Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Danes igram varu?ko in sem vesel, da imam tak?en ?iht, da lahko nemoteno delam od doma. :) Poleg tega mi je pri?parana pot do LJ in nazaj. :)

Napisano

Aplavz za re?evalce s Tajske, ki so re?ili jamske ujetnike!  :jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ej...super naj dobro zrihtajo pri Majesu.lp

Napisano

Obeta se mi super podalj?an vikend z bolj?o polovico nekje na morju. Lokacija ?e ni znana, pa? kamor naju pot zanese. :)

Napisano

Lu?tno in aktivno pre?ivel PETEK TRINAJSTI.  :jupiii:

Napisano

V?eraj bil v La?kem na odli?nem koncertu The dead daisies.Bil v prvi vrsti, dobil trzalice od kitarista Aldricha in basista Mendoze.Pa ?e zastonj koncert!

Zdraven mene so bili Italijan?ki in Mad?ari ter Japonci, ki se kar niso mogli na?udit, da je tak koncert zastonj.

Pohvalno za organizatorje!

Napisano

Ko s kolesa ugledas 2 de?nikarici, s tem da imam neki dioptrije, hehe

post-185-0-34366900-1531767312_thumb.jpg

Napisano

Jebemu Nejc, jaz bom kar nehal tukaj pisat o kolesarskih izletih, ker tvoji so tolk bolj?i, da moji izpadajeo ?ist brez veze.

:notworth:

33112_1.png

Napisano

Malica v livignu. :) Banana,kruh in jogurt na klopci v centru. Son?no lepo... Ma kaj lepo, ?UDOVITO vreme. I Love Italy.

Napisano

Malica v livignu. :) Banana,kruh in jogurt na klopci v centru. Son?no lepo... Ma kaj lepo, ?UDOVITO vreme. I Love Italy.

Tudi meni je zakon. Vedno hodim pozimi a bi se enkrat tudi poleti moral odpravit v Dolomite.

Napisano

Pred kosilom osvojil 2tisocaka; Veliki vrh po plezalni poti. Ko?uta, Karavanke :)

Napisano

Ti pa res nima? mira... :)

Joj,ne govor:) le?im v vise?i mre?i , kot vsi "normalni" in mi nekaj ne da miru... Kako lahko kdo u?iva le?ati in ni? po?eti v tej vro?ini?

Bicikel pa ?aka v avtu... Sem rekel da si bom vzel prosto od ?porta....

Napisano

Tole bo ?udovit wikend in za uvod 1 zmenek :)

Sem pa kot ka?e tudi ?udak, ki se veseli, da ?ez 6 dni dopolni okroglo 40, hehe

Napisano

Tudi meni je zakon. Vedno hodim pozimi a bi se enkrat tudi poleti moral odpravit v Dolomite.

Jaz sem bil prvi? v livignu. Lepo je,urejeno,ni pa tistega high society filinga.... Mogo?e je pozimi druga?e,ampak zdaj je bilo prou lustno.

Napisano

Ej..ZMAJ samo res so hitro pri?la ta OKROGLA 40 leta he he

Napisano

Delnice. Ne?tetokrat mimo z avtom ko se je ?lo na morje,tokrat prvi? s kolesom in prvic postanek tu.

post-9068-0-95402200-1532348012_thumb.jpg

Napisano

Uspe?no opravil ?e eno v vrsti krvodajalskih akcij, ko hodim redno vsake 3 mesce ?e 10 let zapored.  :jupiii:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.