Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

A ni tko, da zama?ke naj ne bi smeli ve? zbirat. Mislim, da jih podjetja ne smejo ve? odkupovat?

33112_1.png

Napisano

Zmaj dobro da ima? veze ...Mazda?e.lp

Bom v za?etku septembra organiziral piknik, da se jim malo oddol?im. Gelipter-ji seveda tudi vabljeni.  :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

A ni tko, da zama?ke naj ne bi smeli ve? zbirat. Mislim, da jih podjetja ne smejo ve? odkupovat?

?e se ne motim (in mislim, da se ne) je fora v tem, da je to podjetje ,ki jih je masovno odkupovalo od slovenskih zbirnih centrov zelo zni?alo odkupno ceno in se zato pa? ne zbirajo ve?...

Ampak se je potem ponudil neko nov kupec zama?kov,ki jih ?e naprej odkupuje (za ?e zmeraj ni?jo ceno kot prej).

Tako sem jaz sli?al od vecih strani.

Skratka,v Mr.petu jih zbirajo do konca avgusta...

Napisano

Pozdrav s krvodajalske akcije. Cifra 40! :)

post-185-0-65143400-1566403348_thumb.jpg

Napisano

Kolikor jaz vem, je edino Slovensko podjetje, ki je odkupovalo zama?ke, spremenilo proizvodnjo linijo, ki jo bodo zagnali s koncem septembra. Zato zbirajo zama?ke le ?e do 1.9., potem jih ne bodo ve?. Razen, ?e se bo na?el kdo drug...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Zdaj v ?asu moje objave ?ez NATAN?NO 2 tedna (oz. v primeru slabega vremena naslednji dan, 8.9.2019) ponovno organiziram ?PORTNI PIKNIk in ker je vabilo odprtega tipa, mi samo javite kdo ?e pride in ?e bo imel ?e koga s seboj. Poudarek bo na ?portnih igrah, kopanju in zraven seveda ?ar jedi. :)

post-185-0-26067100-1566640330_thumb.jpg

Napisano

Naspal se za vse nazaj in naprej. V treh zaporednih no?eh spal skupaj 36ur....

Happy :)

Pozdrav s krvodajalske akcije. Cifra 40! :)

A te kdaj kej zmatra dajanje krvi?

Jaz sem lani prvi? dal in sem bil kar bogi med samim postopkom (vem...Psiha). Mi je prav ?koda; bi z veseljem ?el ve?krat...

Napisano

Od danes dalje drugic dedek...  :jupiii:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Naspal se za vse nazaj in naprej. V treh zaporednih no?eh spal skupaj 36ur....

Happy :)

A te kdaj kej zmatra dajanje krvi?

Jaz sem lani prvi? dal in sem bil kar bogi med samim postopkom (vem...Psiha). Mi je prav ?koda; bi z veseljem ?el ve?krat...

NEEE, meni je super, doslej so me sicer 1x zavrnil, AMPAK le iz razloga, ker so imeli ?e zadostno koli?ino moje skupine. Se pravi zmeraj vse super. :)

Ju3 grem pa s prijatelco iz MB malo Pohorje raziskovat, komaj ?akam in se moram dobro naspat, se pravi naspat K ZMAJ!  :jupiii:

Napisano

Od danes dalje drugic dedek... :jupiii:

?estitke dedi, pa glej da bo? vnuke razvajal :)

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

Jest ..?estitke lp

Napisano

?estitke:)

NEEE, meni je super, doslej so me sicer 1x zavrnil, AMPAK le iz razloga, ker so imeli ?e zadostno koli?ino moje skupine. Se pravi zmeraj vse super. :)

Ju3 grem pa s prijatelco iz MB malo Pohorje raziskovat, komaj ?akam in se moram dobro naspat, se pravi naspat K ZMAJ! :jupiii:

Pohorje je zakon, velik lajk:)

Napisano

Cestitke, se mal pa bos rabil 7 zicev :)

Jest ne... Tamladi majo pa itak sedaj dva avta s po sedmimi zici ;)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Shit... ?e dolgo se tako nisem do solz nasmejal.... Ampak res...do solz, da sem bil rde? v ksiht k tulipan.

Tisti najslaj?i;prepovedan smeh v slu?bi...

