Pohvalite se,...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Kar se tankanja bencina tiče, grem najraje na Shell in sicer mi je najbližji na obrobju Komende, tam imajo še vedno 95 oktanca E5, MOL me je razočaral s prehodom na E10. Raje se peljem malo dlje, v obeh smislih najprej tja tankat in kasneje z večjim dosegom.
-
Rekorder; S petimi promili alkohola v ovinku zletel s ceste | 24ur.com WWW.24UR.COM Škofjeloški policisti so obravnavali 54-letnega voznika, ki je bil samoudeležen v prometni nesreči. Med postopkom so ugotovili, da je moški vozil s kar petimi promili alkohola v krvi.
-
Raziskave kažejo, da moški, ki veliko seksa, živi zelo dolgo. Razen, če tega ne izve njegova žena...
-
Ja, 2€ na sto litrov. Naj mi dajo liter po ceni 1€, pa se včlanim v vse KNBje, ki se jih zmislijo... Da se jim pa včlanjujem v klube in prodajam svojo zasebnost za 2€ na 100 litrov... Ne bo šlo, ne pri meni... KNB = klub naivnih bedakov
-
Ah, kako sem bil srečen s to žensko! Potem pa se je zgodilo to, česar sem se najbolj bal. Spakirala je kufre, pustila moža in prišla živet k meni...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.