daSKAn Napisano 16. avgust, 2011 Prijavi Napisano 16. avgust, 2011 Kam... za vraga... so pa stla?il 500 konjev v miati... Citiraj
Z M A J Napisano 17. avgust, 2011 Prijavi Napisano 17. avgust, 2011 U?eri se mel fajn pri kolegu na RD-ju, dans pa grem k drugemu na Fantov??ino! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 17. avgust, 2011 Prijavi Napisano 17. avgust, 2011 Danes sm se sprehajal po Arboretumu,super kraj..uzival cel popoldan z druzino... Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 18. avgust, 2011 Prijavi Napisano 18. avgust, 2011 Za?ural smo ga s kolegi do jutra, zdele sm brez spanja ?e v pisarni! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 19. avgust, 2011 Prijavi Napisano 19. avgust, 2011 To je to za ta dnar, zdej pa na dopust. Vreme zgleda da bo odli?no. Upam sam da bojo kake fletne babe na pla?i. Citiraj
Z M A J Napisano 19. avgust, 2011 Prijavi Napisano 19. avgust, 2011 Nedelo grem ?ist nepri?akovano v Belgrade, garant bo fajna ?urka pa jedl bomo k zmaji! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 19. avgust, 2011 Prijavi Napisano 19. avgust, 2011 Nedelo grem ?ist nepri?akovano v Belgrade, garant bo fajna ?urka pa jedl bomo k zmaji! Bravo! mi verjetno spet za novo leto. BG je zmaga, obvezno na Splav, gurmanske pleske 300g na kri?i??u 100m od hotela Slavija + Jelen pivo, pa kulturno kosilo na Skadarliji, ter Kalamegdan pogledat. ...pa ko boste na Knez Mihajlova na pivu, pazi da si kdo vrat ne zlomi ko se boste obra?al za HUUUUDIIIMIIIIII BEOOOGRAAĐAANNKAAAMIIII...mi?ke za dol past Citiraj
Neyko Napisano 19. avgust, 2011 Prijavi Napisano 19. avgust, 2011 jst grem pa s kamperjem in deklino za dva dni v Bovec mal kolesarit naokrog in na kanyoning Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 19. avgust, 2011 Prijavi Napisano 19. avgust, 2011 Novo vozilo pri hi?i Temnjene ?ipe, ?ibedah, lahka plati??a, nastavljiva trdota amortizerjev, in ?e mnogo... http://www.shrani.si/f/11/jC/2FtJNOVS/chariot-8.jpg LpM Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Symon Napisano 20. avgust, 2011 Prijavi Napisano 20. avgust, 2011 V Cliota zbasal kufre, jutri pa na morje in na offline. Citiraj
Z M A J Napisano 20. avgust, 2011 Prijavi Napisano 20. avgust, 2011 Pre?ivu dan, hud k 2 zmaja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KAALman Napisano 21. avgust, 2011 Prijavi Napisano 21. avgust, 2011 je bil prelep dan za nagibalnik! DANA?NJI ITINERAR http://www.mojalbum.com/kaalman/izlet-z-na...nikom-21-8-2011 Citiraj LP KAALman
Panter23 Napisano 21. avgust, 2011 Prijavi Napisano 21. avgust, 2011 Tud jest naredu lepo turco s kolesam KOLO Citiraj
Z M A J Napisano 22. avgust, 2011 Prijavi Napisano 22. avgust, 2011 Pol nism ?el v Beligrade, ampak u?ival na Rakitni v?eraj - carsko jezero, ?koda pa da nisem imel malega otro?i?a seboj, ker sem vidu da je otrokom zadeva stra?no v?e?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 22. avgust, 2011 Prijavi Napisano 22. avgust, 2011 je bil prelep dan za nagibalnik! DANA?NJI ITINERAR http://www.mojalbum.com/kaalman/izlet-z-na...nikom-21-8-2011 Lepo, da hodte tut u na?e konce Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 23. avgust, 2011 Prijavi Napisano 23. avgust, 2011 Danes mi montirajo originalne fedre na ?estko (naj ?ivi off road vozilo primerno za v Kamni?ko-Savinjske Alpe)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 24. avgust, 2011 Prijavi Napisano 24. avgust, 2011 Ni ?voh, primerna vi?ina, zdej v kratkem grem ?e zadnja izpu?na podalj?ka malo skraj?at, da ne bo ve? tako ven ?trlelo. Matr ko vidim npr. Accorda tega letnika (2.4 i motor) ima komaj vidni cevki, na vsaki strani po eno, pri Mazdojkli pa ?trlijo k zmaji! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 25. avgust, 2011 Prijavi Napisano 25. avgust, 2011 popravil pomivalca tko, da ne bo treba pomivat posode na roke... Citiraj
Boss Napisano 25. avgust, 2011 Prijavi Napisano 25. avgust, 2011 Ej pa ti ma? da odpre? obrt!! Sem glih razmi?ljal o tem... bela tehnika je itak precej enostavna za servisirat pa ?e vse je v kosih, k se celi menajo tko, da ?e ma? in?trument zlo hitr pogrunata? kaj je narobe. Je pa v?asih dobr, da si mal na tesnem z dnarjem, ker se pol sam loti? stvari za katere bi mastno pla?al serviserja. Citiraj
Alex Napisano 25. avgust, 2011 Prijavi Napisano 25. avgust, 2011 Sem glih razmi?ljal o tem... bela tehnika je itak precej enostavna za servisirat pa ?e vse je v kosih, k se celi menajo tko, da ?e ma? in?trument zlo hitr pogrunata? kaj je narobe. Je pa v?asih dobr, da si mal na tesnem z dnarjem, ker se pol sam loti? stvari za katere bi mastno pla?al serviserja. Tudi ?e ima? ke? je bolje,da zna? ?im ve? stvari popravit.Ti ostane za ga lep?e porabit. Citiraj
Z M A J Napisano 25. avgust, 2011 Prijavi Napisano 25. avgust, 2011 Mal sem si odpo?il v SV Sloveniji! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Stroker Napisano 26. avgust, 2011 Prijavi Napisano 26. avgust, 2011 Moram pohvalit gepek ?estke. Brez te?av sta ?le notri dve ?katli mer 140x55x60 in ena 61x17x55. Glasno bo, glasno.... Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Alex Napisano 26. avgust, 2011 Prijavi Napisano 26. avgust, 2011 Moram pohvalit gepek ?estke. Brez te?av sta ?le notri dve ?katli mer 140x55x60 in ena 61x17x55. Glasno bo, glasno.... A odpira? doma disko? Citiraj
Grega_ Napisano 26. avgust, 2011 Prijavi Napisano 26. avgust, 2011 haha....full majhni teli "home" speakers...a to je kamufla?a za sosede Citiraj
Stroker Napisano 26. avgust, 2011 Prijavi Napisano 26. avgust, 2011 Jah, najve?ji med "za doma" zvo?niki so in moja ?elja ?e lep ?as. ?e bodo pa sosedi kdaj te?ni, bom pa redno tresel blok (4 x 15" bo ?e zaleglo). Takole pa zgleda brez kartona Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.