Sishi Napisano 4. julij, 2010 Prijavi Napisano 4. julij, 2010 Al bo fuzbaler al pa tenisa? )))))) Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Z M A J Napisano 5. julij, 2010 Prijavi Napisano 5. julij, 2010 @Sishi, unale skupna slikca je sumljiva, k va? vozi?ek zgleda roza, tko da izpade kokr da smo si za fotosession zamenjal vozi?ka med seboj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 5. julij, 2010 Prijavi Napisano 5. julij, 2010 je Sishi napisal: Al bo fuzbaler al pa tenisa? )))))) Naj bo kar direktor Vegrada...se bolj spla?a (manj truda) je KAALman napisal: ?e tretji dan doma naredil 70 km... pes, majkemi http://www.alter.si/mystuff/showStuff.php?stuffID=3506 vuf! je Alex napisal: Bil na koncertu Aerosmith v Veneziji. Bil je bomba koncert. A je ratalo sedaj? Jaz sem sel ko je nevihta ubila enega postavlja?a, pa je blo odpovedano, kake 2 leti nazaj? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 5. julij, 2010 Prijavi Napisano 5. julij, 2010 je jures napisal: Naj bo kar direktor Vegrada...se bolj spla?a (manj truda)vuf!A je ratalo sedaj? Jaz sem sel ko je nevihta ubila enega postavlja?a, pa je blo odpovedano, kake 2 leti nazaj? Takrat sem imel karto tudi jaz. Sicer pa jim je koncert v Italiji ?e trikrat odpadel-dvakrat zaradi trombe di aria(majhen tornado) in enkrat leta 90 zardi neurja.Tokrat je bilo mega. Citiraj
Panter23 Napisano 5. julij, 2010 Prijavi Napisano 5. julij, 2010 ?ez urco odrinemo na morje Letos na ?alost samo za 4 dni, od dons do ?etrtka popoldne Citiraj
Z M A J Napisano 6. julij, 2010 Prijavi Napisano 6. julij, 2010 Re?mo da sm se dobr naspav! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 7. julij, 2010 Prijavi Napisano 7. julij, 2010 1:10 do Zagreba brez divjanja po novem... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 7. julij, 2010 Prijavi Napisano 7. julij, 2010 Dubu Dormeo-ta, dimenzij 200 x 180 cm, to pa je majka od po?itka! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 7. julij, 2010 Prijavi Napisano 7. julij, 2010 je JozaGulikoza napisal: Dubu Dormeo-ta, dimenzij 200 x 180 cm, to pa je majka od po?itka! Nova postelja je kar luksuz ja. Sem si jo naredil nedolgo nazaj in kupil nek malo dra?ji jogi 200x140 (isto lahko spita gor dva ) in lahko re?em, da mi je ?al ker nisem ?e prej skuril starega kav?a na katerem sem spal. Pa, da se razumemo, glede na to koliko sem pri?paral ker sem si sam naredil posteljo sem pa ve? dal za novo (ve?jo) posteljnino ter jogi. In mi ni ?al. Citiraj
Z M A J Napisano 7. julij, 2010 Prijavi Napisano 7. julij, 2010 Moji nejlup?i ekipi se sre?ata v finalu SP-ja v JAR (neprecenljivo)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 8. julij, 2010 Prijavi Napisano 8. julij, 2010 je JozaGulikoza napisal: Dubu Dormeo-ta, dimenzij 200 x 180 cm, to pa je majka od po?itka! Kva pa za akcijo ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 8. julij, 2010 Prijavi Napisano 8. julij, 2010 je YavarYe X6V6 napisal: Kva pa za akcijo ? A za Plej Stej?n 3 ?pilat, ?e se dobr sedi? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BOJČ Napisano 8. julij, 2010 Prijavi Napisano 8. julij, 2010 je JozaGulikoza napisal: Dubu Dormeo-ta, dimenzij 200 x 180 cm, to pa je majka od po?itka! Kaj si pa vzel? 12+2 ali 10+4? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Z M A J Napisano 8. julij, 2010 Prijavi Napisano 8. julij, 2010 Kokr vem da je 10 + 4! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BOJČ Napisano 8. julij, 2010 Prijavi Napisano 8. julij, 2010 je JozaGulikoza napisal: Kokr vem da je 10 + 4! Pravijo, da je zadeva super. Daj poro?aj ?ez kak?en dan o vtisih Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 8. julij, 2010 Prijavi Napisano 8. julij, 2010 Js ga mam ?e 3 leta in je petarda. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
enej_46 Napisano 9. julij, 2010 Prijavi Napisano 9. julij, 2010 http://www.avtomobilizem.com/modules/articles/?art_id=3247 no zdaj vsi novinarji vejo za www.mazda-si.net Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
uklopko Napisano 9. julij, 2010 Prijavi Napisano 9. julij, 2010 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 9. julij, 2010 Prijavi Napisano 9. julij, 2010 Enej, car! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
PATO Napisano 9. julij, 2010 Prijavi Napisano 9. julij, 2010 Cool Aia...Ju3 zjutraj nekje ob treh pazite...dirkamo proti morju Pol pa 24. ?e enkrat nazaj Citiraj
LabiGT Napisano 9. julij, 2010 Prijavi Napisano 9. julij, 2010 ej a kdo ve, se da sposodit mx-5 za cca. 2 tedna? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 9. julij, 2010 Prijavi Napisano 9. julij, 2010 je enej_46 napisal: http://www.avtomobilizem.com/modules/articles/?art_id=3247 no zdaj vsi novinarji vejo za www.mazda-si.net A si kj nalepke talal ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
enej_46 Napisano 9. julij, 2010 Prijavi Napisano 9. julij, 2010 je YavarYe X6V6 napisal: A si kj nalepke talal ? ne, ?al jih nimam sploh :/sem pa bil v kontaktu z mazda.si oz.z gospodom direktorem (v?eraj zvedel ) prej?nji mesec za miata meet, in so me povabli na predstavitev nove mazde. V kratkem bojo verjetno objavili kako sliko na?ega meeta na uradni strani. Uglavnem je bilo govora o forumu na novinarski konferenci tako da sicer pa sem vozil tisto dirkalno mx 5 in morem re?t da leti Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Marko_mx-3 Napisano 9. julij, 2010 Prijavi Napisano 9. julij, 2010 Kaj je bilo pa tle spodaj http://www.avtomobilizem.com/modules/artic...2112&size=2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.