Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Kaj si vse to preizkusil,ne me basat....😲 

.. zato sem pa napisal, da teb ne bo treba.. pač kolegialna gesta 😉 Lohk pa probaš odgnjalca pa potem poročaš, kako je blo. Sicer ne vem kako boš preveril a res deluje... v živalski vrt te namreč ne bodo spustil z avtom.

33112_1.png

Napisano
pred 13 minutami je Boss napisal:

.. zato sem pa napisal, da teb ne bo treba.. pač kolegialna gesta 😉 Lohk pa probaš odgnjalca pa potem poročaš, kako je blo. Sicer ne vem kako boš preveril a res deluje... v živalski vrt te namreč ne bodo spustil z avtom.

Ja prav imaš👍

Zavarovalnica je bolj ziher..... 😊

Napisano
pred 13 urami je Deeyan napisal:

13247921_10205987741788236_3725547438445409708_o(1).jpg

Aha.

Nisem vedel točno kateri model misliš ker jih je malo morje.

Tega se tudi spomnim. Naslednik tistega z dvižnimi lučmi.

Kako pa da ga nimaš več?

Vse to kar naštevati so samo okraski brez kakršnekoliko funkcionalnosti.

Če že omenjate pripomočke za divjad je imel moj stric točno takega na Hyundai Galloper 

WWW.KOGOVSEK.SI

Nosilci za prevoz tovora/divjadi

Napisano
2 hours ago, DonFelipe said:

Aha.

Nisem vedel točno kateri model misliš ker jih je malo morje.

Tega se tudi spomnim. Naslednik tistega z dvižnimi lučmi.

Kako pa da ga nimaš več?

Vse to kar naštevati so samo okraski brez kakršnekoliko funkcionalnosti.

Če že omenjate pripomočke za divjad je imel moj stric točno takega na Hyundai Galloper 

WWW.KOGOVSEK.SI

Nosilci za prevoz tovora/divjadi

ga še imam 🙃

Napisano

In zakaj bi se to RX splačalo porihtat??

Avto je na Hrvaškem, se pravi na 2500€ + uvoz in imaš redek avto v zelo slabem stanju v katerekga lahko vložiš še X €€€🙄

V nemčiji imaš tako RX za 5jurjev vozno v dobrem stanju.

Nvm od kje se tebi izide računica da bi se splačalo to it rihtat?:nevem:

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=309366657&lang=de&utm_source=DirectMail&utm_medium=textlink&utm_campaign=Recommend_DES

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano
pred 2 minutama je DonFelipe napisal:

Ja, starodobnik je.

Kolikšen je pa uvoz iz Nemčije?

Nevem, predvidevam da podobno kot iz Hrvaške, edino prevoz te mogoče pride kaj manj.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano
Pravkar je Aless napisal:

Nevem, predvidevam da podobno kot iz Hrvaške, edino prevoz te mogoče pride kaj manj.

Aha.

Torej bi nakupni ceni prištel še kakšnih 2000€ in bi mi vse skupaj prišlo nekje 7000€?

Napisano
pred 31 minutami je gregc88 napisal:
1040980.jpg
WWW.AVTO.NET

Renault Laguna Grandtour Expression Confort 1.9 dCi, letnik:2005,699 EUR :: www.Avto.net ::

če so v ceno vključne tud tete na zadnji sliki ... pol je ugodno 😮 

Ta tip ima zanimive oglase, najbolj je pa ta smešen 

1075532.jpg
WWW.AVTO.NET

Tomos Automatic 3s Račun prometna, letnik:2013,499 EUR :: www.Avto.net ::

• Všeč 1
  • Haha 5
Napisano (urejeno)

Notri pa zgonjeno kot, da bi se z njo po njivi vozil :S

"Prodam lepo ohranjeno mazdo3 2.0i gta" in "Letom primerno ohranjena"... vsaj posesal bi jo lahko.

Popravljeno od amatej
Napisano

Je pa tale ukopkotova ze zamenjala enih lastnikov... Se mi zdi, da je precejkrat na avto.net-u ... ;)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
1078791.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda3 Sport 2.3i MPS, letnik:2007,9950 EUR :: www.Avto.net ::

tale tud  že skoz visi gor, s to ceno mogoce  misle da ma ferrarija ker je rdeč ... nevem  za 10 cukov  dobiš lepo m3 2015... se pelješ ko car... 

ne glede na redkost pa moc pa bla bla je taka  piksna vredna max 4jurje, vse kar bi dal več je smrtni greh... 

razumem da se najde nekdo ki kupi starga porša itd za tak denar ne pa tole.... 

