Pohvalite se,...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Forda. Za to me bolj na Michelin vleče, ker je kanček manj športna. Znanec je tudi samo hvalil Conti SC. i20 še izgleda, da bo PZ4 držal še eno leto. Potem pa PS4S verjetno, me je strah, da bo na PS5 bočnico rolalo. PZ4 je super, samo je potrebno spomladi in jeseni hudiča preklemano gret, drugače drsi.
-
Jaz pa ne, mam dost zategnjencev drugod v življenju.
-
Sam OK, Zajc si verjetno ne meri dres sam... torej so zmerili v štabu reprezentance in ugotovili, da je OK. Tudi na kvalifikacijah je bil OK pa je bilo merjeno. Torej kaj zdaj... kako, enkrat je dres OK, drugič pa ne? Ko so v igri milimetri se da tudi meritev "prilagodit". Recimo zakaj pa Niki niso pustili deci vode popit za tistih 100g premal teže. Zakaj recimo za manjša odstopanja ne kaznujejo samo z odbitkom 5-10 točk? Ne tekmovalca diskvalificiraš in s tem posledično kontrolor lahko vpliva na razplet prvenstva. Sploh, ko govorimo o nenamernih odstopanjih kar verjezno 100g dejansko ni bila namenska goljufija. Tudi 3 ali 4mm pri raztegljivem materjalu ni glih meritev za katero bi človek stal. Ja hrastova miza se lahko zmeri, raztegljiv materjal pa še to oblečen je pa druga zgodba.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.