YavarYe X6V6 Napisano 13. januar, 2013 Prijavi Napisano 13. januar, 2013 Pejdđ dobro napreduje, ?eprav je nedela. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 13. januar, 2013 Prijavi Napisano 13. januar, 2013 Fuuul sem vesel, no poglejte si zakaj; http://tvslo.si/predvajaj/superveleslaloms...ava2.155698277/ Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 14. januar, 2013 Prijavi Napisano 14. januar, 2013 S trenutno po?iljko snega u?ival 6 ur ko sam vrag Aja pa v kratkem bo eno leto odkar vozim zadnji pogon in sm z njim tud zasvojen Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Turbo Lumpi Napisano 14. januar, 2013 Prijavi Napisano 14. januar, 2013 S trenutno po?iljko snega u?ival 6 ur ko sam vrag Aja pa v kratkem bo eno leto odkar vozim zadnji pogon in sm z njim tud zasvojen Ma brezveze ta rwd, to se sam vrti skos.... torque steer he bol? Ravnokar ponovno skidal celo ulico, da bojo o?a lahko ?li v slu?bo Citiraj
Z M A J Napisano 15. januar, 2013 Prijavi Napisano 15. januar, 2013 Na veliko po?iljam vabila ?lanom foruma, da postanejo tudi ?lani AMD Mazda kluba. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sirius Napisano 16. januar, 2013 Prijavi Napisano 16. januar, 2013 No tole je objavljeno v Avtofokusu: Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Sirius Napisano 16. januar, 2013 Prijavi Napisano 16. januar, 2013 No tole je objavljeno v Avtofokusu: Dodajam popravek. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Z M A J Napisano 16. januar, 2013 Prijavi Napisano 16. januar, 2013 Dokaj spontano smo se na sankanju sre?ali vsi ?lani Upravnega odbora in bilo je carsko. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Davidcene Napisano 17. januar, 2013 Prijavi Napisano 17. januar, 2013 nimam za hvalit sebe ampak hvalim Pelkota ... super u?timu avto tko k se zagre povedal vse kaj bi moglo bit ... uglavnm tipitopi svaka cast super mehanik !! Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 18. januar, 2013 Prijavi Napisano 18. januar, 2013 slabo uro nazaj zaklu?u delovni dan... ustal sem pa ob 3h zutraj ?e in skupaj naklepal skoraj 19 delovnih ur Citiraj
Deeyan Napisano 18. januar, 2013 Prijavi Napisano 18. januar, 2013 zdej mam pa poln k**** tega angle?a, za?el sm z brezpla?no reklamo za njegovo trgovino http://www.fordprobestore.co.uk/store/ u glavnem batne obro?ke mi po?ilja ?e skoraj leto dni ko sm mu za?el pisat o vrnitvi denarja na maile sploh odgovarju ni ve?, tak da NE KUPUJTE prek te strani! o?itno se neki dogaja model ma za svojo trgovino posebej odprt podforum na 323fclub.com in sm ga kontaktiru tam. Prav, da je bil moj mail avtomatsko dodan na belo listo. Zdej mo?no, da res ker sm mu kr naprej po?ilju maile, al pa se je tolk ustra?u. U glavnem u pondelk, ko bo v pisarni bo zadevo preveru Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 19. januar, 2013 Prijavi Napisano 19. januar, 2013 o?itno se neki dogaja model ma za svojo trgovino posebej odprt podforum na 323fclub.com in sm ga kontaktiru tam. Prav, da je bil moj mail avtomatsko dodan na belo listo. Zdej mo?no, da res ker sm mu kr naprej po?ilju maile, al pa se je tolk ustra?u. U glavnem u pondelk, ko bo v pisarni bo zadevo preveru Verjetno je bil tvoj mail dodan na crno listo (blacklist) , ker ce bi bil na beli listi (whitelist), bi sel skozi brez kaksne spam kontrole Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Deeyan Napisano 19. januar, 2013 Prijavi Napisano 19. januar, 2013 Verjetno je bil tvoj mail dodan na crno listo (blacklist) , ker ce bi bil na beli listi (whitelist), bi sel skozi brez kaksne spam kontrole nvem, reku mi je whitelist Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mokster Napisano 19. januar, 2013 Prijavi Napisano 19. januar, 2013 nvem, reku mi je whitelist Sicer bolj redko uporabljen terminus- bi pa tvoj mail dobil, ?e bi bil na whitelist, ker to pomen da te je sam administrator, odkljukal da nisi problemati?en, tko da al te vle?e za nos ali si pa bil na blacklisti. Citiraj
Deeyan Napisano 19. januar, 2013 Prijavi Napisano 19. januar, 2013 Sicer bolj redko uporabljen terminus- bi pa tvoj mail dobil, ?e bi bil na whitelist, ker to pomen da te je sam administrator, odkljukal da nisi problemati?en, tko da al te vle?e za nos ali si pa bil na blacklisti. bomo vidl kaj bo u pondelek reku, v nasprotnem primeru se bo brezpla?na reklama kot rja ?irla naprej... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 21. januar, 2013 Prijavi Napisano 21. januar, 2013 Popoldan sem z eno fajno gospodi?no zmenjen, ki bi jo g. F1 Ali?i? garant komentiru; uuuuu, ulala. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 21. januar, 2013 Prijavi Napisano 21. januar, 2013 Mogo?e v kratkem dobimo novega Mazda?a (je samo ?e vpra?anje dokon?ne cene) in sicer se gre za tole vozilo http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6804424&show=1 Kaj je pa najbolj pomembno je to da se osebo prepri?a da gre iz Seata DIZL na Mazdo bencinarja Citiraj