Napisano

Sam res, 14 let stara Mazda 3 pa bi model rad mel 10 jurjev. 😆

33112_1.png

Napisano
pred 4 urami je Deeyan napisal:

Vsaj tepih bi popravil pa prag z viledo obrisal. Ko svinjak kaj naj rečem:angry2:

N7rRRL1.jpg

Napisano
3 hours ago, gregc88 said:
1078791.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda3 Sport 2.3i MPS, letnik:2007,9950 EUR :: www.Avto.net ::

tale tud  že skoz visi gor, s to ceno mogoce  misle da ma ferrarija ker je rdeč ... nevem  za 10 cukov  dobiš lepo m3 2015... se pelješ ko car... 

ne glede na redkost pa moc pa bla bla je taka  piksna vredna max 4jurje, vse kar bi dal več je smrtni greh... 

razumem da se najde nekdo ki kupi starga porša itd za tak denar ne pa tole.... 

Tem kantam grejo tut se sam gor cene, realna vrednost je pa 300€ ane? 

Napisano (urejeno)
pred 8 minutami je Deeyan napisal:

Tem kantam grejo tut se sam gor cene, realna vrednost je pa 300€ ane? 

Ko se enkrat vsedeš v tako raketo, kot je MPS, so ti vsi ostali avti navadna dostavna vozila. Takšno je imel moj sodelavec in mu je še sedaj žal, da jo je prodal. Pravi, da je bil to daleč najboljši avto, kar jih je imel. Pa je imel same dobre avte. Takoj bi kupil novo, če bi mazda še delala MPS-ke, pravi. Zakon. 👍

Popravljeno od Alex

Napisano
1 minute ago, Alex said:

Ko se enkrat vsedeš v tako raketo, so ti vsi ostali avti navadna dostavna vozila. Takšno je imel moj sodelavec in mu je še sedaj žal, da jo je prodal. Pravi, da je bil to daleč najboljši avto, kar jih je imel. Pa je imel same dobre avte. Takoj bi kupil novo, če bi mazda še delala MPS-ke, pravi. Zakon. 👍

