Aktualni dogodki!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Novodobni Yugo bi lahko postal tudi štirivratni kabriolet WWW.AVTOMANIJA.COM Čeprav je prvotni projekt vrnitve Yuga še v projektni fazi, se je uradnem profilu Linkedina pojavil video...
-
Dva nova prišleka v "kolekciji". Sem oba že dolgo načrtoval kupiti,pa je lih tako naneslo,da sem ju kupil praktično hkrati. Gre za legendarni Makita 9031-naslednjik modela 9030 še iz sedemdesetih let...9031 je pa na trgu že od leta 1990! Seveda Made in Japan😍 Drugi je pa BO4900V-veliki vibracijski brusilnik,ki pa je na trgu že od leta 2002...seveda tudi Made in Japan😁...so zanj na Shoppsteu imeli lepo ceno-kao "razprodaja"🧐...OK-meni prav. Jaz sem ga dobil za 169,9€,in kot vidim,so takoj dvignili ceno...tudi prav😄 Me je pa presenetila dolžina kabla,za katerega na Makitini strani sicer piše,da je 2,5m,a izmeril sem 4m🧐😃👌 Pri 9031 pa je le 2,5m...a tudi to bom "zrihtal" po preteku garancije🙄 Attention Required! | Cloudflare WWW.SHOPPSTER.SI Makito 9031 pa sem kupil pr Mašinci. So imeli lih še en komad-tudi lepa cena-178€👍 Tračni brusilnik MAKITA 9031 | Masinca.si WWW.MASINCA.SI Tračni brusilnik MAKITA. Kvalitetno električno orodje Makita za vsa opravila. Nakup preko spleta! Akcija, servis, pribor in rezervni deli. Ko sem pa bil lih na Brnčičevi,pa sem na Makita servisu vzel še komplet ležajev za tisti brusilnik kupljen na Bolhi...22,69€ vsi trije. Vsi NSK-tavelik z Polske,majhna dva pa Indonesia🧐 So ležaji v stroju sicer še OK-nič ne "hrustajo" ko jih aksialno obremeniš in vrtiš...a vseeno se preveč prosto vrtijo-pomeni,da manjka mast,ali pa je strjena kolikor je sploh še je...za ta majhen cvenk je smiselna menjava...bo kasneje mir,in ziher ne bo "zaribalo". Dost klobase-evo slike😉
-
To se moram pa pozanimat, kaj je na tem, ker sicer bi morala biti nafta cenejša. Saj je tudi bila, od nekdaj pa vse nekje do leta 2017, če se prav spomnim...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.