SergejaG. Napisano 19. marec Avtor Prijavi Napisano 19. marec Pravkar je goB napisal: Ali ima ta CX-30 poleg premium alarma, tudi premium barvo kot na profilni sliki ?, ker potem bi bil res top in že kičasto premium 🤩 😆žal nima take barve. Bi bilo pa ql ja 😄 P. S. Fotka je sposojena z neta. A krsim pravila foruma? Bom spremenila če moram 1 1 Citiraj
goB Napisano 19. marec Prijavi Napisano 19. marec Pravkar je SergejaG. napisal: 😆žal nima take barve. Bi bilo pa ql ja 😄 P. S. Fotka je sposojena z neta. A krsim pravila foruma? Bom spremenila če moram Ne spreminjat, da lahko občudujemo vsaj na sliki 😍. Pa več bo objav, večkrat bomo lahko občudovali 😁 1 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 19. marec Prijavi Napisano 19. marec Pomoje, da admini niso tok strogi 2 1 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Bini Napisano 20. marec Prijavi Napisano 20. marec pred 14 urami je SergejaG. napisal: 😆žal nima take barve. Bi bilo pa ql ja 😄 P. S. Fotka je sposojena z neta. A krsim pravila foruma? Bom spremenila če moram Sem že pohvalil profilno sliko, super je 🤗 Lahko bi pa še lastnico spoznali.... 😁 1 Citiraj
SergejaG. Napisano 20. marec Avtor Prijavi Napisano 20. marec pred 2 minutama je Bini napisal: Sem že pohvalil profilno sliko, super je 🤗 Lahko bi pa še lastnico spoznali.... 😁 Pridem na srečanje, če bo kje 🤗 1 Citiraj
Bini Napisano 20. marec Prijavi Napisano 20. marec pred 5 urami je SergejaG. napisal: Pridem na srečanje, če bo kje 🤗 @Z M A J, si videl tole.... Citiraj
samSimon Napisano 20. marec Prijavi Napisano 20. marec Lej ga Bini, savinjski sveder, čist zagrel 😆 7 Citiraj
SergejaG. Napisano 20. marec Avtor Prijavi Napisano 20. marec Update. Danes dopoldne so mi menjali ključavnico na havbi. Do zdaj je situacija 👌OK (trkam na les) 😁 Moram pa spet pohvalit AH Kržišnik, kolk so pa to prijazni in pripravljeni pomagat-uno ko se ne pocutis odveč in kot se ena nepotrebna stranka 🤗 12 1 Citiraj
sportman333 Napisano 21. marec Prijavi Napisano 21. marec To je vedno dober občutek, ampak tisti s CX-30 to itak veste 😂, premium pa to.... 🤣 1 5 Citiraj
SergejaG. Napisano 21. marec Avtor Prijavi Napisano 21. marec Pred eno uro je sportman333 napisal: To je vedno dober občutek, ampak tisti s CX-30 to itak veste 😂, premium pa to.... 🤣 Mah jaz o premium nisem razmišljala dokler nisem tle na forumu spoznala, da je to "premium" 🤣ko sem lani menjala avto sem iskala predvsem zanesljiv motor, to mi je blo prvo, vedla sem katerih znamk ne želim in imela sem nek buđet. In evo prišla do Mazde 😁 o odnosu do stranke, pa kjerkoli, se pa rada počutim tko kot sem napisala in če se, to rada javno pohvalim 😊 7 Citiraj
Alex Napisano 21. marec Prijavi Napisano 21. marec pred 2 urama je SergejaG. napisal: Mah jaz o premium nisem razmišljala dokler nisem tle na forumu spoznala, da je to "premium" 🤣ko sem lani menjala avto sem iskala predvsem zanesljiv motor, to mi je blo prvo, vedla sem katerih znamk ne želim in imela sem nek buđet. In evo prišla do Mazde 😁 o odnosu do stranke, pa kjerkoli, se pa rada počutim tko kot sem napisala in če se, to rada javno pohvalim 😊 Našla so dober premium avto in hkrati odličen premium Mazda forum.😉 1 4 3 Citiraj
SpEkTr Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec Jaz imam na šestici tudi serijski alarm. A to pomeni da je premium avto pol? 1 2 Citiraj
Boss Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec Pred eno uro je SpEkTr napisal: Jaz imam na šestici tudi serijski alarm. A to pomeni da je premium avto pol? Le, če je rdeča. 1 3 1 Citiraj
Bini Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec pred 1 uro je SpEkTr napisal: Jaz imam na šestici tudi serijski alarm. A to pomeni da je premium avto pol? Je, ampak ne zaradi alarma.... 😉 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.