Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sam tile Korejci in Ameri?ani so res eni kreteni. Oboji. Ju?njaki dobro vejo, da imajo severnjaki jedrsko oro?je, da imajo kratke ?ivce in potem imajo kljub opozorilom severnjakov vaje na rizi?nem obmo?ju. Seveda s stri?kom Samom v ozadju, ki itak vedno me?a drek in komaj ?aka, da spet kje po?i, da bo vojna industrija zacvetela. :vskalo: To je nekako tako kot bi mi z na?im "novim ?olni?em" Triglav imeli vaje na levem bregu Dragonje "ker je itak je na?a" in provocirali Hrvate. :vskalo:

Mimogrede, spla?a se pogledati kak?ni reve?i so sicer severnokorejci. ?lovek se vpra?a kako lahko tak zahojen re?im nekje ?e obstaja. ?alostno pa je, da so oboji, severnjaki in ju?njaki Korejci, oboji imajo iste o?i in se na smrt sovra?ijo zaradi dveh politi?nih re?imov in parih usranih politikov in, da zaradi tega lahko po?i po celem svetu.

Napisano

Nekak jasnovidka, ki kao ful zadane v napovedih, je rekla, da bo 3.sv. vojna nekje v novembru 2010! <_<

?e dobr da Kitajci niso bolj ofenzivci, trenutno! <_<

EDIT: dodan ?lanek o uni slepi starki

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/vang...ovna-vojna.html

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

no, ima ?e ravno teden ?asa.

edina mo?nost je da res odpi?i Kim il jongu da mu je fotr "eternal president" v sanjah prisepnil da more vrzt bombo na US.

kar niti ni dvakrat za rect, to bi se lahk se nasemu shizofrenicnemu jansi zgodilo :danzoman: samo, ?e se gospodarstvo ne pobere res obstaja velika mo?nost da bo bum.

heh... sam kaj pa ?e se res zgodi ? js sm ?e mlad :(

Napisano

Ne rabi? bit slepa stara baba, da lahko napove?, da bo kmalu spet po?ilo.

?eprav bi jest rekel, da se je 3-ja ?e za?ela v Iraku.

Napisano

Mah mi ni do mbenga bunkerja niti streliva, ?e tko je ?ivljenje ena velika borba, ki je ?ist dovolj napeta na momente! :D

Napisano

Zadeva ?al ?e nekaj ?asa pelje v to smer, kamorkoli pogleda?. Ko pride do preve? odklonov v dru?bi, enkrat po?i... Samo upam lahko, da se kaj spremeni in prevlada razum :(

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

ja sam ta baba je to napovedla par let preden je umrla, umrla je pa leta 1996. :D
Napisano

Mene pa mika prov tv zaplombirat, k mi tole use skupej totalno negativo nabija in mori! <_<:blush:

Napisano

ja sam ta baba je to napovedla par let preden je umrla, umrla je pa leta 1996. :D

To je blo ?e jasno leta 1960 da bo ?e enkrat po?ilo in pokalo tudi je. Prava vojna za vire pa se bo ?ele za?ela.

Napisano

To je blo ?e jasno leta 1960 da bo ?e enkrat po?ilo in pokalo tudi je. Prava vojna za vire pa se bo ?ele za?ela.

Mislim, jaz sem "as sceptic as it gets" ampak hecno je da je precej stvari prav napovedla.

Sej pravim, ni? ne trdim. "enkrat bo po?ilo" lahko pa itak govori vsak dokler se ljudje obna?amo tako kot podivjani debili

Napisano

Pa sej to je konstanta - pri nas v 95% primerih zastoje naredijo kamionarji za katere ne velja zakon o uporabi zimskih gum. Ampak policija pa mediji pa jebejo samo voznike osebnih avtomobilov.

?e v?eraj je Brane Kuzmi? sam sebe blamiral po TV - biv?i dirka? in in?truktor varne vo?nje pa strela take, da te kr srat prime.

