Skoči na vsebino

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

sej moja tudi gre tok in to kadarkoli se spomnem drugac pa ravnina 235km/h zadnjic po bregu navzdol sem ga pikiral 245 km/h nisem mogu vrjet..nazalost nisem meru z gps...

www.trziskisladoled.si

• Odgovori 551
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Ni Mazda ampak Klijo. Gre po ravnini 220 ?e je nuja tudi 230 (isto po ravnem!). Kr dobro za en majhen franoski skret. :harhar: ?e ve?ji hec je, ?e se pri 230 odlo?i? bremzati. Za original bremze ne vem ampak pri mojih se za?ne? spra?evati, ?e je mo?no, da ti o?i padejo ven iz jamic zaradi ogromnih g sil. :PB)

Napisano

Meni je mazda (obe mazdi) za vsaj 20km lagala nad 200...

310 km/h sicer ne z avtom Suzuki moped :P nism js voznik bil

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano
:P 280kmh z integro kot sopotnik pa nikoli vec baje gre tudi 300kmh ampak ta avto ni naret za te brzine ful je cudn obcutek avto ni stabilen samo pospeski so pa zakon :bravo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

• 2 tedna kasneje...
Napisano

sva na istem (po rekordih mislim)

no, pri meni je blo 100.000km prevozenih nazaj :) (those were the times :( )

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Pri men je tut bil predv?eraj?njem nov rekord 180km/h, ko sm se gnal za enem AMG-ju, ampak ko ga je pohodu ga je pa tut kr naenkrat zmankal :P

• 4 tedne kasneje...
Napisano

jst sm mojo mx3 zaenket spravu na 170 pa sm meu gas nekje na polovici poj me je pa en kreten izsilo pa sm mogo upo?asnit. a je ?e kje kak podatek kok naj bi ?le kej mx3kice???? use po originalu ni? prefukana...?

concept.gif

Napisano

Nisem ?e mel mo?nosti sprobat, pa tud ne vem ?e si upam. :blush:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

6. prestava pri 4000rpm gre ?e 170+km/h

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Dajte vi men nekaj povedat. Pri temle hvaljenju s hitrostmi, a je ?e kdo svoje trditve podkrepil z uradnim dokumentom o opravljenih meritvah hitrosti z verificirano in atestirano merilno napravo. (zapisnik od organov :policaj: ) :lol:

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Dajte vi men nekaj povedat. Pri temle hvaljenju s hitrostmi, a je ?e kdo svoje trditve podkrepil z uradnim dokumentom o opravljenih meritvah hitrosti z verificirano in atestirano merilno napravo. (zapisnik od organov :policaj: ) :lol:

ja jst mam u homologacijskem karton?ku upisano notri 202 km/h zj pa nevem kok to dr?i.

upam da gre kej ve? :D pa da zdr?i ve? :blush::jezicek:

concept.gif

Napisano

ja jst mam u homologacijskem karton?ku upisano notri 202 km/h zj pa nevem kok to dr?i.

upam da gre kej ve? :D pa da zdr?i ve? :blush::jezicek:

sam tolk sramezljiv:P

Napisano

Kratek menjalnik ima, ?e bi dal od mx-6 ali pa 626 bi pa mogo?e mal dvignil kon?no hitrost.

Kdo sploh rabi kon?no hitrost, va?no je kolk hitr te iz ovinka potegne :bravo:

kolk se pa kej vrtijo cene teh menjalnikou??? pa jst mam mende uriginal menjalnik gor. druga prestava se mi ful dopade ko ma ful dougo (blokada pri 120 km/h). :bravo:

deeyan: ja kok pa bi drga? mogla it??? glede na to da je use original + gume 205/65 R 15 pa u kurcu cin?pula???? ;)

concept.gif

Napisano

Nisem ?e mel mo?nosti sprobat, pa tud ne vem ?e si upam. :blush:

prpel sem v kranj pa jo bom js probal ce ti ne upas..

www.trziskisladoled.si

Napisano

Gume niso original :P

205/55/15 je original

Kontaktiraj uporabnika Mitja_MX-6T na forumu, verjetno ?e ima kak menjalnik na zalogi :)

aha ja no pol pa ?e :blush:

aja pa tetga uporabnika mi ne najde not u iskalniku. :glare: je ziher teto ime??

concept.gif

Napisano

Menjaj izpu?ni kolektor!

Imam enega, samo je potreben obnove. Tko da ?e ima? kaj izku?enj iz varjenja, ga z lahkoto zrihta?.

aha kok pa pove?a mo?i je ta podatek kej znan?? in pa zvok je kej druga?en? glede homologacije pa predvidevam da ni potrebna.....??? :blush:

povej ceno pa se bomo lahk kej zmenl :bravo:

neke izku?en mam iz varjenja ti sam povej ker material pa kak hudo je znjim ?e je mo?no prilo?i sliko :P:bravo::zvizga:

concept.gif

• 3 meseci kasneje...
Napisano

V?eraj zve?er sem kot po ?ude?u bil ?isto sam na AC od cestninske postaje Log proti Vrhniki tako, da sem se odlo?il, kon?no po ve? kot dveh letih lastni?tva moje M6 sploh prvi? sprobal kolk ma ta zadeva topspeed.

