Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 7 urami je Mraušk Mčk napisal:

A je kdo gledal film osmi potnik?

Eni pomoje še preveč gledajo kakšne filme… ;) 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Se tip pelje mimo ene kmetije,kjer vidi tablo,na kateri piše,da prodajajo psa,ki zna govoriti. Gre h kmetu in vpraša:a vi prodajate govorečega psa...kje pa je?... "Tam zadaj v pesjaku"... In gre pogledati...vidi psa,in vpraša,če res zna govoriti... Pes: "seveda znam govoriti" Tip:"ja,to je pa čudež" Pes:"ma kaki čudež...to ni nič...jaz sem bil lavinski reševalni pes še preden so bernandinci sploh obstajali...in bil sem iskalni pes za mine še preden so vojne sploh obstajale...." Gre tip nazaj k kmetu,in vpraša,koliko hoče za psa... Kmet: 30€ Tip:...kaj?!!!...za kaj pa samo 30€? Kmet:..."ma se mi zdi,da pes laže"...
    • Včerajšnji ŽEGN.... 🤗😉 
    • To bi tudi jaz rekel. Kakšna debata...
    • Kak vojaški udar? 😅 Kaj sanjaš?? Saj ni še poletje in temperature 40°C. Ni še čas za sončarico.😎 Joj, kake buče. Kot, da bi bral političko nastavo v jugo armiji ali   kako delo , mladino.😄 Totalno enako se dogaja na "drugi strani". Ljudje ne volijo za nekoga , ki ga predlaga ponavadi penzič palček , ampak proti. Tudi, če bi palček postavil kradljivko stako kot kandidata, bi levi volili zanjo. Vedno kao "novi obrazi"  a vedno eno in isto pakiranje. Vedno samovsečni, naduti posamezniki. Mimogrede, slovensko srebrnino so v glavnem prodajali levi (Bratušek &co ).😉
    • Upam, da ni spet sam sladkor ... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.