Gledal sem ožjega, ker sem se doma zmeril s pomočjo kartona( mi bodo v lj še bolj natančno) in seveda z luknjo v sredini.
Tam do 135mm bi bil zame kolikor sem raziskal.
Do sedaj že mnogo let uporabljam in zvozil različne od Selle Italia, vrhunski in velika izbira za vsak tip "riti" in vrsto vožnje (cestna, mtb, gravel...). Sedež je ena najbolj pomembnih komponent... Priporočam ti model z "luknjo na sredi", da razbremeni "jaj...", vsaj meni zelo paše, vendar ni vsaka luknja enaka... In zelo pomembna je dejansko pravilna širina sedeža, dolžina, oblika... glede na tvojo "anatomijo" . Veliko jih na splošno misli, da širši in bolj mehek kot je sedež, bolj bo udoben, za daljše vožnje je ravno obratno... Je pa res, da je izredno težko dobiti sedež, da ti bo res "pasal", jih moraš ogromno sprobati. V glavnem, jaz sem v enem obdobju skoraj doktoriral na tem 😁
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.