Slivka Napisano 4. oktober Prijavi Napisano 4. oktober Mah, s tistim nožkom boste res kaj majhnega pekli, ker za kaj večjega mora biti že bolj resen nož... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
FuManchu Napisano 4. oktober Prijavi Napisano 4. oktober Pred eno uro je Slivka napisal: Mah, s tistim nožkom boste res kaj majhnega pekli, ker za kaj večjega mora biti že bolj resen nož... S tem nožkom srno odereš ko za fruštek😁 2 Citiraj
Shrek Napisano 5. oktober Prijavi Napisano 5. oktober Ne vidi se glih u nulo, ampak je 40000kg. Tudi slepa kura zrno najde. Mi je ratal pod silosom, pa ne na vagi, zadet maksimum... Pravkar je Shrek napisal: Ne vidi se glih u nulo, ampak je 40000kg. Tudi slepa kura zrno najde. Mi je ratal pod silosom, pa ne na vagi, zadet maksimum... 4 Citiraj
Slivka Napisano 5. oktober Prijavi Napisano 5. oktober 1.) Tovorna vozila se načeloma tehta brez posadke - razen v kakšnem filmu, kjer imaš enega debelega šoferja in enega suhega, pa potem razliko v težo uporabijo za švercanje mesa... 2.) Tudi, če bi šofer bil notri - te tehtnice vagajo na 20 kg natančno. Bi se moral pa res besno usrat,, da bi tehtnica to zaznala... Vsekakor je pa voznik dobro zadel. Me zanima, a se mu je to usralo al ima tak "augenmass", da mu to kar praviloma vedno uspe? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
g.Wankel Napisano 5. oktober Prijavi Napisano 5. oktober Dobro no, sej ne rabiš vsakega komentarja tok resno vzet 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 5. oktober Prijavi Napisano 5. oktober Resno se jemle sam droge. Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
g.Wankel Napisano 5. oktober Prijavi Napisano 5. oktober Sej Shrek ni nič napisal kaj nalaga? Lahko, da je koka 😀 1 Citiraj
Slivka Napisano 14. oktober Prijavi Napisano 14. oktober Se lahko pohvalim, da sem cepljen. In to brezplačno. Proti klopnemu meningoencefalitisu. 4 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 15. oktober Prijavi Napisano 15. oktober Zadnje Asimine za to sezono. Bilo jih je cca 120kom ali cca 25kg na enem drevesu... 1 1 Citiraj
skritikrt Napisano 15. oktober Prijavi Napisano 15. oktober #45 in the SDE Surround Series: Mark Knopfler / Sailing to Philadelphi WWW.THESDESHOP.COM Studio album from 2000 • SDE Exclusive • Dolby Atmos Mix • Instrumentals • Hi-Res Stereo • Region-free blu-ray • #45 in the SDE... Danes dobil,in ravnokar preposlušal Atmos verzijo. Dober mix.👍 Album ni njegov najboljši,a vseeno ni slab-odlično posnet...malce bolj melankoličen...zvok pa bomba. V enem dnevu razprodan.😲 Citiraj
FuManchu Napisano 15. oktober Prijavi Napisano 15. oktober Peljal staro železo sosedom Senegalcem (al kaj so že) in dobil 20€😁 1 Citiraj
Z M A J Napisano 15. oktober Prijavi Napisano 15. oktober Dobro izkoristil dan dopusta, za 1. vzpon na 2166m Dobrač v severni sosedi 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 15. oktober Prijavi Napisano 15. oktober @Z M A J ej, sej je lepa cesta skor do vrha 1 Citiraj
Z M A J Napisano 15. oktober Prijavi Napisano 15. oktober Ja potem je le še slabi 2 urci, malo okrog po vršacih, dejansko z nekim rahlo terenskim vozilom bi prispel do njihove: Gipfelhaus, nekaj višincev pod vrhom, ampak cesta je zaprta. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano 16. oktober Prijavi Napisano 16. oktober pred 16 urami je FuManchu napisal: Peljal staro železo sosedom Senegalcem (al kaj so že) in dobil 20€😁 Mazdo 6? 🫣 3 Citiraj
FuManchu Napisano 16. oktober Prijavi Napisano 16. oktober pred 20 minutami je godlike napisal: Mazdo 6? 🫣 Ne🤣 Stare diske, amortizerje, nosilce motorjev in ostanke raznih cevi itd... Citiraj
Boss Napisano 19. oktober Prijavi Napisano 19. oktober Fak a so vam brazilci tire spizdili? 3 Citiraj
Shrek Napisano 19. oktober Prijavi Napisano 19. oktober To je nemška varjanta. Avtocesta vzporedno z železnico... Citiraj
Z M A J Napisano 24. oktober Prijavi Napisano 24. oktober Jaz imam pa nov namizni ČARUNALNIK, sicer ni povsem nov, ampak zame več kot na nivoju. Priskrbel mi ga je Mazdaš; SCHURDA, maček za čarunalniška opravila. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.