Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?e 25 dni do dneva D oz. dneva P.  :punk:

Napisano

Uspe?no opravil ?e eno v vrsti krvodajalskih akcij, ko hodim redno vsake 3 mesce ?e 10 let zapored.  :jupiii:

Uu,?e dobr d si me spomnil; to ena izmed treh novoletnih zaobljub;edina neizpolnjena.

Edin to me skrbi , da se bom zelo slabo po?util po odvzemu (67kg,pulz 40-45,tlak 95/70).... Ti se ok po?uti? po odvzemu?

Napisano

Seveda, pri meni je idealno, imam pa pritisk 125/81 in pa v?eraj merjen utrip 60. Ko sem bil medvedjih dimenzij (cca. 115kg) sem imel tudi mejno hipertenzijo in takrat je bilo po?utje po odvzemu dejansko celo bolj?e kot pred tem (smo se hecali, da je treba za uvod pra?i?u malo krvi spustit, hehe).  :lol:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Seveda, pri meni je idealno, imam pa pritisk 125/81 in pa v?eraj merjen utrip 60. Ko sem bil medvedjih dimenzij (cca. 115kg) sem imel tudi mejno hipertenzijo in takrat je bilo po?utje po odvzemu dejansko celo bolj?e kot pred tem (smo se hecali, da je treba za uvod pra?i?u malo krvi spustit, hehe).  :lol:

Torej bi moral tudi jaz iti 5let nazaj, ko sem bil tik pred tem,da mi zdravnica predpise zdravila za tlak :

No,skratka,letos se morm sterat na zztk.

Napisano

Danes pregledal VSO zasebno po?to na forumu in izbrisal tisto, kar je ?e zaklju?eno. Zdaj je v predalu le ?e 12 sporo?il.

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Uzivancija v novi slu?bi, ni za se prito?evat. :)

Napisano

Opucu tatu delovski kombi,.. detailno ?i??enje :D porabu debele 3 urce ampak je tipi topi

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

sreda je in to je dan za potepanje po dolenjski. :D

Napisano

Evo zadnji dan dopusta,ki sem ga res maximalno izkoristil od prvega do zadnjega dne. Mislim da zgolj 3dni brez budilke,ampak tako pa? je, ?e ti sicer zmanjka ?asa za hobije.

13 dni od 14ih dni kolesaril,naredil s kolesom 1025km v dveh tednih, kolesaril po krajih ki so mi bili vedno ?elja, spoznaval nove ljudi,nove kraje ( tudi v Sloveniji, kar premalokrat pocnem), pre?ivel dva dni na morju s star?i in ?el z o?etom po dolgem ?asu na specialko ter konec koncev jedel dobro pico z Juresom nekje pod passo tonalom :)

Sicer je vmes nekaj kazalo da bo treba predcasno v slu?bo,pa se ni ni? izcimilo iz tega.

In pa danes kratka zelo uizi furca lj-pance-grosuplje-lj; drugi? v dveh tednih za?util malo noge,tako da je specialka za nekaj ?asa postavljena v kot. Na Pancah pa prijazni kot vedno,so me pri?akale doma?e slive. Hvala Pance :)

Tako da... Do zdaj je bil moj dbest dopust leta 2012 (roadtrip po Balkanu),ampak tole... Ga je prekasalo :)

post-9068-0-77408800-1532617902_thumb.jpg

Napisano

Odkrivanje.. kaj je to? ?tajerska? Zasavje?No,lepo je ,karkoli ?e je.

Prebold-mrzlica-sveta gora... Seveda se nadaljuje :)

Napisano

Mulce rokometa?e je treba pohvalit, ker so postali PRVAKI!  :jupiii:  :ouje:

Napisano

Na konkretno podjebavanje in dretje varnostnika nad menoj , medtem ko je hotel uveljavljati svoja pravila, se odzval povsem mirno, ga povpra?al po imenu in priimku in o incidentu obvestil nadrejene.

Ja... Moja naklonjenost do varnostnikov se nadaljuje;sami so si krivi... Nisem ?e imel dobre izku?nje z njimi,zal...

Napisano

Odli?en ob?utek biti ponovno zaposlen v domovini (v zelo uspe?nem tujem podjetju) in spati v lastni rezidenci, da ne omenjam vseh ostalih razlogov za dobro voljo; ne samo narava in h?i.  :P

post-185-0-49167300-1533132165_thumb.jpg

post-185-0-17647900-1533132187_thumb.jpg

Napisano

?e tako nekako sprana je, da res dobi? ob?utek, da je vsaj 20 let stara....

33112_1.png

Napisano

Ej..ZMAJ ...dobrodo?el DOMA lp

Napisano

Prestopil med 29colarje...

Kupil 2h nazaj,tako da ?e ni bilo ?asa namestiti ?tevca in odstraniti ogabne odsevnike.

post-9068-0-05274000-1533230542_thumb.jpg

Napisano

Zadnjih par dni vsak dan ?akal, da bo nek dan brez de?ja in se s kosilnico lotim doma?ega travnika. In je uspelo danes, no 5min kasneje DE?.  :rolleyes:

Napisano

Prestopil med 29colarje...

Dobrodo?el med nami. 

Ko sem pred ene 12 leti na Tabli omenil, da pa z ve?jim premerom gum kolo ful bolj?e pleza in je na sploh hitrej?e, so me znalci poklopil da nimam pojma in da bo 26" forever. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Dobrodo?el med nami. 

Ko sem pred ene 12 leti na Tabli omenil, da pa z ve?jim premerom gum kolo ful bolj?e pleza in je na sploh hitrej?e, so me znalci poklopil da nimam pojma in da bo 26" forever.

Ni? na svetu ni 4ever,pa bi bila velikost feltne na kolesu 4ever. Pleza res dobro,za hitrost po ravnini pa itk ni mtb.

Napisano

Tale bo s5 odli?en wikend, z vsega po malo :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• To je seveda možno. Piščančje meso mora biti dobro skuhano ali pečeno. Ne sme biti niti malo surovo.    Sem pa sam pri hrani izredno pedanten in če režem piščančje meso po zaključku takoj oprem nož in desko in seveda roke, predno se lotim naslednjega rezanja pa ali naj je drugo meso al pa zelenjava. Sicer tega ne počnem zaradi strahu pred salmonelo ampak se mi zdi pač nek osnovni nivo higijene pri pripravi hrane. Doma izvajam HACCP še predno je bil uzakonjen.
    • Torej  je Boss to vedel že veliko let pred AI ...  Počasi me je začelo skrbeti, da je tudi na drugih področjih podobno ... covid in cepljenje, fosilna goriva, vojne, ... torej da veš, kar mi še ne vemo. 😁
    • Natančno tako sam počnem že od kar pomnim.
    • Ko se dotakneš kljuke (in imaš ključ v žepu ali v bližini) se avto odklene, če je zaklenjen ali zaklene, če je že odklenjen ... Pri tebi deluje drugače*
    • Kupci s tem budžetom ne zavijejo k Mazdi. Mazda je bila vedno majhna eksotika, ki ima svoje zveste kupce, ki točno vedo kaj si želijo. Problem je ker Mazda na to pozablja. Če bi dali ven povsem novo Mazdo 6 karavana s fizičnimi gumbi in hibridnim motorjem, bi se sigurno prebil v top 100, tako pa se gredo elektriko, ki pa jo zvesti mazdini kupci očitno nočejo.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.