Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kaj je bolj?ega kot videti zadovoljnega lastnika Mazde pred VolksWagnovim servisom...

A.B.C. Kromberk ima pogodbo z Mazdinim klubom za popust na storitve in tam delajo tudi tehni?ne preglede. In na? minibus je potrjen ?e za eno leto... :rolleyes:

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Do?ivel sem zimsko idilo na Starmu vrhu. Kot ka?e zima zares trka na na?a vrata.  :ouje:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Prevc, na? ?ampion je ?e osvojil leto?nji svetovni pokal.  :ouje:  :rispekt:  :danzoman:

Napisano

Prevc, na? ?ampion je ?e osvojil leto?nji svetovni pokal.  :ouje:  :rispekt:  :danzoman:

to me spominja na Schumija u starih ?asih :P

dons se pa obeta zelooooo zanimiv ve?er :ouje:

Napisano

car je car... se vidi, ko so normalne razmere dejansko nima konkurence letos.

33112_1.png

Napisano

Se 3h oddelam in potem krajsi dopust par dni :)

Napisano

Dans najprej smu?al, kasneje ?e drsal, zdej se ve?er nadaljuje v zmenek.  :jupiii:

Napisano

Dans najprej smu?al, kasneje ?e drsal, zdej se ve?er nadaljuje v zmenek.  :jupiii:

se pravi, da bo? nadaljeval s "smu?anjem" :P

Napisano

Fantje, dajte malo pogledat naokoli, da ni Zmaj zdrsnil v kak?no luknjo... ?e rabi pomo? imam vso potrebno opremo...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

:harhar:

Dans sledi nadaljevanje prosto?asnih aktivnosti. Pa dajte ?e vi mal u?ivat, da vam ne bo dolgcajt.  :jupiii:

Napisano

Zjutraj vstanem mal pred osmo, zunaj son?ek in 9?C. Grem v dolino, kjer je megla, ampak vseeno peljem avto v pralnico.

In se odlo?im da grem na kavo v Bohinjsko Bistrico  :P  (sam 125km v eno stran)

Na gorenjskem pa celo pot pada de? zato vozim po omejitvah  (vmes vidim mavrico)   :)

post-563-0-55864700-1457265242_thumb.jpg post-563-0-49120100-1457265235_thumb.jpg

V Bohinjski Bistrici pa samo 2?C in snega ene 5 cm  :huh:

Spijeva kavo s kolegom, (ki je doma tam) in se malo hitreje odpravim domov na kosilo  :)

post-563-0-70702500-1457265248_thumb.jpg

Doma pa spet lepo vreme

post-563-0-43205700-1457265260_thumb.jpg

P.S.: Obrati motorja vedno nizki, razen kadar grem prehitevat pa se pedal dotakne tal  :jezicek:

Napisano

Izteka se zelo ?ivahen in aktiven wikend, med drugim spontano obiskal Benetke.  :jupiii:

Napisano

Se ena uspesna krvodajalska je za mano. :)

Napisano

Zaenkrat potekajo priprave na sezono po planu in brez ve?jih komplikacij, vreme se pa tud iz dneva v dan izbol?uje :bravo:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
    • Verjamem ampak z malo več matre.... 
    • Čestitke za nakup, velik varnih km in naj ti dobro služi 
    • Bodo imeli gorila glass ekrane, ki bodo zdržali silo 34G in bodo neuničjivi, ko bo avto za odpis (totalka), bo ekran še vedno predvajal netfilx film. 🤣
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.