Pospe?il sem iz hitrosti 60km/h in pred potokom Podlip??ica (al neki tazga - cca kilometer in pol pred izvozom Vrhnika) sem imel na ?tevcu hitrost 235km/h (GPS 221km/h). ?eprav mi ta podatek skoraj ni? ne pomeni sem bil kr (prijetno) presene?en, saj nisem pri?akoval, da tole sploh gre tolk. :aaaaa: Pa ?e klime nisem ugasnil :hudicek:

Zdej pa spet po omejitvah naprej, sploh ker od danes so zimaki gor :(

33112_1.png

Napisano

V?eraj zve?er sem kot po ?ude?u bil ?isto sam na AC od cestninske postaje Log proti Vrhniki tako, da sem se odlo?il, kon?no po ve? kot dveh letih lastni?tva moje M6 sploh prvi? sprobal kolk ma ta zadeva topspeed.

Pospe?il sem iz hitrosti 60km/h in pred potokom Podlip??ica (al neki tazga - cca kilometer in pol pred izvozom Vrhnika) sem imel na ?tevcu hitrost 235km/h (GPS 221km/h). ?eprav mi ta podatek skoraj ni? ne pomeni sem bil kr (prijetno) presene?en, saj nisem pri?akoval, da tole sploh gre tolk. :aaaaa: Pa ?e klime nisem ugasnil :hudicek:

Zdej pa spet po omejitvah naprej, sploh ker od danes so zimaki gor :(

ah boss a samo tok?js sem tok imel se pred predelavo..zdej trenutno nisem se testiral..ampak mislim da bi morala koncna bit visja..

www.trziskisladoled.si

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Pa ja.... 🙃😉
    • Vse to kar si opisal se v večini napaja iz večje baterije, ki je pod sedežem sopotnika! Mala pri motorju je zdaj večino za zagon motorja.  Oba sra že menjala na CX-30.... 
    • Res je. Drago je doktoriral na temo "Kaj vpliva na zvitost plastike na mojem avtu". Imamo pa še par kandidatov za doktorat na temo "moja CX 30 je navadna limonada".
    • EDIT   Kar je google ven opljunil (samo ena slika!!!) očitno obstaja,a ne vem,če je bil pri nas kdaj ponujen Parkside 3x360° laser...in to na parkside baterije (rabiš še baterijo in polnilec)....cena 80€! Drugače,kar sem našel so samo "navadni" križni (ne 360°) ali pa največ 2x360°.
    • Saj...vsak ima zase prav. Jaz zase vem,da brez tega...ma ne bom rekel,da "ne gre",ker večino mansarde sem naredil brez...ma vseeno npr. za puščene strope še preden je tlak izravnan rabiš "šlaufvago", za predelne in ostale stene itd...ja vse se da,a enkrat,ko probaš z tem...ma je razlika kot dan in noč....bom kar rekel "ne gre"....oz. za tak cvenk "bi bil butelj". Zmeraj je kak problem...al razdalja,al si sam itd...zmeraj nek problem,ki ga moraš po ovinkih rešiti. Pa če pogledam le stroškovno-koliko stane npr. 3-4 m vaservaga...koliko stane kvalitetna vrvica za označevanje,koliko stane "šlaufvaga" (in je običajno še brez cevi) itd.....   Bom omenil samo privatnika,ki mi je delal tlakovce,izolacijo,plato za vrtno hiško itd. (sem vse že tukaj predstavil)...ko so pripravljali šolungo za plato,in je prinesel kufer z rotacijskim laserjem...res profi za gradbince neka huda firma...SOLA al nekaj takega...je rekel da stane kot en avto😲...je rekel,da brez tega ne gre...je rekel,da nima toliko denarja,da bi si lahko privoščil delati brez...ne iz časovnih,in ne stroškovnih razlogov...enkrat zajebe plato in ima strošek not...ma je brez veze debatirati.   Za "civilne" namene pa za tak cvenk ni alternative. Ajd,saj lahko brez...tudi brez ata lahko...vzames kolo ali peš,pa gre...sam je malo razlika.... Mi je en sodelavec rekel...k ima Bosch 1x360° laser...takrat še za cca.130€...ko sem mu omenil,je rekel "samo vzami in ne premišljevati"....je rekel,da je to ena najboljsih orodij,kar jih ima...in res je. Šele ko imaš,vidiš,kaj ti vse olajša in prišpara čas,jezo itd...in na koncu je sigurno precizno.   Za to sem pa tudi objavil takš ne slike,da se vidi...ravnost zidov,vogalov,elementov itd... In...ni brez razloga,za kaj sem sel v nakup dodatne baterije...3x lahko ugibaš za kaj....sigurno ne za to,ker je skoz pospravljen v kufru...     Možno pred kratkim...mogoče,a dvomim...mogoče 1x ali 2x360° ....vsaj jaz se ne spomnim,da bi kdaj imeli 3x360° verzijo🤔...in toliko dodatnega pribora...rotacijski tripod,rotacijski nivelirni magnetni nosilec (izjemno koristen za suhomontažo) itd...možno,a dvomim...za tak cvenk pa sploh ne.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.