:) :)

Napisano

U?eri sem se peljal s svojim Z4, kot premierna vo?nja, kratka ampak zadost da sem sli?al prelep zvok linijske 6-ke. :wub:

LPG zelenc pa danes obrnil 350.000km stanje ?tevca in ugotavljam, da je prav lepo var?na ekolo?ka ki?ta; zadnji tank 8.2L avtoplina na 100km povpre?ne porabe. :jupiii:

Napisano

eeee.... kaj a do danes si ga pa samo gledal? ?udni ste vi lastniki BMW-jev. :ne vem:

33112_1.png

Napisano

eeee.... kaj a do danes si ga pa samo gledal? ?udni ste vi lastniki BMW-jev. :ne vem:

?e ?enske ne bi vozile avtov, bi ga vozil ?e celotno pomlad in poletje, tako da je bilo posledi?no marsikaj za poravnat in bo zdaj tudi za pobarvat. :zvizga:

Napisano

Se moram pohvalt da sem poletje zacel z osnovnim znanjem C#, danes se mi je programcek prvic povezal na zunanji end-point je in je tudi delov po vseh testih, se pravi, sem ga "zbrcov" iz vseh strani in zadeva se vedno deluje bp :)

Napisano

Zanimivo mi je, da sem v 14ih dneh dopusta totalno pozabil na ?iht. Kar me sploh presene?a, glede na to, v kak?nem fohu sem in da je moj osebni telefon tudi slu?ben.

Se mi je pa to zgodilo prvi? v cca. 10 letih in upam, da se tako nadaljuje. :)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Napisano

Zanimivo mi je, da sem v 14ih dneh dopusta totalno pozabil na ?iht. Kar me sploh presene?a, glede na to, v kak?nem fohu sem in da je moj osebni telefon tudi slu?ben.

Se mi je pa to zgodilo prvi? v cca. 10 letih in upam, da se tako nadaljuje. :)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Meni se pa letos prvic ni uspelo popolnoma odklopiti od misli na slu?bo ... je bilo se temu primerno te?ko vrniti nazaj... :(

Napisano

Jeee.... Dobil prou fejst pohvalo v slu?bi...

Koncno nekdo ki se ne ukvarja s tem,kaj delavec po?ne v prostem ?asu ,ampak kaj in kako dela v sluzbenem ?asu...

Napisano

Frend mi je pri?el vra?ati svoj dolg, sicer le po 200? mese?no in bo trajalo ve? let, ampak vsaj da se je zadeva pri?ela premikat in sem ?e bolj?e volje.  :jupiii:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Če boš uporabljal Forscan, potem poglej kaj priporočajo na njihovi strani.   Jaz sem po njihovem priporočilu kupil iz Amazona.
    • Zanimivo, res ekstra donosi posvecenih. Po drugi strani pa vsi ti insiderji (razen enega ali dveh) niso dosegali rasti zlata, ki je šlo v zadnjem letu gor za 70+%...
    • Zadnjič je nekdo govoril, da ima prijatelja, ki je 2,5 leti obnavljal hišo iz 70-tih. Potem se je odločil, da jo poruši in zgradi novo.   Znanec je pred 2 letoma obnavljal hišo iz 80-tih, tri etaže (tipična hiša iz tega časa), žena arhitektka. Hiša je bila po 2 letih dela obnovljena, strošek pa cca 220.000 € (pričakoval je 180.000). Je pa temeljito "prerukana" in izgleda lepo. Podrli je niso, ker imajo spomine na starše ...   Spet drugi znanci so kupili hišo, ki je 20 let stala v 3. gradbeni fazi in jo predelali v gostilno. Če bi lahko zavrteli čas nazaj, bi jo podrli in zgradili novo.    Lado, odvisno od potreb. Hiše zastarajo fizično, funkcionalno in ekonomsko. Pri tvoji prvi del ni problematičen, ker je zgrajena solidno (treba bi jo bilo le izolirat in osvežit), tretji tudi ne (super lokacija - noben moteč infrastrukturni objekt se ni in se v bližnji prihodnosti verjetno ne bo nasral zraven). Če ti je hiša funkcionalno ustrezna, potem je smiselno razmišljati o obnovi, pri večjih spremembah konstrukcije, pa je fino razmislit še o kakšni drugi varianti.   Tudi sam sem v tvojih letih razmišljal "za 100 let naprej", danes pa razmišljam drugače. Verjetno smo preveč mahnjeni na te naše nepremičnine ... potem se pa otroci zaradi njih med seboj še skregajo.                
    • ima to že betonsko plato?   Sicer moje osebno mnenje brez hudega razmišljanja -> jaz bi to podrl.....naredil montažno in imaš mir za naslednjih 50 let....(če se ti da pa zidati, pa narediš novo). (glavno vodilo pri tem je, ker vseh teh naštetih zadev ne bo naredil en mojster ampak jih boš moral najti vsaj 10, vsak bo kompliciral, nihče ne bo imel časa, ko bodo napake in težave se bo vsak izgovarjal na drugega, ti boš na koncu doživel živčni zlom in porabil boš ogromno svojega časa, ki ga nisi dal v kalkulacijo). pod črto, četudi vse prenoviš, boš imel 50 let staro bajto, ki bo renovirana, kar je še vedno daleč od nove.....
    • Jaz bi še vedno rad vedel zakaj so nonotu v Kanalu jebali četniško mater? Tukaj je tud men logika odšla v 3PM.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.