jures Napisano 21. januar, 2013 Prijavi Napisano 21. januar, 2013 Mogo?e v kratkem dobimo novega Mazda?a (je samo ?e vpra?anje dokon?ne cene) in sicer se gre za tole vozilo http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6804424&show=1 Kaj je pa najbolj pomembno je to da se osebo prepri?a da gre iz Seata DIZL na Mazdo bencinarja Ja pa naj zamenja z uklopkom....?e bo seveda pripravljen dopustiti, da ego vozi S in ne VW Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 21. januar, 2013 Prijavi Napisano 21. januar, 2013 Hehe...ma kupuje ta napol kombi, da nalo?i robo za firmo notri...dobr so cene padle. Sam ?e mal so mu?ke, zase?en na leasingu, ni enega klju?a, je pa na gami servisiran (sem kolegu vse povedal kako naj preveri)....zdej sem mu pa ?e rekel naj zbije ceno za toliko kolikor staneta nova klju?a in preprograminranje in vsaj ?e ceno za servis (je bilo decembra eno leto od servisa-avto stoji)...zdej pa ?aka odgovor leasing slu?be, ?eprav pravijo da je bil avto ?e ocenjen kot z enim klju?em...kr neki. Citiraj
jures Napisano 21. januar, 2013 Prijavi Napisano 21. januar, 2013 Hehe...ma kupuje ta napol kombi, da nalo?i robo za firmo notri...dobr so cene padle. Sam ?e mal so mu?ke, zase?en na leasingu, ni enega klju?a, je pa na gami servisiran (sem kolegu vse povedal kako naj preveri)....zdej sem mu pa ?e rekel naj zbije ceno za toliko kolikor staneta nova klju?a in preprograminranje in vsaj ?e ceno za servis (je bilo decembra eno leto od servisa-avto stoji)...zdej pa ?aka odgovor leasing slu?be, ?eprav pravijo da je bil avto ?e ocenjen kot z enim klju?em...kr neki. no sam pol naj ve, da ?e je 7 sede?na je ful manj prtlja?nika, kot 5 vratna, ker zica, ki se jih ne da odstraniti pobereta kar nekaj litrov proti 5 vratni Klju? pa stane 300? plus....in ne vem ?e se ga da kodirat - MX5 vajper se ni dal. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 21. januar, 2013 Prijavi Napisano 21. januar, 2013 Podrejo se vsi zici, sam en bi ostal ko se gre v nabavo, dost pomeni tud vi?ina ker vre?e se da nabasati tudi v vi?ino .....smo do zdej smo avto rental za nabavo, se je pa odlo?il da bi kar tega vzel, ?e bodo s ceno skupaj pri?li....meni je ?e vedno bolj?a opcija rentanje dobloja za 40 eur brez omejitve kilometrov...ampak tako se je odlo?il tale kolega...je pa res da za tistih 10-15t km na leto ne rabi dizla...tako da tisti ki bo tega Seata v roke dobil mu bo zadeva ?pilala v nulo ker avto je tip top in SLO porekla. Glede klju?a sem mu rekel naj vpra?a koliko pride, in je res toliko kot si napisal, in se ga da prekodirati. Citiraj
jures Napisano 21. januar, 2013 Prijavi Napisano 21. januar, 2013 Podrejo se vsi zici, sam en bi ostal ko se gre v nabavo, dost pomeni tud vi?ina ker vre?e se da nabasati tudi v vi?ino .....smo do zdej smo avto rental za nabavo, se je pa odlo?il da bi kar tega vzel, ?e bodo s ceno skupaj pri?li....meni je ?e vedno bolj?a opcija rentanje dobloja za 40 eur brez omejitve kilometrov...ampak tako se je odlo?il tale kolega...je pa res da za tistih 10-15t km na leto ne rabi dizla...tako da tisti ki bo tega Seata v roke dobil mu bo zadeva ?pilala v nulo ker avto je tip top in SLO porekla.Glede klju?a sem mu rekel naj vpra?a koliko pride, in je res toliko kot si napisal, in se ga da prekodirati. v tej ceni je nov klju?, mislil sem pri klju?avni?arju da ne gre.... V mislih imam ne to da se ne podrejo ampak 5 vratna nima zicov zadaj spljoh - in je veliko globji prtljaznik5:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6642278&show=1vidi se globok rob - ki je pomemben ?e vozi? kake visoke zadeve 7:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6862837&show=1 Te sem jaz skozi s sabo vozil Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 21. januar, 2013 Prijavi Napisano 21. januar, 2013 Aaaaa to je ta ke?...razlika je o?itna ja...sam mislim da vseen ne bo problem s cunjami tudi mal vi?ji rob ni? ne ?kodi. Citiraj
Z M A J Napisano 22. januar, 2013 Prijavi Napisano 22. januar, 2013 Pohvalit moram Viperja, ki ravnokar operira 2 nova ?lana. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 22. januar, 2013 Prijavi Napisano 22. januar, 2013 ..pa nove ugodnosti tut Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.