Dane bom ?e 1x pisal sem prlimal komentar, ki sem ga ?e v?eraj oddal na a.com

Joj prejoj

http://24ur.com/novice/slovenija/jutri-tud...rov-snega.htmll

In gospod je neko? bil dirka? zdaj pa je in?truktor varne vo?nje. Cel cajt je nabijal kaka groza so normalne pnevmatike in z zimskimi si pa car. Prav srh me je ob takem razmi?ljanju, ?e in?truktor varne vo?nje v ?tirih minutah in pol ne zna povedati ni? konkretnega glede zimskih razmer. Po njegovem je vse super sam, da ma? zimske gume, ABS in ESP pa gasa v sneg. :roll:

Sem imel ob?utek, da ima kr?marjeva celo ve? pojma, ker mu je zastavila najbolj osnovno vpra?anje kaj naredit, ko nas za?ne zana?ati v snegu - odgovor Braneta je pa malo karikirano povedano "nataknite si zimske pnevmatike".

Najve?ji cuker je pa izjava: "... zaviranje z zimskimi gumami v snegu je isto kot z letnimi v mokrem" :huh: - in jutri bodo nekateri ta nasvet upo?tevali in se nato ?udili, kako so se zna?li v grabnu - ra?un za kleparja pa naj kr Branetu po?ljejo.

33112_1.png

Napisano

Bi rekel da je pozimi najslab?e iti na avtocesto :huh:

Iz LJ do izvoza Dom?al sem se tko gladko pripelju, kokr ?e je pa? samo mokra cesta! :bravo:

Napisano

Jest pravim, ?e kdo ho?e potrditi Einsteinevo reklo o neskon?ni ?love?ki neumnosti, sa naj samo odpravi pozimi na slovenske ceste. ?e pride do kraja neumnostim, ga ?astim pivo, kurbe pa ?e ?gance. :ne vem: :lol:

Napisano

Folk, kva se pa s tem BP-jem dogaja???

http://24ur.com/novice/slovenija/jansa-pri...ti-pahorju.html

P.S: - dejansko sem simpatizer njegovega najve?jega konkurenta in tud stranke, sam tole je pa tu ma?! <_<

Napisano

ej dej mi nekipovej: kako si lahk simpatizer janse?

pa ta clovek je debil?!

sej pahor tud ni nc boljsi, debil mogoce ni, je pa peder :)

to je bla kratka obnova slo. politicne scene

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

ej dej mi nekipovej: kako si lahk simpatizer janse?

pa ta clovek je debil?!

sej pahor tud ni nc boljsi, debil mogoce ni, je pa peder :)

to je bla kratka obnova slo. politicne scene

to meni tudi ni jasno...

:angry2:

jan?a je shizofreni?n.

pahor je sicer neumen, sam jan?a je pa pr norcih. sdsu bi bilo bolje brez njega

Napisano

Al pa se ?e zmer ni sprijaznil s tem, da je izgubil na parlamentarnih volitvah :vskalo:

Tistle ta nov seat me pa mal na kako alfico spominja :danzoman:

Napisano

to meni tudi ni jasno...

:angry2:

jan?a je shizofreni?n.

pahor je sicer neumen, sam jan?a je pa pr norcih. sdsu bi bilo bolje brez njega

?izofreni?ni paranojik, ki si bolestno ?eli nazaj na oblast - ?e samo zaradi tega dejstva bi nas moralo biti strah, da pride nazaj na ablast.

