Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Na naslednjih volitvah bo prislo spet in zgolj do vlade ker se bo ena stranka nastavila ritko in sla v koalicijo. Tako to gre, JJ nima večine. Pride Korl pa bo vlada.

Eno in isto, eno in isto....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 10 urami je jures napisal:

Ok pejd pol na referendum pa glasuj za.

Ti sploh ne beres kaj pisem, pisem o moznostih ki jih imas v franciji za predcasen oz postopen odhod v pokoj....

So pa sli na ceste francozi konje macron vpeljal reformo (ki bo dokoncna sele leta 2030)

Ja tvoja ta zadnja je ok, to je nasa slovenska sebicnost. Jaz sem ok, torej ne rabim narediti nic.

Tudi jaz bom ok po novi ali stari reformi, pa mi ni vseeno.

Mah puzabte

Če bi mi bilo vseeno se nebi oglasil ampak sem se, ker se pišejo dezinformacije- neresnične bedarije, ki škodijo vsem v prihodnosti! 

Jaz pa delam zato, ker mi je všeč delo z ljudmi in jim rad pomagam a klub temu planiram, da bom kmalo izpregel in naprej užival v preostanku življenja.... :jupiii:

Napisano
WWW.24UR.COM

V Novem mestu je pred enim izmed lokalov prišlo do pretepa. Po naših informacijah gre za očeta, ki je prišel po svojega sina, tam pa ga je pričakala skupina ljudi, ki ga je napadla, ko je ta izstopil iz svojega...

Gremo stavit, o kakšni skupini ljudi se gre?

Napisano

Ne rabiš... bogi brazilci, ker jih nihče ne mara.

33112_1.png

Napisano

Baje, da res... čakajo z novico, ker je strah odgovornih, da bo ratala pizdarija. Zdaj v naglici pripravljajo zgodbico, da je šlo za splet nesrečnih naključij in da se je revež nesrečno spotaknil in z glavo udaril v rob.

Neki drugega mi ni jasno, Pokljukar je obljubljal povečanje prisotnosti policije, ta pa namesto, da bi varovala ljudi, se raje igra z radarsko pištolco za hitrost. Ne vem če je to pravi način, delovanja policije na Dolenjskem. 

33112_1.png

Napisano (urejeno)

hudo slabo smo padli kot država, ne samo na tem področju tudi na veliko ostalih....ne glede na vse hude nebuloze EX-YU so bile tam vsaj osnovne zadeve urejene (ali pa si bil v zaporu), danes pa je to posledica turbo kapitalizma (kjer vsak gleda samo na svoje ugodnosti, koristi ter kako se bo finančno okoristil - bodisi tajkuni, bodisi izigralci sistema kot so razni cigoti in podobna zalega, ki izkoriščajo dobrobit Slovenije kot države in socialnih ustanov) ter vsesplošnih človekovih pravic in enakopravnosti, kjer se vsak, ki se spomni lahko "izgovarja" na kršenje pravic, prekomerno uporabo sile, itd....(bi morali malo zaostriti pogoje za bivanje, državljanstvo, upravičenost do socialnih transferjev, zdravstva in potem bi bil hitro red :), ampak očitno ni interesa, so drugi cilji za politike bolj pomembni, navaden folk je pa kolateralna škoda.... v KR npr vpisovanje v vrtce v albanščini, wtf ?!?, poleg vzgojiteljice prevajalec/prevajalka, ker mulac ne zna slovensko in tastari samo z glavo kima, da mu lahko vzgojiteljica kaj razloži....vsi na sociali (navaden folk pa plačuje vrtec po 500€), avte pa večina, ki dveh stavkov ne zna povedati in so vsi neki peki in gradbinci, vozijo v rangu 50k+ €.....no comment.

Popravljeno od sportman333
Napisano

Prva politična poteza... Katičeva je že odstopila.

Druga...Pokljukar?

33112_1.png

Napisano

Nagnusna je pa SDS falanga, ki tole tragedijo izkorišča za predvolilna obračunavanja.... tud par dni ne morejo počakat vsaj zaradi piatete. Res so gnusobe ogabne. Je pa zanimivo, kako se ciganske rabote vedno zelo okrepijo v predvolilnem času, če takrat ni na oblasti gologlavi. Človek bi še kaj posumil, glede na dolgo zgodovino takih in podobnih dejanj.

33112_1.png

Napisano
pred 17 minutami je Boss napisal:

Nagnusna je pa SDS falanga, ki tole tragedijo izkorišča za predvolilna obračunavanja.... tud par dni ne morejo počakat vsaj zaradi piatete. Res so gnusobe ogabne. Je pa zanimivo, kako se ciganske rabote vedno zelo okrepijo v predvolilnem času, če takrat ni na oblasti gologlavi. Človek bi še kaj posumil, glede na dolgo zgodovino takih in podobnih dejanj.

