Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Če greš iskati v preteklost kaj je kdo od politikov rekel, naletiš na same nebuloze in neskladja. A oni so kot zlate ribice, vse pozabijo. Volilci pa še prej...

Katerakoli stran je že, vse imajo eno stvar skupno. Kako tisti trenutek na oblasti največ za sebe nakrasti in nagrabiti.

Napisano
pred 37 minutami je Agerg napisal:

A oni so kot zlate ribice, vse pozabijo. Volilci pa še prej...

Men nikoli ni jasno, kako vedno nekateri tulijo (tudi tokrat je enako), da je aktualna vlada vedno najslabša v zgodovini Slovenije. To pač enostavno ne more bit res oziroma je lahko le v primeru, da ima tak osebek izredno kratek spomin, ki mu ne seže več kot nekaj sezon nazaj. Taki volilci so najbolj nevarni, ker se ne učijo iz preteklih dejanj, da bi preprečil napake v prihodnje. Zato imamo vedno enake natege in obljube enkrat z ene drugič z druge strani. Razlika je le v tem, da tak levi volilec graja rešitve, ki pridejo z desne strani in hkrati hvali, ko pride enaka rešitev z leve strani. Seveda obratno je popolnoma enako, desni volivec se zgraža nad idejo levih in hvali enako idejo, ki mu jo oznani njegov desni precednik.

Napake v zadnjem stavku soo namerne in namenjene lažjemu razumevanu.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Men nikoli ni jasno, kako vedno nekateri tulijo (tudi tokrat je enako), da je aktualna vlada vedno najslabša v zgodovini Slovenije. To pač enostavno ne more bit res oziroma je lahko le v primeru, da ima tak osebek izredno kratek spomin, ki mu ne seže več kot nekaj sezon nazaj. Taki volilci so najbolj nevarni, ker se ne učijo iz preteklih dejanj, da bi preprečil napake v prihodnje. Zato imamo vedno enake natege in obljube enkrat z ene drugič z druge strani. Razlika je le v tem, da tak levi volilec graja rešitve, ki pridejo z desne strani in hkrati hvali, ko pride enaka rešitev z leve strani. Seveda obratno je popolnoma enako, desni volivec se zgraža nad idejo levih in hvali enako idejo, ki mu jo oznani njegov desni precednik.       Napake v zadnjem stavku soo namerne in namenjene lažjemu razumevanu.
    • Na sem našel še en star video na to temo  
    • 1.) poleti je nekoliko daljša kot z letnimi in precej krajša kot z zimskimi 2.) v suhih razmerah pozimi je daljša kot z letnimi in krajša kot z zimskimi 3.) v zelo mokrih razmerah je pozimi nekoliko krajša kot z zimskimi in precej krajša kot z letnimi  3.) v snežnih razmerah pozimi je enormno boljša od letnih in slabša od zimskih   Torej kdor ne dela veliko kilometrov in ne rabi it z avtom ven v vsakih razmerah, ter ne vozi po zasneženih klancih je to čist dober kompromis.
    • Če greš iskati v preteklost kaj je kdo od politikov rekel, naletiš na same nebuloze in neskladja. A oni so kot zlate ribice, vse pozabijo. Volilci pa še prej...   Katerakoli stran je že, vse imajo eno stvar skupno. Kako tisti trenutek na oblasti največ za sebe nakrasti in nagrabiti.
    • Jaz sem imel Astro K dizel 136km. Se je tudi dobro peljala. V bistvu je imela odlično podvozje in razmerje udobje/performance.    Zdaj sem se pač odločil za japonca, ker mi ni za vozit 1.2 mlinčke katerih vprašaj je koliko časa bodo delali.    Saj z sport tipko je tudi performance tega motorja ok.  Jasno pa je bil tisti dizel odličen v pospeških in porabi.  Ma nima veze. Je drugače tale japonc ok.    Le še vedno me moti razlika v barvi avta pa plastike nad lučmi (del odbijača) ker je pač prevelika razlika.    Pri oplu tega ni bilo. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.