YavarYe X6V6 Napisano 29. marec, 2010 Prijavi Napisano 29. marec, 2010 Jaz zadnjih 10 let na AC-ju sploh ?e nisem uporabil brisalcev razen, ?e je bil zastoj ali pa vo?nja pod 60km/h. Ve? nas je takih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ninja Napisano 29. marec, 2010 Prijavi Napisano 29. marec, 2010 Domaaaaaa sem Sicer to ni tok fajn, sam vseeno ne bom jamrala, ker je blo preve? fino. Sem bila pa 2 uri dlje v Londonu, ker so se sesuli EasyJetovi ra?unalni?ki sistemi na Stanstedu in so mogli pri check in-u na roko vsakmu karto napisat it was fun. Zdej se moram pa privadit na 2-urni zamik ure Citiraj
Grega_ Napisano 30. marec, 2010 Prijavi Napisano 30. marec, 2010 Jest pa ?ez dva dni pi?im v Tur?ijo-Istabnul na ohcet Tako da prvo grem na en dober kebab, pol na ?i?o, pol se ga bom na?ru s tur?ini, in ?e kak?no dolujagam, me ni ve? nazaj Citiraj
tauko Napisano 30. marec, 2010 Prijavi Napisano 30. marec, 2010 Domaaaaaa sem Sicer to ni tok fajn, sam vseeno ne bom jamrala, ker je blo preve? fino. Sem bila pa 2 uri dlje v Londonu, ker so se sesuli EasyJetovi ra?unalni?ki sistemi na Stanstedu in so mogli pri check in-u na roko vsakmu karto napisat it was fun. Zdej se moram pa privadit na 2-urni zamik ure Jeij, lubica kon?no domu pr?la! Dve uri kasneje kot sem pri?akval in seveda me zbudi,ane?? Tko,da sm se vs zaliman ?e pogovarju z njo...kaj pa ne vem :ne vem: Citiraj
BOJČ Napisano 31. marec, 2010 Prijavi Napisano 31. marec, 2010 Hehehe, jaz vama bom kar privat temo odprl Po dolgem ?asu ?e kar pogre?amo zopet eno "Santa Barbaro" . Tista pred ?asom je imela zelo dobro branost, tako da bi takrat lahko ?e oglase gor popal... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 31. marec, 2010 Prijavi Napisano 31. marec, 2010 Jeij, lubica kon?no domu pr?la! Dve uri kasneje kot sem pri?akval in seveda me zbudi,ane?? Tko,da sm se vs zaliman ?e pogovarju z njo...kaj pa ne vem :ne vem: ?alabajzar, pa je ni raje ?ou prtisnt. " Fuk zamujen ne vrne se noben ! " Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 31. marec, 2010 Prijavi Napisano 31. marec, 2010 ?alabajzar, pa je ni raje ?ou prtisnt. " Fuk zamujen ne vrne se noben ! " Ja a ti tko naredi?... pride de?va polna vtisov in ti hiti razlagat kolk je blo fejst in fajn... ti ji pa re?e?, bo? ?e pol povedala, ker te moram najprej nasmu?at, al kako? Citiraj
Grega_ Napisano 31. marec, 2010 Prijavi Napisano 31. marec, 2010 Ja a ti tko naredi?... pride de?va polna vtisov in ti hiti razlagat kolk je blo fejst in fajn... ti ji pa re?e?, bo? ?e pol povedala, ker te moram najprej nasmu?at, al kako? sej lahko med akcijo govori Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 31. marec, 2010 Prijavi Napisano 31. marec, 2010 Ja a ti tko naredi?... pride de?va polna vtisov in ti hiti razlagat kolk je blo fejst in fajn... ti ji pa re?e?, bo? ?e pol povedala, ker te moram najprej nasmu?at, al kako? Logi?no, govorila bo ?e ?e lahko. Pa ?e je polna vtisov je ?e ql, kaj ?e je polna semen ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 31. marec, 2010 Prijavi Napisano 31. marec, 2010 Logi?no, govorila bo ?e ?e lahko. ...al pa ne. