Grega_ Napisano 15. september, 2010 Prijavi Napisano 15. september, 2010 koncno sem se vpisal na fitnes... Fitnes je good! Citiraj
LabiGT Napisano 15. september, 2010 Prijavi Napisano 15. september, 2010 nikol ni prevec tortic Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 15. september, 2010 Prijavi Napisano 15. september, 2010 ma ni to...prov ma labi nikoli ni prevec,ampak sem se vpisam ze sam zaradi tega k sem postal prelen za vse...no tortie so tudi pripomogle k moji odlocitvi....hahahahaha Citiraj www.trziskisladoled.si
LabiGT Napisano 16. september, 2010 Prijavi Napisano 16. september, 2010 vceri zvecer/ponoc sem sel en krog z mx5...zakon streha je bla itak odprta Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
enej_46 Napisano 16. september, 2010 Prijavi Napisano 16. september, 2010 vceri zvecer/ponoc sem sel en krog z mx5...zakon streha je bla itak odprta ni lep?ega!!! pono?i je res zakon! Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
YavarYe X6V6 Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 Danes prvi? podriftal s 4X4 pogonom in to prav lepo, z vklopljenim DSC. Kaj bi blo ?ele brez ?? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 vceri zvecer/ponoc sem sel en krog z mx5...zakon streha je bla itak odprta a si kero mu?ico pojedel umes Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 vmes ne, ampak pol (tiste iz odbijaca) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
uklopko Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 danes v Gami pri?el videl,slikal nisem vedel da ima ajvarjeva-mps-ka sestrico Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
tauko Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 Tale sestrca juresa skoz zasleduje Citiraj
iceman22 Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 pomojem to mazdo velikkokrat srecam v kranju...pa sem do zdej mislu da je ummitova... Citiraj www.trziskisladoled.si
Ninja Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 Paaaa to je moj sosed noooo Ta model k s silvertejpom lima odbija?! Citiraj
uklopko Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 Paaaa to je moj sosed noooo Ta model k s silvertejpom lima odbija?! Meni je bila videti cela ni? polimana Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Ninja Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 Meni je bila videti cela ni? polimana Ja hvala bogu, da je v enem letu popravu to Citiraj
uklopko Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 Ja hvala bogu, da je v enem letu popravu to hehe Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Gorjup13 Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 U?eri ob pol 3 pono?i sva s kolegom kon?ala z montiranjem dodatne osvetlitve na novi avto (slike pridejo v primernej?em vremenu ) Citiraj
Z M A J Napisano 18. september, 2010 Prijavi Napisano 18. september, 2010 14 dni na Kor?uli smo se mel fino fajn, moji aktualni ob?utki pa v jamralniku! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 18. september, 2010 Prijavi Napisano 18. september, 2010 pri?el iz hodte in prnesu cca 5 kozarcev , gob (jur?ki,kostanjev?ki,lisi?ke) Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
tauko Napisano 18. september, 2010 Prijavi Napisano 18. september, 2010 Temu bi se reklo strastni gobar; tut vreme ni ovira Citiraj
Z M A J Napisano 20. september, 2010 Prijavi Napisano 20. september, 2010 Tole bi bil lohk reklamni slogan za La?ko (za kontro Red Bullu ki da krila); po popiti steklenki La?kega, je lahko tudi 9-mese?nica kapitanka ?olna (zaenkat na suhem), ma?kon pa ?lan posadke! P.S. - ?e prej pa bo treba ?e neki otro?ke hrane pozobat, dokaz da pridno je, pa na spodnji sliki! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 21. september, 2010 Prijavi Napisano 21. september, 2010 Ampak point ni v tem ampak v odnosu do zvestih kupcev, ki so prpravljeni ?akat po ve? dni pred trgovino in prodat ?e spodnje gate za iNeki pa so jih obravnavali kot neboditreba z Jobsovim znamenitim stavkom "You're holding it wrong". ?e je to pravi odnos pol sem jaz pikapolonca in hvala bogu nisem obremenjen s kupovanjem iStuffa in imam tako veliko ve? izbire in konkuren?nosti. Pred parimi tedni smo imeli debato okoli iPhona oziroma Appla in Jobsa na splo?no. Mogo?e je dobro malo prebrati tale ?lanek kak?en je odnos samega Jobsa in Appla na splo?no do svojih uporabnikov. Dokler kurice nosijo zlata jaj?ka Jobsu so dobrodo?le, ko pa rabijo malo pomo?i jih pa odpika, ker s podajanjem informacij se pa? ne zaslu?i ni?. Citiraj
Alex Napisano 21. september, 2010 Prijavi Napisano 21. september, 2010 Samo ta "okna 7" so pa res zakon.kot,da bi imel nov ra?unalnik. Citiraj
Deeyan Napisano 21. september, 2010 Prijavi Napisano 21. september, 2010 Samo ta "okna 7" so pa res zakon.kot,da bi imel nov ra?unalnik. velik, velik bol? kot je bla Vista Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 21. september, 2010 Prijavi Napisano 21. september, 2010 velik, velik bol? kot je bla Vista Winows Vista = Windows Glista Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
lesko Napisano 21. september, 2010 Prijavi Napisano 21. september, 2010 Pre?ivel fantov??ino, in to svojo! :mi pijemoo: Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.