Jp res je. Tole bo res pocasi ratalo kot skrinja z zlatom nekje na dnu oceana 🙂

Napisano

Mazda bi rabla samo še izvedenko s turbo bencinarjem in malo tršim podvozjem pa je to to.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• klet betonski zidaki, srednji štuk opeka, 20 cm zgornji štuk zunanji zid vmes kjer ni nosilnosti 10 cm (potencialno priložnost da poderem in dam panoramsko steklo)   streha dvojna kritina, vmes toplotni most (na prvo streho so bili nabiti distančniki in prekrito 96)
    • Se peljemo v avtu, dolga pot, otroci vsi buljijo v mobitele. Vsi vedno govorijo, da to ni dobro, zato začnem iskati nekaj, da zbudim njihovo pozornost, in ker smo se ravno peljali skozi predor Medvedjek, pokažem na levo na oklepnik, ki tam stoji in začnem: - »Otroci, tisti oklepnik je pa tam od domovinske vojne. Ali kdo od vas ve, kaj je bila domovinska vojna?" Vsi otroci v avtu so bili tiho in zmajevali z glavami, kot da ne bi imela pojma. Pa jih še enkrat vprašam: - "Kaj, nihče?" Potem se eden oglasi: - "Je bila to vojna, v kateri so naši ljudje s pomočjo zaveznikov zdrobili Nemce in domobrance?" Ga pogledam preko ogledala in rečem:  - "To je bilo v drugi vojni." - "Kateri drugi vojni?" - "Druga svetovna vojna je bila pred domovinsko vojno." Pa eden od otrok vpraša: - "In koga so naši premagali v domovinski vojni?" Ves zagret, da otrokom malo zbudim domovinskega ponosa, razložim: - "Srbe in komuniste!" - "In kdo so bili naši zavezniki?" - "Nemci in domobranci." Pa en od otrok zmeden vpraša: - "Kako, a niso bili Nemci in domobranci uničeni v drugi svetovni vojni?" Pa se oglasi drugi otrok: - "Mogoče niso uničili vseh, ampak samo nekatere, druge so pa pustili, da bi bili kasneje zavezniki." Pa se oglasi še tretji: - "Kako so pa izbirali, katere bodo uničili in katere bodo pustili? A so šteli par-nepar?" Pa sem jih ustavil: - "Otroci, prosim, ne komplicirajte življenja! Jaz sem vas hotel samo preprosto podučiti, da razumemo, kdo je bil agresor in kdo žrtev in ne da gremo zdaj vse do sedmega stoletja..." Pa se spet oglasi en otrok: - "Kaj so bili takrat Srbi in komunisti?" Zmeden vprašam: - "Kdaj?" - "No, v drugi svetovni vojni..." - "No, eeem, torej, Srbi so bili s četniki ... ... in domobranci, ... ... ki so se borili proti komunistom..." Pa se oglasi najmlajši: - "Našega nonota so pa med domovinsko vojno ujeli Italijani." - "Ne, ne, ne, Italijani niso aretirali vašega nonota v domovinski vojni, njega so aretirali v drugi svetovni vojni." Pa se spret oglasi en od otrok: - "In kdo so bili Italijani: Nemci, domobranci, Srbi, komunisti ali četniki?" - "Italijani so bili Italijani. Bili so skupaj z Nemci, domobranci in četniki. In to pomeni proti Slovencem. In Srbom." Pa se oglasi drugi otrok: - "In so bili Italijani s Slovenci in Srbi v domovinski vojni?" Pa se oglasi tretji: - "Ma, ti pa si neumen! Kako bodo skupaj s Slovenci in Srbi, če so se pa Slovenci borili proti Srbom?" Pa en od otok komentira: - "Mogoče jih je bilo pol s Slovenci in pol s Srbi..." Pa drugi komentira: - "Kako so pa izbirali, kdo bo s kom?" Pa se oglasi najmlajši: - "To je težko, čisto nič ne razumem!" Meni je že malo dvignilo pritisk: - "Dovolj! To je zato, ker ste vmešali zraven še drugo svetovno vojno. Ostanimo pri domovinski vojni! Jasno? In ne omenjajte več Nemcev in Italijanov, ker to so zdaj naši prijatelji. In turisti... V redu, torej, vrnimo se na začetek. V domovinski vojni so Srbi in komunisti okupirali komaj dobro ustanovljeno samostojno Slovenijo ... ..." Pa mi en od otrok pade v besedo: - "In so jih naši in domobranci ustavili, kajne?" Pa se oglasi drugi: - "Za razliko od druge svetovne vojne, kjer so naši in Srbi uničili domobrance in Nemce, kajne?" Pa se oglasi tretji: - "Kar pomeni, da bodo v tretji svetovni vojni Srbi in domobranci uničili naše in Nemce, kajne?" Sem kar obstal odprtih ust. Ko sem prišel do sape, sem vprašal: - "Kaj pa zdaj to pomeni? Kakšna tretja svetovna vojna?" Pa se oglasi en od otrok: - "Jaz sem skapiral logiko: gre se za načelo lige prvakov - vsak igra proti vsem in na koncu se seštejejo točke!" Drugi pa je dodal: - "Jasno. In ne moreš lige ustaviti na polovici..." Meni je kar pritisk dvigalo: - "Kot prvo: nikoli več ne bi smelo biti nobene vojne! Kot drugo: kakšna kombinacija, da bi se domobranci borili skupaj s Srbi proti Slovencem in Nemcem? Pa kaj je z vami narobe? Smo rekli, da se bomo pogovarjali o domovinski vojni!" Pa se oglasi en od otrok: - Zakaj pa so našemu nonotu v Kanalu jebali četniško mater?" Skoraj smo šli s ceste, toliko me je šokiralo vprašanje, mulc pa nadaljuje: - "... in to samo zato, ker je bil v partizanih." Pa vpraša drugi otrok: - "In kdo so zdaj partizani?" Pa tretji odgovori: - "Najbrž kakšni turisti, kot Nemci in Italijani." Pa se en od otrok obrne k meni: - "Resno, kdo so bili partizani?" Meni je že krepko dvignilo pritisk: - "Mir! Mi naj bi se pogovarjali o domovinski vojni, bitki za samostojno Slovenijo, ne pa o partizanih!" Pa en od otrok reče: - "Stric Gregor je rekel, da so bili partizani odločilni faktor v domovinski vojni in da smo zato zmagali." Jaz sem kar obstal z odprtimi usti. Končno sem izdavil: - "Kako?" Pa mali razloži: - "Zato, ker jih ni bilo."   Obupal sem. V tem času je že prišel izvoz za Novo mesto in smo se usmerili proti Pahi in našemu cilju. Sem se pa nekaj naučil: ne moti otrok, dokler so tiho in gledajo v mobitele...
    • 2019 Focus ni počila še. 2008 Mondeo ni počila nikoli. Oziroma 2x od kamenčka.   Je pa res, da sta obe ogrevani. Mogoče je ta z grelno žico bolj kakovostna. In oba imata športno podvozje, torej bolj trdo šasijo. 3 valjnik 1.0 dizl 😲?
    • S kakšno opeko je zidana in kako debel je zid?  Kaj je na strehi in kako je ostrešje? 
    • Za prikaz in brisanje napak bi morala bit tud tadva ki si ju nalepu zadovoljiva.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.