Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 52 minutami je FuManchu napisal:

To isto sem včeraj komentiral tudi sam. Pa ne samo jaz. Nas je bilo več na kupu in vsi po vrsti(levi in desni) so se zgražali nad njegovim početjem in izjavami. Še malo in bo dohitel Trumpa. 😊

Napisano
pred 57 minutami je Alex napisal:

... ... ... Še malo in bo dohitel Trumpa. 😊

Se mi zdi, da počasi že lovi Sebastjana Cimerotiča...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

To isto sem včeraj komentiral tudi sam. Pa ne samo jaz. Nas je bilo več na kupu in vsi po vrsti(levi in desni) so se zgražali nad njegovim početjem in izjavami. Še malo in bo dohitel Trumpa. 😊

Čudna so ta pota a ne, ko so ti pa pecivo vsiljevali se pa nisi nič bunil, ker ti ga je vsiljeval "pravi". :nevem: Dokler so take stvari kot predlogi in prepuščajo ljudem samoodločitev jaz ne vidim nič narobe. Če pa bo to prišlo do sistema bonov na meso al pa dejansko menjavo mesa za hrano iz insektov pol bo pa to zelo narobe.

33112_1.png

Napisano

Sm kmet an s hribou doma, pa ne zastopm prou preuč usega tega. Ki mi lohko kdo to razloži tko, po kmečko. Alora, brau sm tole:

https://www.24ur.com/novice/slovenija/dz-o-odstopu-bobnarjeve-golobu-vprasanja-o-politicnem-vmesavanju-v-policijo.html

Predsednik vlade je razložil:

- "Spomnil je na svojo pot v Bruselj, kamor sta odšla tudi njegova otroka. Zgrožen je bil, da se je v medijih pojavila fotografija njegovega mladoletnega sina."

Možakar je šel na službeno pot. In s seboj vsel tudi svojega sina. Nek novinar je to fotografiral in objavil v medijih in zdaj on zahteva pravico, da si sam izbira, kdo ga bo varoval. Možakar je "javna oseba". Normalno, da ga novinarji fotografirajo. Ja, če je z njim njegov sin, bodo fotografirali tudi njega. Ali pa vsem v okolici razbili fotoaparate in pametne telefone... Mislim, VSE predsednike vlade novinarji fotografirajo, kjer jih vidijo, razen Putina in Kim Džonga. Še Mao Cetung se znajde v medijih, kadar je na potovanju v tujino. A je to mogoče kakšen namig, kako bomo plesali v bodoče? Ker njega niso fotografirali na zasebni jahti, v zasebnem letalu, na zasebnem zemljišču in podobno, kjer raznorazni paparaci "lovijo" svoje žrtve. Njega so fotografirali na javnem kraju...

Pa še ena reč mi ne gre skupaj. Ko je septembra šel Luka Mesec na Vis in se udeležil Zelene akademije, kjer je bil tudi govorec, se jih je veliko vtaknilo v to, da je šel v turistični sezoni službeno na Vis in tudi na obalo. Se je kdo vprašal, na čigave stroške je potoval mladoletni sin predsednika vlade v Bruselj?

serviser.gif

Napisano

Kot vem, to ni problem, če gredo družinski ćlani zraven, dokler seveda niso v breme proračuna oziroma javnega denarja. To ga je recimu usrala Pivčeva, ki ji je občina plačala nastanitev in zraven še za otroka.

Problem tudi verjetno ni slikanje otroka, kot to da nekdo izzven kroga premijeja ve kje točno se giblje in o tem obvešča paparace ali politično opozicijo. Policija je prepredena s kadri SDS in zato je Holob verjetno zahteval drugo varovanje, ki bi bila vezana na sekretariat vlade. Varovanje še vedno vršijo policisti, ki so pač preverjeni, da ne nosijo informacij opoziciji. Da ne bo narobe razumljeno, tud Jajo je najprej dal počistit in so varovanje delali policisti, ki niso imeli povezave s takratno opozicijo. To je potrebano, ker če ne zaupaš varnostniku pol je to fejst delikatna zadeva.

Drugače pa ja, tudi recimo domoBranko Grimasa je pred leti sam objavil sliko svoje družine pa so to izrabili mediji in sliko limali vsepovsod. Pa je takrat BG zahteval umik fotografije, češ da so na njej mladoletni otroci. In so mu pritrdili, da ima prav pa čeprav je fotko sam objavil na družabnih medijih.

Je pa vseeno smešno kolk je rompompoma okoli te zadeve pa čeprav ne vpliva na nič, je pa res, da posredno je s to potezo Holoba, dobila policija nezaupnico, kot posledično Bobnarjeva, ki pa je žal reagirala precej po žensko užaljeno v stilu, če ne bo po moje, grem.

aja, pa Mao Cetung je mrtev že več kot 40 let tako, da je precej neverjetno, da si ga videl živega. Vsaj v zadnjem času ne. 🤪

33112_1.png

Napisano

Da ne bo kdo mislil, da nam je na Primorskem dolgčas, o, ne, se dogaja pri nas...

