to ?e vozilo, ko bo staro 16 let? Pa?, ni kar "obvezno predelat na plin", je kar nekaj pomislekov. Saj vem, da ste nekateri tu zaplinjeni in navdu?ujete tudi druge, ampak so ?asi taki, da ni z nobeno investicijo za hiteti. Je treba prej dobro premisliti, ?e se res spla?a. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 18. maj, 2014 Prijavi Napisano 18. maj, 2014 No, tu bi bilo spet treba narediti ra?unico tako kot pri predelavah na elektriko (v neki drugi temi). Avto je star 11 let. In ima 200.000 km. ?e ga predela? na plin, se investicija povrne po... ugibam, ker se mi ne da ra?unati in bom rekel po 75.000 km. Torej bo avto ?e proti 300.000 km. To so pa kar spodobni kilometri. Jih ti motorji zdr?ijo ali bodo prej kak?ne te?ave z ventili, batnimi obro?ki, menjalnikom,...? Kdor dela ve?je ?tevilo km, gotovo ne bo ?el kupovat vozila z 200.000, ker ga bo po najve? dveh letih spet menjal - ?e bo sploh zdr?al toliko ?asa... Kdor pa na leto naredi kak?nih 15.000 km, ga bo pa moral imeti vsaj 5 let, da bo naredil tistih 75.000 km in se bo investicija predelave povrnila... Se bo to ?e vozilo, ko bo staro 16 let? Pa?, ni kar "obvezno predelat na plin", je kar nekaj pomislekov. Saj vem, da ste nekateri tu zaplinjeni in navdu?ujete tudi druge, ampak so ?asi taki, da ni z nobeno investicijo za hiteti. Je treba prej dobro premisliti, ?e se res spla?a.@Slivka, tule te moram negirati v parih to?kah in to na podlagi osebnih izku?enj in dokaj natan?ne kalkulacije! Kupil sem mazdo6, ki je imela na ?tevcu prevo?enih stanje 254.000km, trenutno jih ima 348.000, v kolikor bo v prihodnosti potrebno se bo naredilo kak?en poseg na motorju v smislu male ali velike "generalke" (pri Pelku max. 800?), takrat je potem vozilo spet primerno za naslednjih ohoho prevo?enih kilometrov. Se pravi v mojem primeru, ko naredim preko 30.000km letno in recimo da LPG instalacija za takega forda pride cca. 1.500?, je povrnitev vlo?ka realno pri?akovati nekje (vzemimo, da tro?i 10L benza in bi kasneje ?e 15% ve? avtoplina), pa da malo poenostavim, ne bom upo?teval, da za hladno zagone ?e vedno (ne pa nujno) potrebuje bencin. To pomeni cca. 6? prihranka na 100km, pomeni 60? na 1000 prevo?enih km in se po tovrstni matematiki ra?unica izide ?e po 25.000 in ne 75.000, kar je bistvena razlika. Pa ajde, lahko ?e upo?tevamo stro?ek zagonov na bencin, pa dajmo re?t zelo pav?alno potem 30.000 do za?etka profita. Ok, obstaja opcija, da motor dejansko ne zdr?i, jo karambolira? ali karkoli drugega, ampak tu je potrebno upo?tevati, da omenjena LPG in?talaciji v to vozilo ne bo zabetonirana, ampak se jo v roku par ur prenese in sprogramira v drugem vozilu (nekateri ponudniki ti to naredijo za svoje sisteme dejansko brezpla?no). Skratka, ni vse tako ?rno kot se zdi. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
J.J. Napisano 18. maj, 2014 Prijavi Napisano 18. maj, 2014 ?e en, k bi ga lahko zaplinil in mel kr fajn kareto za okol se vozit... http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5898415&show=1&avto= 1 Citiraj
Slivka Napisano 18. maj, 2014 Prijavi Napisano 18. maj, 2014 @Slivka, tule te moram negirati v parih to?kah in to na podlagi osebnih izku?enj in dokaj natan?ne kalkulacije! ... ... ... ... ... ... ... Skratka, ni vse tako ?rno kot se zdi. Primerjat Forda z Mazdo je ?e kar ?aljivo in nespodobno... Kakorkoli, ?e vpra?a? mene, mora biti vsaj 2,5 turbo dizel s 4x4 pogonom in reduktorjem... Na plin naj pa ?ena kuha... Hotel sem samo povedat, da ni kar vse za predelovat na plin. Je treba le vzeti v ra?un, da stro?ek predelave ni majhen, da se lahko zgodi kak incident z ventili,... ... da pa ima avto kar precej kilometrov in se lahko kmalu zgodi, da malo ve?ja okvara ?e presega vrednost vozila. ?e je kaj mlaj?ega (pa ?e tam "se zgodi") ja, za tako starino pa, ne vem, no. Pa?, dvomim. Sicer pa, naj se odlo?a vsak po svoje... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Baby Viper Napisano 19. maj, 2014 Prijavi Napisano 19. maj, 2014 En redkih in zanimiv hondin V6 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8490095&show=2 ..?e predelan na plin Aja slivka, da te mal podra?im zakaj zaplinit (slikano 19.5.2014) redna cena je pa druga? 