Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Danes se je kuplo vse kar so videle o?i, ne spla?a se vam zamudit ju3?njega piknika na Ribnikih Preserje! :cheers::jezicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Prov vesel sem, da je piknik uspel do te mere, ?IVELI MAZDA?I! :cheers::jupiii::rozico:

Napisano

Naredu servis na rolandu, zdej dela tako kot prej, samo ti?je. :D

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Prov vesel sem, da je piknik uspel do te mere, ?IVELI MAZDA?I! :cheers::jupiii::rozico:

Se mi zdi, da je bil to kar dobr dokaz, da nas noben troll/negativc ne more razdvojit :bravo:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Se mi zdi, da je bil to kar dobr dokaz, da nas noben troll/negativc ne more razdvojit :bravo:

tole se slis, kot da nimate drugega zivljenja od mazda foruma pa to :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

tole se slis, kot da nimate drugega zivljenja od mazda foruma pa to :)

Je reku nekdo z 10k+ objav :P

miataviperfinal.png

Napisano

Je reku nekdo z 10k+ objav :P

torej je to verodostojna objava, ker ce bi en, ki ima 5 postov to napisal, ne bi blo verodostojno :P

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

S ?e tremi Mazda?i smo danes prevozil slabih 300 km in spoznali 2 nova ?lana kluba. :cheers::)

Napisano

jup... fajn kerlci ste... ?koda da nisem imel ve? ?asa za kak?en bolj konkreten ?vek <_<

Pozabil se pohvalit... spet polo?ili 70m2 tlakovcev... jutri ?e zadnjih 100m2 in bo zadeva nared... kon?no! :rolleyes:

Napisano

Pozabil se pohvalit... spet polo?ili 70m2 tlakovcev... jutri ?e zadnjih 100m2 in bo zadeva nared... kon?no! :rolleyes:

?e zdaj je dobr zgledal :bravo:

miataviperfinal.png

Napisano

hehe... kolk ?ele bo :ouje:

BTW: danes sem prvi? z mazdo vozil prikolico... glede na ohranjenost priklopa, bi skoraj upal trdit, da je tudi za njo bilo prvi? :D

Napisano
:prstgor: je ?e kaj odziva :)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

a viper no?e maj?ke? :)

a je ?rnozmajka sedaj manj polepljena al kako?

Jo ho?e, ampak je v momentu prevzemanja za?etne po?iljke majic raje prepustu svojo velikost in barvo novemu ?lanu.

miataviperfinal.png

Napisano

?rnozmajka je primerno reprezentativno polepljena, ni pa neki prehudo izstopajo?e! :jupiii:

Pravkar sem sestavil konkretno prito?bo na AS d.d., glede mojega ?kodnega primera, ko mi je pred mescem in pol nekdo priletel v zadnji odbija? in potem opit, pobegnu s kraja nesre?e (vmes me posku?al ?e povozit, ampak pustmo to). No zdej so mi zavrnili izpla?ilo ?kode. Zdej jim (argumentirano) kontriram in sem prilo?il 3 fotografije s kraja dogodka, oujea! Vsebinsko sem bil pa tudi kar nabru?en, pa zdej da vidimo! :hudicek::jupiii:

Napisano

Kako so pa to lahko zavrnili? Sej si si zapomnu registrsko in vse...te zavarovalnice jao...

Druga? pa ko sm nahitro prebral sm mislu da je AS=avto skorn?ek, sm se ?e ustra?u kaj se njim prito?uje? :D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.