WWW.REGIONALGORISKA.SI

Včeraj nekaj čez polnoč so policisti na Ljubljanski cesti v Kopru ustavili 19-letnika, ki je pred...

WWW.REGIONALGORISKA.SI

V Postojni so opoldne policisti ustavili 29-letnega voznika, ki je vozil pod vplivom kokaina.

WWW.REGIONALGORISKA.SI

Policisti novogoriške policijske postaje za izravnalne ukrepe so v petek v hišni in...

• Haha 1
  • Jezen 1

serviser.gif

Napisano

Take signalne rakete imam tudi jaz in so dovoljene za uporabo celo leto. Je pa res, da rukne ku bomba. Nekajkrat sem vzel sabo na mtb turo, če me slučajno kak medo oz. merjasec preseneti oz. jaz njega....

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Ljubim 1
Napisano

Kaj pa, če je vse res?

Vse ravno ne, ma če je polovica, je veliko...

WWW.REGIONALGORISKA.SI

Občinska svetnica na listi Gibanja Svoboda v Ajdovščini Nada Pirjevec je po poročanju...

serviser.gif

Napisano

Saj ni čudnega. Tale holob mora biti zatežen ko sam hudič. 

Lažje bi ga nosil, kot poslušal.

N7rRRL1.jpg

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Slivka napisal:

Kaj pa, če je vse res?

Vse ravno ne, ma če je polovica, je veliko...

WWW.REGIONALGORISKA.SI

Občinska svetnica na listi Gibanja Svoboda v Ajdovščini Nada Pirjevec je po poročanju...

Če pa kaj, potem je logično, da občinska svetnica določene politične stranke deluje v skladu z usmeritvami in programom svoje politične stranke. Sicer naj bo tudi pred volitvami samostojna neodvisna kandidatka, ne pa da se prišlepa v občinski svet na račun stranke, potem pa dela po svoje.  😲 🤣

Popravljeno od Janez007
  • Všeč 1
  • Haha 1
Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

Je to kaka zima🤔, že zjutraj 12...?zmeden?

IMG_20221230_064913.jpg

Tko je, globalno segrevanje pa to, pa SUV-i, pa Greta se močno bori proti tem.... 😛

Pa nisi to v svoji mazdi? 🤔

Napisano
Pred eno uro je MazdaBoy napisal:

Pa nisi to v svoji mazdi? 

🤔

Sploh nisem dojel, da je Citroen/Peugeot display, pa ga gledam skor vsak dan 😀

16723922836285749184468206787393.jpg

Napisano
Pred eno uro je MazdaBoy napisal:

Tko je, globalno segrevanje pa to, pa SUV-i, pa Greta se močno bori proti tem.... 😛

Pa nisi to v svoji mazdi? 🤔

Citronček🥴

Služba pa to.....😊😉

Napisano
pred 2 minutama je FuManchu napisal:

Kdo pa je to za en sploh? 

Tudi jaz prvič slišim in me ne gane,pravi moški gremo v BOKS😉👍

Napisano

Vse je to fajn pa krasn,

sam men tuki neki ni čist jasn...

Ja, vem, sm kmet an s hribu doma, pa en par stvari ne zastopm.

Berem tole in se čudim. Svojci so imeli nekoga v bolnici. in ga sploh niso prišli pogledat, čeprav so bili takrat obiski dovoljeni. Pravzaprav so bili dovoljeni vedno, le omejitev je bila na enega obiskovalca naenkrat za največ 15 minut. In tudi, ko je pacient umrl, niso prišli v bolnico, kjer bi takoj lahko ugotovili, da nekaj ne štima. In zdaj naj se zdravstveno osebje, poleg vsega drugega dela, ukvarja še s tem, da svojcem piše vabila, da pridejo na obisk svojim hospitaliziranim družinskim članom? Pri vsej zgodbi so pa izpustili eno pomembno točko: pokojnega pacienta so poslali na sodno medicino, kjer so opravili obdukcijo. In niti tam niso ugotovili, da nekaj ne štima. A medicinske sestre v triaži naj pa poleg svojega dela opravljajo še delo detektivov in raziskujejo, kdo je kdo. Se samo čudim. In imam občutek, da mora biti bolnica kriva na vsak način, če ne zlepa pa zgrda. Ker ta zgodba se začne v domu upokojencev v Loki pri Zidanem mostu, kjer so vedeli, da pacienta nista "ravno najbolj zgovorna", pa jima vseeno niso namestili identifikacijske zapestnice. Zgodba pa se je nadaljevala pri ekipi iz zdravstvenega doma Sevnica, ki ni dokumentacijo o pacientu predala skupaj s pacientom, ampak je najprej na hodnik triaže zapeljala dva vozička, na katerih sta bila pacienta, nato pa vzela dve mapi in šla klepetat s sestrami na triaži in na avtomat po kavo. Pa spotoma mimogrede še dokumente predat...

• Všeč 2
  • Haha 1

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.