zanimiva izkušnja s tem iskanjem ortodonta, v eni ambulanti so mi svetovali, da naj pogledam čakalne vrste (hvala, kot da tega ne bi storil preden sem se prijavil k njim :)), in naj se prijavim tam, kjer otrok ne bo še star 16.let (kar bo 2028), heh, ordinacija ki ima najkrajši (oz. prvi možen termin) pa je feb.2029 :)......zdaj mi ostane da pišem na ministrstvo za zdravje in jih prosim za nasvet, kam se prijaviti, da bo otrok sprejet, glede na to da so povsod predloge čakalne dobe. Sem se spomnil, da imamo v firmi neko dodatno zavarovanje vzajemne za "kao" hitrejši dostop (hmmmm kličem in mi pojasnijo da žal pa zobozdravstvene in ortodontske storitve pa niso vključene v to :), in enako privat dodatno zavarovanje....na koncu ugotoviš, da ti police najprej krijejo vse, ko rabiš neko konkretno storitev pa velikokrat ugotoviš, da ravno tisto ni krito v sklopu police....v glavnem kar veselica tole iskanje in prijavljanje v čakalne vrste - p.s. napotnica pa velja 21 dni, potem je bye-bye :).....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.