Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
:D vceraj,spet dobil pokal top 20 ekstrem styling,plus avto gre ta teden od hise,nasel kupca :jupiii:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

:D vceraj,spet dobil pokal top 20 ekstrem styling,plus avto gre ta teden od hise,nasel kupca :jupiii:

ooo dostojna poslovitev!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

V?eraj se je ekipa res izkazala, no pa dobili smo nove 3 ?lane, zdaj nas je ?e 47. :vesel::punk:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

V?eraj se je ekipa res izkazala, no pa dobili smo nove 3 ?lane, zdaj nas je ?e 47. :vesel::punk:

hvala ?e enkrat za knjigo :D

www.gistel.si

Napisano

Malenkost, predaj jo ?e Alessandru in pa nalepkica je ?e zanj.

Napisano

Malenkost, predaj jo ?e Alessandru in pa nalepkica je ?e zanj.

bom dostavil ju3, se bova dobila na :cheers:

www.gistel.si

Napisano

Obleku sm Mazda klub majco za na ?iht, BMK. :punk::cheers:

Napisano

Obleku sm Mazda klub majco za na ?iht, BMK. :punk::cheers:

Kaj je to BMK, nisem prvi? to videl tle na forumu?! :D

Napisano

1000? Good choice, za sabo imam 1700km pa sem ko ro?ica, umrl bom pa do jutri v kravati s powerpointom, komaj ?akam da spet gas domov.....vsaj ??ije zunaj za zado??enje morale.

A se sam vozi? ali v dvoje? Moja je prvi? ?la z mano do Rovinja ta vikend, imel sem stuff za na pot cca 40kg....in strom 650 je bil premalo.... <_< zame samega :jupiii:

1000 je ja. Sam ni moj :( je od brata. Upam da mi ga bo posodu za kako turo.

Napisano

Boli Me Kur*c :jezicek:

Ene pa sigurno ?e ne pozna nobeden. :jezicek:

MKF!

Mazda klub forewa. :vesel::punk:

Napisano

kaj je to zaen flek... hitr k dermatologu, da prever, ?e gre za malanom :o

34910_1.png

Napisano

V?eri sem na ?rnozmajski Maydi zamenjal zra?ni filter in je zdej vo?nja precej prijetnej?a, no pa ?e poceni sem ga dobil (v Fermi d.o.o. imajo na?i ?lani 15% popusta). Na koncu cena samo 8,30? :vesel::jupiii:

Napisano

No pa sem se tudi jaz malo modernizital, nalo?il sem si namre? windows 7, ker so se mi XP-ji v 3h mesecih ene 3x sesul :blush: Za 1x sem kar zadovoljen :D

panoramska.jpg
Napisano

No pa sem se tudi jaz malo modernizital, nalo?il sem si namre? windows 7, ker so se mi XP-ji v 3h mesecih ene 3x sesul :blush: Za 1x sem kar zadovoljen :D

welcome to the modern age :D:prstgor:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Se spomnil da bi ?el firbcat na Grobnik, ?ez dve uri sem bil ?e tam. Sicer pa obup, vsaki? je manj ljudi. ?e je bilo 20 avtov v celem dnevu je pa veliko (?e ne upo?tevam une rent-a-car).

Napisano

Med vikendom kupu en rabljen prenosnik in gor nalo?u Windows 8! :bravo:

po mesecu dni uporabe poro?aj kok se obnesejo :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Zadn cajt da zamenjajo okna, ker očitno jim slabo tesnijo.   Stvar se je zgodila 13.09. En teden so novinarjem razlagal kaj smejo napisat, na tak način z zapoznelo informacijo samo ustvarjajo prostor za špekulacije. Enako kot v primeru, ko je naša precednica razbila kombi (odzunaj ga je šofer, od znotraj pa ona) 
    • Uspešen poslovnež na dopustu se sprehaja po gozdu in občuduje naravo, drevesa, ptičke, rožice ter premišljuje, kako je fajn ker imamo vse to. Tedaj pa se izza grma pokaže medved in tip začne bežati na vse gate. Medved ga seveda za šalo ujame, podre na tla in že zine svoj zverinski gobec na stežaj, tedaj pa tip reče, - "O moj Bog!" Čas se ustavi, ptice umolknejo, veter obnemi, nebo se stemni in iz neba se začuje mogočen glas. Tip takoj v glasu prepozna Boga in ga prosi, naj ga reši. Bog pa mu odvrne: - "Vedno si me zasmehoval, za vsako svojo polomijo si me preklel, vedno si bil lopov in goljuf, za nastanek narave je po tvoje zaslužen Daarwin, sedaj pa pričakuješ od mene, da te rešim?" Tip reče: - "Vem, da si ne zaslužim tega, pa vendar, če mi že ne moreš pomagati, daj, da ta medved postane zgleden kristjan." - "Pa naj bo." Nebo se spet razjasni, ptice spet zapojejo, ... Medved se postavi na zadnje tace, prve tace sklene skupaj in začne moliti: - "Bog blagoslovi to hrano, ki sem jo prejel po tvoji milosti in jo bom sedaj pojedel ..."
    • Žena pride zjutraj ob sedmih domov in mož jo vpraša kje je hodila celo noč? - "Ma zajebala sem se." - "Kako to misliš 'zajebala'?" - "Tako kot ti, ko greš zvečer ven, prideš zjutraj domov in reče, da si se zapil, zakartal, zadebatiral, ..."
    • Ma, ne, to je gotovo 'sovražna propaganda'. Rusi pa že niso taki. Vsaj na tem forumu me prepričujejo v to...   Srhljivo Lukašenkovo priznanje: Belorusijo je čakala usoda Ukrajine SIOL.NET Beloruski diktator Aleksander Lukašenko je na mladinskem forumu v Minsku priznal, da bi Belorusijo v primeru, da bi leta 2020 odstopil s položaja predsednika države, najverjetneje doletela enaka usoda kot...  
    • Kaj niso nekoč samo v Rusiji "padali skozi okna"?   Poljski diplomat padel iz tretjega nadstropja konzulata v Ljubljani. Bori se za življenje. SIOL.NET Po poročanju poljskih portalov Poland Daily24 in Niezalezna.pl se vodja urada za diplomatsko varnost poljskega ministrstva za zunanje zadeve v bolnišnici v Sloveniji že več dni bori za življenje, potem ko je pred...  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.