Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

No ja sicer je to Twito že omenjal pa nikoli udejanil tko da se niso spomnili nič novega. Ja pa res, da zdele pametovat in predlagat ukrepe, ki se bodo s toplejšim vremenom praktično izvajali sami od sebe je pa res za v kategorijo maloumnosti. Boljš bi blo, da bi bili tih - sploh pri dejstvu, da se stroka, ki se s tem več kot leto dni ukvarja ne zna poenotit a gre za kapljični ali aerosolni prenos. Če bi šlo za aerosolnega bi verjetno že vsi davno fasali kovid in bli danes že prekuženi ter bi bila korona le še oddaljen spomin. Tako, da je res velika verjetnost, da gre za kapljični način prenosa virusa, ampak draga moja opozicija, tole je blo pa čist neKUL.

33112_1.png

Napisano
pred 28 minutami je Boss napisal:

No ja sicer je to Twito že omenjal pa nikoli udejanil tko da se niso spomnili nič novega. Ja pa res, da zdele pametovat in predlagat ukrepe, ki se bodo s toplejšim vremenom praktično izvajali sami od sebe je pa res za v kategorijo maloumnosti. Boljš bi blo, da bi bili tih - sploh pri dejstvu, da se stroka, ki se s tem več kot leto dni ukvarja ne zna poenotit a gre za kapljični ali aerosolni prenos. Če bi šlo za aerosolnega bi verjetno že vsi davno fasali kovid in bli danes že prekuženi ter bi bila korona le še oddaljen spomin. Tako, da je res velika verjetnost, da gre za kapljični način prenosa virusa, ampak draga moja opozicija, tole je blo pa čist neKUL.

Ne, saj je fajn, da se tudi opozicija malo zgane. Mogoče imajo pa kako dobro idejo. Tale jim definitivno ni. Mogoče pa referendum proti nakupu orožja? Ne, tudi ta je že pase. Saj bo, saj bo. Ni hudič, da jim ena ne rata. 😉

Napisano

Se strinjam, tale sigurno ni. Je pa res kaj nam bojo bolnišnice za morebitne prihodnje epidemije, če pa lahko namesto tega orožje kupimo pa policiji 600 novih avtov. Aja sej res pa naborništvo bi spet uvedlie, a tvoj sin je že 27 Alex, ker če ne, se bo šel za ano leto mal se vojaka špilat. To so same full pametne ideje, kot iz priročnika, kaj določa fašistično obliko oblasti. Sploh niti pod razno ne zavijejo s te poti.

• Všeč 3
  • Začuden 1
  • Zmeden 1

33112_1.png

Napisano
Pravkar je Boss napisal:

Se strinjam, tale sigurno ni. Je pa res kaj nam bojo bolnišnice za morebitne prihodnje epidemije, če pa lahko namesto tega orožje kupimo pa policiji 600 novih avtov. Aja sej res pa naborništvo bi spet uvedlie, a tvoj sin je že 27 Alex, ker če ne, se bo šel za ano leto mal se vojaka špilat. To so same full pametne ideje, kot iz priročnika, kaj določa fašistično obliko oblasti. Sploh niti pod razno ne zavijejo s te poti.

Ne, to obvezno služenje vojske je kr neki. Totalno mimo.Jaz bom prvi šel mirno protestirati proti taki neumnosti. Moramo pa imeti maloštevilno, vrhunsko in moderno opremljeno profesionalno, dobro plačano vojsko. 

Napisano
dne 12. 4. 2021 ob 17:22 je Alex napisal:

He, He. A vsakemu pisunčku že verjamete in rumenem tisku. 🤣

Kaj je Alex, zdaj ga je pa kolega premije in sonarodnjak potunkal in postavil na laž, da Tvito ni nič vedel. Mater pa taka Rama, na katero se ne moreš niti naslont.

fccb2c8211098e5547b3_62545187.jpg?v=4261
WWW.24UR.COM

Albanski premier je v oddaji Volitve 2021 potrdil obstoj idej, ki na novo zarisujejo meje na Balkanu. Sam naj bi videl dokument ter o tem "že...

33112_1.png

Napisano
pred 53 minutami je Boss napisal:

Kaj je Alex, zdaj ga je pa kolega premije in sonarodnjak potunkal in postavil na laž, da Tvito ni nič vedel. Mater pa taka Rama, na katero se ne moreš niti naslont.

fccb2c8211098e5547b3_62545187.jpg?v=4261
WWW.24UR.COM

Albanski premier je v oddaji Volitve 2021 potrdil obstoj idej, ki na novo zarisujejo meje na Balkanu. Sam naj bi videl dokument ter o tem "že...

He, he, jaki vir. 🤣

Napisano

Kateri viri pa so tisti tapravi? Da bomo tudi drugi vedeli. NovaTV?

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Twitter @JJansaSDS bo najbolj kredibilen - a je tako ?

• Haha 1
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano
pred 16 minutami je Boss napisal:

Twitter @JJansaSDS bo najbolj kredibilen - a je tako ?