Sicer pa kaj ?e? pri?akovat od biv?ega u?enca Angelce Likovi? .... :hudicek:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Dr. Pelko mi je po odlični ceni priskrbel in namestil nove Bridgestone Turanza, ki se zdaj že veselo vrtijo na Strojan bakrenih platiščih cestnega Netopirja  
    • Evo mam mal časa da napišem zakaj sem se tako odločil, kot sem se🤪. V glavnem elektrike imam zadosti, ker sem ravno zato dodal malo več panelov, ko smo delali elektrarno, in je počasi bil čas da vzamem EV. Še vedno pa bi imel CX60 INLINE 6🤩, ampak zdaj ne, itak pa mi je prevelik, želja pa je še vedno nek V8 ala Camarro ali pa Mustang 🤣. V glavenm, gledal sem kar nekaj avtov (testiral EV3, Elroq, Scenic EV, MGS5EV), bil sem že zelo zelo blizu nakupa MG S5EV Luxury, celo na hitro so mi že ocenili avto, pa se potem nisem odločil, ker je bil čez 36k (če ne so obresti 9%, če je ti ga dajo kao v akciji za 34k🤣)in čez cca. teden po tem sem videl, da imajo "akcijo" za škodo elroq easy, ima čisto zadosti opreme, dodal sem še paket za kljuko (+sprednji senzorji, navigacija, klima zadaj, gretje volana, sedežev) in pa barvo sem doplačal pa lita platišča 34,7k. Načeloma sem bolj vesel, da imam kakšen kos manj opreme kot pa da mi avto sveti kot novoletna jelka pa začne kaj zajbavat 🤔. Sicer bom pogrešal matrične žaromete in head up display, ampak ajde, ker se ne vozim ravno po temi veliko,...avto bo modelsko leto 2027 (imel bo celo frunk  , ma pa zadaj še vedno bobne kot vsi VW derivati, ki so na MEB platformi, smešno za ta čas, po drugi strani pa itak z rekuperacijo večinoma "bremzaš") in jih začnejo delati v KT21, dobava moje bi naj bila v KT25...imela bo LFP baterijo 58KWh uporabne in pa "nov" izboljšan elektromotor s 190 km in 350Nm navora. Glede na moje vožnje 45-50 km je to idealno vozilo...če pa še dobim subvencijo 7200 eur (upam, da jo ponovijo, ker baje je trenutna samo do konca maja) sem pa zmagal, če jih pa ne bo več, pač JBG sem predolgo "mučkal". Gledal sem še Ford Explorer EV s premium opremo, ki se mi tudi dopade (ni da ni od opreme, masažni sedeži, matrični žarometi,...enaka baterija in motor) ampak brezveze ne dam več kot 35k, pa še obresti so bile preko 8 tukaj pa imam 4,5%. Gledala sva tudi to Kitajsko Mazdo, pa mi ni, ker je avto prevelika ladja (sej zgleda ok, ni kaj, ampak, kaj vem), pa še grajajo jo v testih,itak pa, kam naj z njo, pa te potopne kljuke ko mi gredo na živce pa skor 10 k več od Elroqa, lol 🤣, ni vredno, itak je Kitajc...pa ta CX6E je tudi ok na prvo žogo, samo spet...Kitajc ki na Kitajskem stane 50% manj pa spet dolg...brezveze še Elroq mi je prevelik, ker bo mali šel naslednje leto  študirat...ga bom pa vsaj "zastonj" lahko kdaj peljal v Ljubljano. Zdaj že komaj čakam, da ga dobim, da vidim v kaj sem se spustil🤪. Nabavil bom takoj celoletne pnevmatike Continetal allseason contact2 (sprednje 235/55 19 in zadnje 255/50 19) pa ne bom več menjeval gor pa dol vsake 6 mesecev...
    • zdaj je že takoimenovana KMEČKA NAFTA po 1,55 eur;   Nova podražitev goriv, liter dizla že skoraj 1,9 evra | 24ur.com WWW.24UR.COM Opolnoči se obeta nova podražitev goriva. Bencin se bo podražil za 3,7 centa za liter, dizel za 8,7 centa, cena kurilnega olja pa bo dražja za 9,9 centa. Tudi na Hrvaškem od danes veljajo višje cene pogonskih goriv...  
    • Ne bo držalo. Mal glej "Kdo vam laže". Jaz verjamem poročanju edine poštene TV hiše Nora TV, ki je dokazala, da Jajo takrat (že ene pet let nazaj) sploh ni čestital za zmago trumpu . V oddaji "Kdo vam laže" je voditelj predstavil neizpodbiten dokaz - čivk samega Jajota. V prvem delu čivka lepo piše, da jajo čestita Biden-u za uspeh na volitvah. Drugi del čivka, kjer jajo čestita trumpu za zmago je ostal zakrit. In tako je lažnivi kljukec Tomašič jasno in nedvoumno dokazal, da je bila čestitka za zmago oranžnemu samo konstrukt s strani levakov. Se pravi, laž.
    • En bo moral obrniti kretnico proti Trumpu    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.