Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zdele grem s kolegom iz Anglije (Rocky TT) na Velko Planino, upam da bo vremeee! :danzoman::bravo::ljubezen:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Odselil se je v London, konec julija 2010. :harhar:

Vreme je blo fantasti?no (bom ?e kake slike zapopu ob prilki)! :ljubezen::bravo:

Napisano

verjetno je malo stikalo za?tekalo!!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano
Napisano

Ravnokar sem si 1.v ?ivljenju zmontiral kontaktne le?e v o?i - je kr jeba (oko trza k zmaj ni se ho?e zapret refleksno)! <_<:hudicek:

Napisano

Ravnokar sem si 1.v ?ivljenju zmontiral kontaktne le?e v o?i - je kr jeba (oko trza k zmaj ni se ho?e zapret refleksno)! <_<:hudicek:

Sam, da se navadi? pa je ok. Mora? pa pravilno prijet veke, druga? jih nikol ne bo? noter dobil. Pomaga tudi ?e se lahko z prstom dotakne? o?i, samo ne premo?no! Obvezno pa imeti ?iste roke!!!!

Napisano

Za?etnikom je te?je le?o ven vzet, kot jo dat notri, ker se bo? moral prisilit, da gre? s prstom v oko. V glavnem, men je najla?je tako, da z eno roko dr?im odprte veke z drugo pa najprej s kazalcem se dotaknem sredine le?e na o?esu in jo malenkostno premaknem dol. Ponavadi takrat le?a malo odstopi tako, da jo lahko s palcem zagrabim in potegnem ven.

Malo se bo? na za?etku matral sam ne obupat. Se hitro navai? pol je pa rutina.

33112_1.png

Napisano

lece so kul, ni pa fer kok so ble cenejse v nemciji kot tle...

sploh vodica je bla tam 5 eur...ista tukaj stane po 12-13 eur

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

lece so kul, ni pa fer kok so ble cenejse v nemciji kot tle...

sploh vodica je bla tam 5 eur...ista tukaj stane po 12-13 eur

Veliko stvari je, ki so v tujini cenej?e, kot pa v slo. Sej slovenci imamo denar in se jih lahko o?ema do onemoglosti :)

Napisano

Se vra?am z Obale s kolegi - bemti meglo! :blush:

Napisano

Se vra?am z Obale s kolegi - bemti meglo! :blush:

Sorry da se nisem v?eraj zabunil, da bi tako vsaj tebe dana?njih muk re?il. Sem mislil da bom znorel, iz lepe son?ne LJ grem ob 13.00 v Portoro?, kjer naj bi bilo ?e malo topleje in ?e bolj son?no, a od Razdrtega naprej megla za znoret, dol pa obla?no in mrzlo :whatever::vskalo:

Uuuu od zdej bo svet lep?i :bravo: Ta kateri jih je izumil bi moral dobiti Nobelovo nagrado. Se pa spomnim kako je blo prvić...hahaha. :) Ene 2 uri je trajal, solze na polno...jaoooo, o?esa se dotikat mi je bilo nekaj najbolj groznega. Zdej pa lahk mrtvo pijan to u?timam :)

Napisano

Eh nima veze, va?n d Reno ?e zmeram laufa, za?uda! :danzoman::P

Napisano

Muuuahahaha :D Uspelo usposobit brez?i?no omre?je na faksu :D Zdej pa veselo deskanje po cybernetu :danzoman: Je blo vredno 15min sivih las da sem ga usposobil ker zdej ni treba monotonega predavanja poslu?at :blush::hudicek:

If in doubt, flat out... 

Napisano

Naredu izpit, tko ka?ejo neuradni rezultati, in seveda da kuj pojamram prfoks ni dal 3 dodatnih pik kot je blo re?eno ampak 2, in pa en ?lank mi je za piko slab? ocenu kt ostale 3, in zrd teh dveh to?k je 7 ?e bi te dve to?ki dobil bi pa 8 padla :D sj je tut 7, nism freak na povpre?je :bravo:

Napisano

Za?etnikom je te?je le?o ven vzet, kot jo dat notri, ker se bo? moral prisilit, da gre? s prstom v oko. V glavnem, men je najla?je tako, da z eno roko dr?im odprte veke z drugo pa najprej s kazalcem se dotaknem sredine le?e na o?esu in jo malenkostno premaknem dol. Ponavadi takrat le?a malo odstopi tako, da jo lahko s palcem zagrabim in potegnem ven.

Malo se bo? na za?etku matral sam ne obupat. Se hitro navai? pol je pa rutina.

Js samo primem z palcem in kazalcem in jo narahlo stisnem in kar sama ven sko?i.

Me pa v?asih jebe ko si dajem le?e v oko, v?asih 10 sekund va?asih pa par minut.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

kdaj se bo? pa ti hvalil s 'kon?anjem' projekta Saker 2011?

Pride? da ga kresneva ?

Druga? pa se je zavlekl vsaj za en tedn, pomankanje ?asa in slaba-pomankljiva komunikacija z dolenjsko, ampak smo v?eraj re?ili, tako da se s5 lahko montira.

Sem pa ?e v soboto naredil test in NOBENE napake(No error codes stored-nop current errors) !

Napisano

Dans sem zelo u?inkovit in uspe?en pri svojem delu, zve?er se bom nagradil s par pivaki! :danzoman::bravo:

Napisano

Je huda, jo raje pr mir pustim in se z drugo ukvarjam, una je tih in ?aka gdaj jo bom nateral. :blush:

Napisano

S kolegom Peri?nikom sva ga dobr zaharala! :danzoman:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.