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 31. marec, 2010 Prijavi Napisano 31. marec, 2010 sej lahko med akcijo govori Ja recimo "dej me Janez, ja Janez, ja Janez,..."Ups sej ne ?ponam LaToye , mam raje tapravo slovenko. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ninja Napisano 31. marec, 2010 Prijavi Napisano 31. marec, 2010 ?e mate preve? energije pridte k men betonirat pa ?olat. P.S. Sam res, drug teden bi lahko akcijo usekal. Za?olal sem, samo ko pride beton (kr hru?ka) bo treba ravnat preden se osu?i, zato bom pa premal sam.... Anyone? Jaaaa, pejmo se valat po sve?em betonu Citiraj
Boss Napisano 31. marec, 2010 Prijavi Napisano 31. marec, 2010 ?e mate preve? energije pridte k men betonirat pa ?olat. P.S. Sam res, drug teden bi lahko akcijo usekal. Za?olal sem, samo ko pride beton (kr hru?ka) bo treba ravnat preden se osu?i, zato bom pa premal sam.... Anyone? Kdaj pa ma? plan to po?et? Citiraj
Ninja Napisano 31. marec, 2010 Prijavi Napisano 31. marec, 2010 enkrat drug teden popoldne, dnevi so sedaj dost dolgi. ninja ravnat ne valat..... ampak zgoraj brez se vse da.... Pa sej to je skor istoooo no najprej je treba poravnat, da se lahko potem vala.Ozirom lahko tut re?e?, da je treba valjat, da se poravna. Citiraj
tauko Napisano 31. marec, 2010 Prijavi Napisano 31. marec, 2010 No comment na vse poste iz santa barbare Citiraj
Ninja Napisano 31. marec, 2010 Prijavi Napisano 31. marec, 2010 ?e 250 km in bom mela 80.000 km na moji mazdici. Wiiiiiiiiii Citiraj
Z M A J Napisano 1. april, 2010 Prijavi Napisano 1. april, 2010 U?eri sm ?e 11. v karieri dal kri, 4 dcl! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 1. april, 2010 Prijavi Napisano 1. april, 2010 enkrat drug teden popoldne, dnevi so sedaj dost dolgi. ninja ravnat ne valat..... ampak zgoraj brez se vse da.... Ej pol lahko v "poglobitve" ?ena ro?e nasadi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 1. april, 2010 Prijavi Napisano 1. april, 2010 Ej pol lahko v "poglobitve" ?ena ro?e nasadi. Hm.. pa je poglobitve dovolj za cvetli?na lon?ka? :hohoho: Citiraj Feel free....
YavarYe X6V6 Napisano 1. april, 2010 Prijavi Napisano 1. april, 2010 Ninđa kolk ma? cifro plju? ? ?e nau? ti povedala bom Taukota zasli?al ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 1. april, 2010 Prijavi Napisano 1. april, 2010 Aaam...kapaciteta vdiha 6,5 litrov.... Citiraj Feel free....
mazdaman Napisano 1. april, 2010 Prijavi Napisano 1. april, 2010 Hm.. pa je poglobitve dovolj za cvetli?na lon?ka? :hohoho: ?e ni dovolj za tegle pa jih je treba kar direktno posadit Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Ninja Napisano 1. april, 2010 Prijavi Napisano 1. april, 2010 Ninđa kolk ma? cifro plju? ??e nau? ti povedala bom Taukota zasli?al ! 35, 36, S... Katera cifra to?no te zanima?! Citiraj
Symon Napisano 1. april, 2010 Prijavi Napisano 1. april, 2010 35, 36, S... Katera cifra to?no te zanima?! V bistvu je lahko tudi ?rka A kosarca: a so tu sploh joski? B kosarca: bi jih vidu ce b prsu blizji.... C kosarca: ciski za vikat... D kosarca: dobre... E kosarca: ekstreeeeeemnu veliki... F kosarca: fuuuj, silikon! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.