0,719?/L No sicer pa, preden se ?e kej nadaljuje v to smer, raj takoj povem, da se vnaprej nimam namena vtikat kaj komu ustreza,prav pride,komu se kaj spla?a itd..kdor ho?e tankat po evro pa pov na liter kr naj, mu n? ne zamerim 2 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Slivka Napisano 20. maj, 2014 Prijavi Napisano 20. maj, 2014 A sem tole prav prebral? Za 18 let star avto s 300.000 km ho?e 3200?? Najbr? je pri ceni pomota in je cena 320?. Viper (in kompanija): kar dra?ite, kar. Pri?li boste ?e kdaj v Lokovec ... Imamo mi ceste za ma??evanje. Take, da plombe v ?epu domov prinese?... . Pa ne samo tista od Predmeje do Lokev (sploh zdaj, ko se po njej na veliko vozi les od ?leda)... In imamo tudi take, da ne najde? ve? nazaj domov. In niti navigacija ti ne pomaga. Lahko pa sre?a? medveda. Potem pa kar sam zaplini?. Svoje gate . 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Deeyan Napisano 20. maj, 2014 Prijavi Napisano 20. maj, 2014 Bo kr prava cena, ker gre za neke vrste "luksuzno" vozilo Sent from my RM-825_eu_croatia_437 using Tapatalk Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
g.Wankel Napisano 20. maj, 2014 Prijavi Napisano 20. maj, 2014 Za 18 let star avto bo kar previsoka Za ta dobi? Audije, BMWje, Mercedese, pr katerih dejansko lahko govorimo o luksuznosti 1 Citiraj
Deeyan Napisano 20. maj, 2014 Prijavi Napisano 20. maj, 2014 Za 18 let star avto bo kar previsoka Za ta dobi? Audije, BMWje, Mercedese, pr katerih dejansko lahko govorimo o luksuznosti cena nove je bla nekje v rangu Audi, BMW... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 20. maj, 2014 Prijavi Napisano 20. maj, 2014 2 Jur?ka dra?ji je pa ?e takle LPG stroj; http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8486884&show=1&avto=Audi%20A8%20PLIN%20MO%8ENA%20MENJAVA%20UGODNO Glede na to, da sem kar ljubitelj vozil iz Nem?ije, si lahko kar mislite katerega izmed obeh bi imel raj?i. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 20. maj, 2014 Prijavi Napisano 20. maj, 2014 A je zdej ?e nova?Glih tolk kot omenjeni BMWji, Audiji in Mercedesi ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
g.Wankel Napisano 20. maj, 2014 Prijavi Napisano 20. maj, 2014 To?no, samo ne gre za iste firme ?e si ugotovil. Isto kot v tisti temi na forumu, zakaj je VW dra?ji ?ez 5 let kot Mazda Citiraj
Jest Napisano 20. maj, 2014 Prijavi Napisano 20. maj, 2014 To je pa samo v glavi... pac nekateri ne marajo nic drugega kot tisto, kar je nemsko, pogojno francosko ali italijansko (skupni imenovalec je Evropa ) ... drugi pa ravno tega recimo ne marajo ... In to, da "fauve" se vedno dobro drzi ceno... ne drzi vec... vsaj moje mnenje je tako... Kdor pa tako misli pa OK.. naj pc placa toliko vec ... Mogoce se edino malo prej proda (predvsem trenirkarji so potencialni kupci takih zadev ) ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tomozuki Napisano 20. maj, 2014 Prijavi Napisano 20. maj, 2014 Primerjat Forda z Mazdo je ?e kar ?aljivo in nespodobno... A za Forda? 2.3 duratec je podoben pri obeh znamkah - kako ne, ?e se kupujejo med sabo. Nekatere dele iz enega agregata lahko celo uporabi? v drugem. Se pa en moj kolega zanima za ZMAJ-evo 6-ko. Ga prepri?ujem, da bi poklical. Citiraj
Z M A J Napisano 20. maj, 2014 Prijavi Napisano 20. maj, 2014 @Tomozuki, mogo?e je ?e bolj?a opcija Mazda3 GTA, ki jo prodaja Uklopko! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DeanKS Napisano 20. maj, 2014 Prijavi Napisano 20. maj, 2014 Prodaja se mazda 3 mps Citiraj When in doubt, duck it!
PATO Napisano 20. maj, 2014 Prijavi Napisano 20. maj, 2014 ?e se ne motim se je nekdo zanimal za nakup 323f ba... TOLE se morda spla?a it pogledat. 1 Citiraj
Symon Napisano 21. maj, 2014 Prijavi Napisano 21. maj, 2014 Prodaja se mazda 3 mps http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8449986&show=1&avto=Mazda%20Mazda3%20Sport%202.3i%20MPS Ampak pomoje ne bo ?la za tak denar. Vsaj ne v Sloveniji. Primerljiva avta po letniku, Ford Focus RS in Megane RS sta nekje v rangu 7-9k? pa ?e ti se kar nekaj ?asa ?e prodajajo, kolikor jih spremljam. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.