Imamo tudi nevtralne, objektivne medije. Recimo... recimo... 🤔

Napisano

No, kaj se vstavi namesto pikic za besedico “recimo”... Vprasam zato, da se sam lahko mogoce pokukam v take vire, da vidim, kaj pisejo in govorijo tisti, ki so po tvoje “kredibilni”... Ali so po tvoje vsi viri brez “kre” na zacetku in spremenjeno drugo crko v preostanku besede? Ali so taki viri samo izmisljeni ali samo za tiste “posvecene”?

lp

Thomas

image.png

Napisano
pred 15 minutami je Jest napisal:

No, kaj se vstavi namesto pikic za besedico “recimo”... Vprasam zato, da se sam lahko mogoce pokukam v take vire, da vidim, kaj pisejo in govorijo tisti, ki so po tvoje “kredibilni”... Ali so po tvoje vsi viri brez “kre” na zacetku in spremenjeno drugo crko v preostanku besede? Ali so taki viri samo izmisljeni ali samo za tiste “posvecene”?

Saj tudi nora 24 ni nevtralni medij. V bistu imamo pri nas po moje 70% levosučnih medijev in 10% ostalih.Razlika je rumeni  tisk Po moje so še najbližje nevtralbosti  kake slovenske novice. 😉

• Haha 1
  • Začuden 1

Napisano

Potres pred parimi minutami...

E3CBA716-5CF6-4B13-A452-32281CA27BDA.jpeg.9c678a00e145b1b8b24ab20247a4e070.jpeg

lp

Thomas

image.png

Napisano

Men je kr dobr zarukalo stol. Tole bi rekel, da je več kot 2,9 ampak prej 3,9. Je blo pa malo horizontalnega gibanja in bolj vertikalno.

33112_1.png

Napisano (urejeno)

Pri nas je kar fino zaropotalo (kot bi sosed zakurblal traktor) nato pa kar fino ruknilo.😲                                               

Popravljeno od Janez007
Napisano

Jaz sem pa to cisto slucajno opazil sele v novicah. Stanujem v LJ, v 10. nadstropju kjer ponavadi cutim nek miniaturen potres 50km stran - tega pa sploh nisem cutil in me res preseneca. Na tej visini zmeraj cutimo najbolj in baje ga je veliko ljudi cutilo, jaz nic. Tudi moja, ki ima sluzbo v Bezigradu ni cutila. 

Weird.. 🤪

Napisano

Verjetno ga nisi čutil, ker ni šlo za horizontalno gibanje, ampak za vertikalno in v takih primerih se v stolpnicah čuti manj čim višje si. Če gre pa za horizontalno gibanje pa brez skrbi, da boš čutil. 😉

33112_1.png

Napisano
2 hours ago, Boss said:

Verjetno ga nisi čutil, ker ni šlo za horizontalno gibanje, ampak za vertikalno in v takih primerih se v stolpnicah čuti manj čim višje si. Če gre pa za horizontalno gibanje pa brez skrbi, da boš čutil. 😉

Verjetno to drzi. Kako pa pride do vertikalnega gibanja pravzaprav? A mora biti recimo zarisce precej globoko, da potem prevladujejo vertikalni valovi? Moral bi googlat... 

Zanimivo mi je bilo, da ljudje opisujejo nek zvok, kakor da je nekaj pocilo in se potem zatreslo. 

Napisano
pred 16 minutami je Shrek napisal:

Nogomet... 

Superliga... 

Jaz sem proti. 

Meni pa je vseeno čist.

• Všeč 1
  • Haha 1

N7rRRL1.jpg

Napisano

Meni tudi... tudi ce igrajo doma na lastnem igriscu za svoj gust :D ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Sej že izstopajo... to je tak fiasko. Fantkom ni jasno, da folk sicer je butnjen ampak, da bo pa 300 EUR na mesec dajal samo zato, da bo lahko po TV gledal več ali manj skos enake tekme istih nasprotnikov in ELClasico 15x v isti sezoni, je pa pač iluzija.

Chelsea je že okusil jezo navijačev in je že spisal odstopno izjavo... ostali sledijo.

33112_1.png

Napisano

Ko je bila še policijska ura, so lajali, da je to krivica. Ko so jo ukinili, ni sedaj nikjer zvečer skoraj  nikogar zunaj. Ko so bili kafiči še zaprti, so lajali, da jih morajo nemudoma odpreti. Sedaj, ko so pri nas na obali odprti, kolega, ki ima kafič v najemu s teraso tarna, da razen prvega dne, ko je bilo kar nekaj ljudi, ima sedaj skoraj prazno. Ko se v moji  firmi ni še nihče cepil, so lajali, da so "oni" krivi, ker ni dovolj cepiva v državi. Da bi pa se takoj cepili... Sedaj, ko so dobili možnost, da se cepijo, sva se od 130 zaposlenih prijavila za cepljenje dva. Psi lajajo, karavana pa gre naprej... 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.