Kdo pa drugi.....na koncu boš pa še izjavil,da je Janša kriv...ja seveda....še dobro,da ga imate,če ne bi pa res bil problem....

Pa dajmo še enkrat.

Napisano (urejeno)
pred 4 minutami je skritikrt napisal:

Kdo pa drugi.....na koncu boš pa še izjavil,da je Janša kriv...ja seveda....še dobro,da ga imate,če ne bi pa res bil problem....

Pa dajmo še enkrat.

Predvolilno obračunavanje, tipično s strani Levičarjev. Če pogledaš zgodovino se to ponavlja.

Popravljeno od Tilen5

jans2.jpg

Napisano (urejeno)

Po moje jahko @Boss piše kar hoče čez desne...ne glede al SDS al kdo drug...stvar je treba "zvleči na plano",pol pa ne glede kdo to naredi,ker vladajoči bodo stvar hoteli na vsak način "pomesti pod preprogo"....

Seveda si pa lahko z Whataboutismom 

EN.WIKIPEDIA.ORG

spesniš varianto,ki ti paše na lastno kožo....ne,ker "naši" pa nimajo z tem nič...."pesek v oči"...

Mislim,da si slovenci zaslužimo varnost...kako bo pa to oblast naredila mi je vseeno-rešijo naj to problematiko!!!...,ker,če ne sledi anarhija ali celo državljanska vojna.

Kdo je na oblasti vemo,kdo je odgovoren vemo.

Odgovorni morajo odgovarjati in sprejeti konsekvence....samo dejanja štejejo.

Popravljeno od skritikrt
Napisano (urejeno)
pred 39 minutami je Boss napisal:

Pa dobro, ti vedno privlečeš neke teorije zarote iz rokava. Jasno je, da nihče ni zadovoljen s situacijo z "zaščitenimi". Razen po-klukarja. Upam, da ko se golobnjak izgubi  (bo le še bled spomin na katastrofo) , da pošljejo vojsko in specialce dol, da naredijo red. Pa ne unih manekenov v plavem , ki paradirajo na konjih, ampak res elito, da naredi red enkrat za vedno. 

pred 49 minutami je Boss napisal:

Prva politična poteza... Katičeva je že odstopila.

Druga...Pokljukar?

Lahko bi nas osrečili, pa bi odstopila celotna tale kolekcija pacientov, ki nam trenutno vlada. 

Popravljeno od Alex
  • Všeč 1
  • Ljubim 1

Napisano

In kaj se bo spremenilo, če kar vsi odstopijo? Nič… Itak je tako že precej dlje, kot je na vladi trenutna garnitura… Pa se tudi prej ni naredilo nič konkretnega…

Vsi samo tulijo, kdo mora odstopit…

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 37 minutami je Alex napisal:

da pošljejo vojsko in specialce dol,

in kaj bo po tvoje vojska tam? Če nisi seznanjem pri nas vojska nima pooblastil o čem se je že na veliko govorilo ob migrantski krizi. Pa ne me narobe razumet tud jaz bi na njih poslal četo z ostrim strelivom pa da jih vidimo , ampak žal tu bo morala policija odločneje nastopiti, ne samo z globami ampak bo treba nekoga z pendrekom čez hrbet.

Napisano

Trenutno so te levičarji na oblasti. Torej so trenutno odgovorni oni. 

Če bi bilo pot desno vlado bi bili vsi možni kolesarji zunaj. 

Zdej bi pa najraje vse pometli pod preprogo. 

E jebiga ne bo šlo. Sranje je prišlo pregloboko. 

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 3 minutami je FuManchu napisal:

Trenutno so te levičarji na oblasti. Torej so trenutno odgovorni oni. 

Če bi bilo pot desno vlado bi bili vsi možni kolesarji zunaj. 

Zdej bi pa najraje vse pometli pod preprogo. 

E jebiga ne bo šlo. Sranje je prišlo pregloboko. 

Rešitev je, da se spremeni zakonodaja, da bo mogoče uspešno kaznovati bakrene povratnike, ki so bili kazensko obravnavani že po petdeset krat in več. 

Sistemsko se lotit zadev. Tako, da bodo pred zakonom obravnavani kot vsi ostali (porušiti vse hiše, ki so zgrajene na črno, kdor ne plačuje položnic za bilo kaj - odklop, redna prisotnost patrulj specialcev, ki bi posredovali neusmiljeno  takoj na licu mesta, ko bi bakreni  samo pomislili na kako neumnost. 

• Všeč 5
  • Ljubim 2

Napisano
pred 4 minutami je robertk6 napisal:

in kaj bo to prineslo??? To ni rešitev. 

Janez bo bolj srečen … in bo mogoče lažje spal…

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.