Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Prav ni? hecna. Mislim, da povsem realna. Samo kaj, ko s takim avtom ne bo nih?e vozil 90. Hja, pri 190 je pa poraba nekaj ve?ja. Nekajkrat ve?ja...

Mene bolj zanima, kaj je s strojem narobe. Letnik 2015, pa je to ?e drugi lastnik. ?e bi bilo vse v redu, stroj ne bi menjal lastnike ko gate...

Letnik je 2011... Verjetno je bil 2015 prvic registriran pri nas (uvoz) ... 

BMW_serija_6-20160229-083259.jpg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Prav ni? hecna. Mislim, da povsem realna. Samo kaj, ko s takim avtom ne bo nih?e vozil 90. Hja, pri 190 je pa poraba nekaj ve?ja. Nekajkrat ve?ja...

Mene bolj zanima, kaj je s strojem narobe. Letnik 2015, pa je to ?e drugi lastnik. ?e bi bilo vse v redu, stroj ne bi menjal lastnike ko gate...

To so igra?ke za take, ki si lahko privo??ijo take avte, Za une, ki si jih ne morejo.. Je pa mogo?e previsok lizing. Ali pa si je le za?elel tega avta, ?ez par mesecev spet naveli?al (spet le igra?ka, prvi stavek).

Napisano

Ah ?e to ni v redu... tole ?e zaradi velikosti motorja in te?e avtomobila te?ko pride pod 8 litrov v povpre?ju. Ja ?e ga da? na 90km/h na regionalko bi bilo mogo?e pod 6 ampak to je ?isto nerealen podatek.

33112_1.png

Napisano

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

ri?ota! pa ?e napa?n motor :D

Ti bi turbo dizla? :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Mhmm, ameri?ki trg je imel te rde?e lu?i :). Mogo?e je hotu pokazat samo kak?ne barve je :P

Drga? bi pa bl te?ko imel 1.8 motor dva auspuha in tudi spoiler za 4 vratno izvedbo ni bilo mogo?e nikjer zaslediti pri nas oz. se sploh niso prodajal.

P.S: Ceno je dal pa kar pogumno glede na to, da ima 200k in ve? prevo?enih + da je oglas brez slik :).

Napisano

Mhmm, ameri?ki trg je imel te rde?e lu?i :). Mogo?e je hotu pokazat samo kak?ne barve je :P

Drga? bi pa bl te?ko imel 1.8 motor dva auspuha in tudi spoiler za 4 vratno izvedbo ni bilo mogo?e nikjer zaslediti pri nas oz. se sploh niso prodajal.

jp, jp, 3.0 V6 :)

Napisano

Na sedmi sliki se lepo vidi to kar sem napisal za novo leto ko sem sedel v testni

1. Meni osebno nagravzen strleci display da bi ga kar izruval......

2. Lak na vrhu vrat, kjer v mx5 vedno pociva leva roka....adijo pamet in adijo lak....

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=10711434&show=2

1. se strinjam, bi ga takoj odrezal tud sam

2. to se pa ne strinjam, carsko je to in old school...tudi fiat coupe iz 1994 pa barchetta sta imela tko pa je blo zakon. Sicera pa moja roka nikoli ne pociva tam, jim imam na volanu cist nizko in mam levi komolc tam kjer je pocivalisce za komolec (pac tisti usnjen "plocnik" pred stikalom za dvig sipe)

bela barva = grda, na mx5 pa zgleda sploh katastrofalno :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Predvidevam, da je vsaj ob ugasnjenem avtu zaslon notri? Je pa verjetno vsaj hitreje viden kot, ?e bi bil dol (ne izgublja? pogleda iz ceste).

Tole polakirano je pa res oldschool, zih je la?je kot cel tepih do vrha. Pa tudi sam imam komolec kot Labi (kadar se furam po AC, relacije itd, ponavadi ne). Zdaj ?e si pa malo ?efurja pa da? roko ?ez okno, da zbrusi? cel del ampak pomoje se zlepa ne bo barva zbrusila. No mo?no je ampak, ?e se bo, bo la?je pobarvati ali polepiti ta notranji del kot kaj drugega, ni panike.

Bi pa mene tole melo.  :jupiii:

Napisano

Predvidevam, da je vsaj ob ugasnjenem avtu zaslon notri? Je pa verjetno vsaj hitreje viden kot, ?e bi bil dol (ne izgublja? pogleda iz ceste).

Pomoje je tako, kot pri Mazdi 3 ... da je zaslon fiksen ... in samo izgleda tako, kot da se ga da odstranit ... 

Drugace bi bilo to verjetno kje omenjeno v prirocniku... Sem na hitro prebrskal, pa ni... :( 

http://idn.tweddle.com/media/mazda/5fdfc_MX-5_8EV5-EE-15E-SI_Edition1_web_LR_OM.pdf

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

?e bi bila malo mlaj?a. Mazda, ne lastnica...

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10719772&show=1&avto=Mazda%20Tribute%204x4%202.0i%2016V%20CE%201.LASTNICA

Ja, pa ?e bi bila s sedmimi sede?i...

Bencin?

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Meni na vsakem racunu pise 20 do 30 eur kazni za presezeno moc, ki so jo sami nastavili na 4.6 kW. Ce jo dvignem na 9.4 kW, toliko imam namrec najvisjega porabnika (savno) ki dela 90 min parkrat tedensko, pridem s poloznico nizje. Tako so mi oni zaracunali.   Ampak pazi... ce so se zmotili, spet placam kazen zaradi neuporabe toliksne moci.   Mislim da je sistem narejen da te olupijo in so ga zanalasc tako naredili kot so ga.
    • 173€ s popustom. Menjana je bila tudi veriga in bouden.
    • Po besedah uslužbenca na črpalki pri Komendi imajo na Shellu danes tabol dizel za ceno taslabga. Za lastnike vozil z bencinskim motorjem je ta ugodnost tudi zagotovljena, praznjenje rezervoarja in lajtung pa potem izvedejo na lastne stroške.
    • Nedavno sem v naših krajih opazil registrsko tablico: DUMA.   Prvo, kar mi je padlo na pamet, je bilo, da je lastnik vozila ljubitelj del Otona Župančiča.   Se vidi, da smo bili v času enoumja otroci v izobraževalnem procesu izpostavljeni prisilni edukaciji o temeljnih kulturnih delih, ki definirajo našo slovensko narodno identiteto. Sedaj, v svobodi, mladičem še pismen ni treba biti.    Btw., vozilo je imelo tablice novomeškega registracijskega območja. 
    • To z špeglim še morm rešit tut jst. Men špegle not ropočejo, že skos govorim, da si bom dal neko peno notr. Ker ovijanje špeglov v krpo je nepraktično.   Mi pa črička sprednja šipa že dlje časa, pa se mi tut ne ljubi reševat
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.