jures Napisano 8. marec, 2012 Prijavi Napisano 8. marec, 2012 in si zvedel kako majer seksa? v trenirki Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 8. marec, 2012 Prijavi Napisano 8. marec, 2012 Diplomiral :mi pijemoo: ?estitam! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 8. marec, 2012 Prijavi Napisano 8. marec, 2012 Diplomiral :mi pijemoo: ?ESTITKE! Pa daj original overiti, to je sedaj in Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Panter23 Napisano 8. marec, 2012 Prijavi Napisano 8. marec, 2012 ?ESTITKE! Pa daj original overiti, to je sedaj in Dobra originala ?e nimam, samo neko dokazilo Druga? pa hvala vsem za ?estitke, sem se namatral predno sem tole skup spacal.Menjava slu?b negativno vpliva na u?ne zmo?nosti, gradnja hi?e prav tako Citiraj
jures Napisano 8. marec, 2012 Prijavi Napisano 8. marec, 2012 Dobra originala ?e nimam, samo neko dokazilo Druga? pa hvala vsem za ?estitke, sem se namatral predno sem tole skup spacal.Menjava slu?b negativno vpliva na u?ne zmo?nosti, gradnja hi?e prav tako Saj original se izgubi in se maha s potrdilom....u?i se, u?i fant, to je sedaj realnost Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mokster Napisano 8. marec, 2012 Prijavi Napisano 8. marec, 2012 Menjava slu?b negativno vpliva na u?ne zmo?nosti, gradnja hi?e prav tako Tole o gradnji hi?e ti dam ?ist prav. ?e 3 leta mi stojita 2 izpta in diploma... Citiraj
Symon Napisano 9. marec, 2012 Prijavi Napisano 9. marec, 2012 Danes zjutraj re?il podlasico smrti. Pomoje ?e zdaj hvali odli?ne gume Sava S3, da sem jo obvozil. Citiraj
Sishi Napisano 9. marec, 2012 Prijavi Napisano 9. marec, 2012 Danes vozil slu?beno VW Jetto 1.2TSI v Velenje in nazaj s povpre?na porabo 5,3L! Po AC 130, tuneli 100 izven naselja cca 80. ?e bi ta avto imel plin, za prevo?enih 100 km ne bi porabil niti 5?... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Z M A J Napisano 9. marec, 2012 Prijavi Napisano 9. marec, 2012 Danes je kar uspe?en dan za menoj, kmalu pa ?e na nek kukr zmenk, ?e se mi bo dal it. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 9. marec, 2012 Prijavi Napisano 9. marec, 2012 Danes vozil slu?beno VW Jetto 1.2TSI v Velenje in nazaj s povpre?na porabo 5,3L! Po AC 130, tuneli 100 izven naselja cca 80. ?e bi ta avto imel plin, za prevo?enih 100 km ne bi porabil niti 5?... Hehe, stara mama. K sem jaz vozil TSI-ja je blo poraba 10+ Golf VI TSI 160KM Citiraj
jstdoma Napisano 9. marec, 2012 Prijavi Napisano 9. marec, 2012 Danes imel dopust: naredil 70km z motorjem, mu privo??il nove gume, fri?n bencin, naredil tehni?nega in podalj?al registracijo! Ampak vse te pohvale so me ko?tale mal ?ez petsto ever?kov Citiraj
Sishi Napisano 10. marec, 2012 Prijavi Napisano 10. marec, 2012 ...K sem jaz vozil TSI-ja je blo poraba 10+ Golf VI TSI 160KM Vozil al gonil?Hehe, stara mama...Po omejitvah...?e bi vozil hitreje bi bil v prekr?ku...sploh pa je na?a osnovna dejavnost zni?anje stro?kov za energijo in energente...tko da moram biti za zgled Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Mraušk Mčk Napisano 10. marec, 2012 Prijavi Napisano 10. marec, 2012 Danes zjutraj re?il podlasico smrti. Pomoje ?e zdaj hvali odli?ne gume Sava S3, da sem jo obvozil. ?e je imela v planu samomor potem preklinja tvoje S3...Predv?eraj?njim sem tudi jaz nekoga zaj... ko je delal samomor - vozil v napa?no smer z biciklom brez lu?i oble?en v temna obla?ila. Sem pa glih takrat za trenutek pogledal na potovalni ra?. in ?isto zadnji trenutek trznil z volanom, da ga nisem imel na haubi. Verjetno preklinja ultragrip 7+. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 10. marec, 2012 Prijavi Napisano 10. marec, 2012 Sm si kar solidno odpo?il. ?ez 3 urce pa ?e s h?erko ?tartava mal na izlet! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 10. marec, 2012 Prijavi Napisano 10. marec, 2012 ?e je imela v planu samomor potem preklinja tvoje S3...Predv?eraj?njim sem tudi jaz nekoga zaj... ko je delal samomor - vozil v napa?no smer z biciklom brez lu?i oble?en v temna obla?ila. Sem pa glih takrat za trenutek pogledal na potovalni ra?. in ?isto zadnji trenutek trznil z volanom, da ga nisem imel na haubi. Verjetno preklinja ultragrip 7+. Kva to sovra?im. V bistvu sem dobil strokovno razlago, da je bil hermelin. Lovil je pa mi?ko. Mi?ki se nisem uspel izogniti. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 10. marec, 2012 Prijavi Napisano 10. marec, 2012 Mi?ki se nisem uspel izogniti. Si se izdal ?emu tebi RS. Za lovljenje mi?k. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Symon Napisano 10. marec, 2012 Prijavi Napisano 10. marec, 2012 Za kaj takega je pa tale RS premalo vpadljiv. Sem pa ?e sli?l komentarje mi?k v stilu: "u a ti si dal pa kr dva avspuha gor?" pa original sta. Citiraj
adormi11 Napisano 10. marec, 2012 Prijavi Napisano 10. marec, 2012 http://www.avto.net/ad.asp?id=5240063Ta bo nadomestil na?o mazdo Citiraj
Deeyan Napisano 10. marec, 2012 Prijavi Napisano 10. marec, 2012 nice one Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 10. marec, 2012 Prijavi Napisano 10. marec, 2012 Bil je super dan! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 10. marec, 2012 Prijavi Napisano 10. marec, 2012 Treba pohvalt na?ga forda, kljub 14 letom starosti brez problema naredu tehni?nega Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Z M A J Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 Tamala je prikazala celo koreografijo na pesem Waka-waka, fotr ?ist navdu?en nad podmladkom! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 Tamala je prikazala celo koreografijo na pesem Waka-waka, fotr ?ist navdu?en nad podmladkom! Ziher ima podmladek fotra povsem ovitega okoli mezinca . Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
canyon Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 u?er je biu pa po zlo dougmu ?asu res odli?en ?ur ekipa je bla pa tud kar taprava za ?urat Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Z M A J Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 Ma?k, bi rekel da niti ne, biv?a partnerka me celo sumi, da prakticiram voja?ko vzgojo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.