Baby Viper Napisano 2. september, 2013 Prijavi Napisano 2. september, 2013 Ah to si ji naprej zavrtel heh No lepo vidt, da so tud iz rogli?eklandije izjeme, pa ne pozabit fotkat 5ko Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 3. september, 2013 Prijavi Napisano 3. september, 2013 ni francoz, tist bi pri teh km ?e razpadu pomo?:prihaja od sosedov z zahoda Fiat Ducato Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 3. september, 2013 Prijavi Napisano 3. september, 2013 Jap:D Ducato 2.8 2004 Sicer je kr konkretno vleku v desno ko si zahodu, gume so ble z 0 profila, pa pol ga je ?e mankal okol in okol, ampak za mal dnarja te?ko pri?akvt velik muske Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 3. september, 2013 Prijavi Napisano 3. september, 2013 V imenu na?ega kluba, sem pisal na?emu ?upanu, g. ?arcu (aka Serpentin?ku), ?e mu bo moj predlog v?e?, bo vse skupaj zeeeelo zanimivo. Ve? vam lahko povem na pikniku, dr?im pesti za njegov pozitiven odgovor. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 12. september, 2013 Prijavi Napisano 12. september, 2013 ?en?ur rulz Mogl bi bit 50/10, ampak bo tud tole nekak zadovoljivo Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 15. september, 2013 Prijavi Napisano 15. september, 2013 LORENZO! Sem pa vesel tudi za ostala 2 ?panca na zmagovalnem odru. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 15. september, 2013 Prijavi Napisano 15. september, 2013 ?eprav, ?e smo iskreni, v moto GP ?e te?ko zmaga kdo drug kot ?panec... Saj je v vsakem mo?tvu vsaj eden... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Deeyan Napisano 15. september, 2013 Prijavi Napisano 15. september, 2013 U?er je blo pa ZAKON! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Grega_ Napisano 16. september, 2013 Prijavi Napisano 16. september, 2013 Vsak dan korak bli?je operaciji za o?i...?e par stvari popedenat pa akcija....kon?no ve? ne bom ?orav Citiraj
Lava Napisano 17. september, 2013 Prijavi Napisano 17. september, 2013 wiuuu wiuuu Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Z M A J Napisano 18. september, 2013 Prijavi Napisano 18. september, 2013 Dobre vole sem ko sto matr, ?e posebej pa se veselim naslednjih 4-ih dni, ko naj bi bila morala na vrhuncu, med drugim bo del tega tudi hribovski pohod z Mazda?i. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 18. september, 2013 Prijavi Napisano 18. september, 2013 Malo treniral za Bossa. Prelopatal 1600 kg gramoza v BTjko in prikolico in nato ?e nazaj ven... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
twins Napisano 19. september, 2013 Prijavi Napisano 19. september, 2013 to mazdo prvi? pelal v nem?ijo, in sicer v M?nchen na drinktec sejem poraba 6,2l, je pa res da sm se pelu po omejtivah... pa ?e navigacija je bila zelo koristna, ?eprav ima stare mape je use delal kot mora Citiraj
Allyssa Napisano 19. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 19. september, 2013 Prav ponosna sem sama nase, da ne reagiram ve? na miselne igrce, manipulacije in podobno sranje. Zen all the way,...bravo zame Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 19. september, 2013 Prijavi Napisano 19. september, 2013 Prav ponosna sem sama nase, da ne reagiram ve? na miselne igrce, manipulacije in podobno sranje. Zen all the way,...bravo zame teach me master Citiraj
Allyssa Napisano 19. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 19. september, 2013 Vaja dela mojstra Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Slivka Napisano 19. september, 2013 Prijavi Napisano 19. september, 2013 ?e mojster dela vajo... No, jaz z lopato pridno vadim... Pa z motorko tudi... In pri tem delu mi je BTjka kot desna roka... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
YavarYe X6V6 Napisano 22. september, 2013 Prijavi Napisano 22. september, 2013 Komentar ni potreben. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 22. september, 2013 Prijavi Napisano 22. september, 2013 Triglavski vzpon in sestop odli?no uspela. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 24. september, 2013 Prijavi Napisano 24. september, 2013 V?eraj v ?ivo videl RX-7 in nekaj 8,od katerih je bla ena za kozlat. Upam da mi uspe 7ko poslikat,zdej vem kje je parkirana. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 24. september, 2013 Prijavi Napisano 24. september, 2013 V?eraj v ?ivo videl RX-7 in nekaj 8,od katerih je bla ena za kozlat.Upam da mi uspe 7ko poslikat,zdej vem kje je parkirana. tastar nehej te?it s temi Mazdami pa se raj odpo?ij , Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Allyssa Napisano 24. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 24. september, 2013 Nekdo se res na vse pretege trudi, da mi uni? moj zen,..ampak se ne dam,..bravo js Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Još šta Napisano 24. september, 2013 Prijavi Napisano 24. september, 2013 Nekdo se res na vse pretege trudi, da mi uni? moj zen,..ampak se ne dam,..bravo js Go Ally Go !!! Nedaj se Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
YavarYe X6V6 Napisano 25. september, 2013 Prijavi Napisano 25. september, 2013 tastar nehej te?it s temi Mazdami pa se raj odpo?ij , Ne fu?am torej po?ivam in u?ivam,dons lampo pelem okrog otoka z rentanim colnom,smesna cena 90? za 40 konjski coln,z benzom za cel dan (od 9. do 19. Ure). Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 28. september, 2013 Prijavi Napisano 28. september, 2013 V?eri je bil kar prijeten ve?er, dans bo pa ?e booolj?a zabava sode? po tem v ?igavi dru?bi bom. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.