Pohvalite se,...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Če so že našli možnost boljše kulture voznikov bi bilo na mestu, da bi napisali še točko o boljši kulturi kolesarjev. Ja na kolesarskih v mestu recimo so največkrat najbolj problematični prav kolesarji z vožnjo v nasprotno smer. Da ne govorim o ostalih prekrških, kjer morajo konstantno drugi reševati situacije. Zato se kolesarje drži ena taka negativna aura in predvsem zaradi kolesarjev samih le ti niso priljubljeni pri voznikih. Sem 100% prepričan, da če bi se držali pravil in ga ne bi srali po cestah v stilu "jaz sem kolesar in sem šibkejši udeleženec, zato imam povsod prednost", bi bilo sobivanje veliko bolj strpno vsepovsod. Dokler pa so kolesarjem prometni predpisi španska vas in povrh poleg švica zraven še šprica njihov ego vsepovsod se jaz v mestu ne počutim najbolje. Drugo pa je na kolesarskih izven mesta, kjer a res uživam saj je v večini primero kolesarjemv tam bolj za vzorec.
-
Ne vem če.... je bilo kar nekaj negativnih komentarjev pa ne vem če si upam tvegat.😁
-
Vsi gledajo, da je 2.5 in da za tak motor ni veliko.... Jaz sem pa tankal v soboto in imam že drugič od menjave gum porabo 5.8l/100. Te GY so res šparovc goriva, ceste se pa tudi bolj držijo od Bridgestonk.....
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.